Cik tad īsti nez tas ir? Esmu lasījis dažādus sākot no 15-50, (reliģiozām mazāk, padauzām vairāk).
Ja pieņem ka sāk 14 gados, tad 5 partneri gadā, 5x11=55. Tām kam ir bijušas kkādas "nopietnas" attiecības domāju var atņemt dažus desmitus, tā ka vidēji 25. Ir apmēram pareizi?
Jap. Esi atklājis to īsto un vienīgo pareizo formulu, kā aprēķina sexuālo partneru skaitu sievietei 25 gadu vecumā (ar nosacījumu, ka viņa ir skaista, protams)!
sugar Tas būtu iespaidīgs izaicinājums pieradināt mušu un padarīt to nedaudz cilvēciskāku. Neesmu tik kruts, tapēc pagaidām iztieku ar sievietēm.
Bet tavs arguments kā māja, man patika :D
Vāks! Gudrie vīrieši!
Man šķiet, ka sieviešu forumus apmeklē vīrieši ar kompleksiem, kas ir tā "aplauzušies" un nedabūjuši to caurumu, kuru grib....un tad nāk un izgāž savas dusmas, negāciju un nosodījumu.
Nabaga vīrieši-kas vispār viņiem galviņās ir? Cik seksa partneru? Meklēt google - vai sievietes ir debilas? wtf? Jums darīt nav ko? :D
nabags, es saprotu, ka tu esi tizls trollis, bet kāpēc tu domā, ka 40 gados vīrietis ir opis?
Sugar, tu neuzmanīgi lasi. Nabags taču jau visu ir izstāstījis (laikam balstot savus uzskatus uz savā ģimenē paaudzēs pieredzēto): "sāk" 14 gados, nu tad uz 16-17 "iekrīt" un bēbis gatavs, bēbis izaug un dzīvo pēc šī paša modeļa - un skat, uz 32 - 33 gadi jau mazbērniņš klāt. Tā nu i sanāk, ka 40 gados omīte un opītis ved mazbērniņu uz pirmo klasi :)
man un labākajai draudzenei ir vienāds gadu skaits.. (20 ar mazu astīti).. abām pirmā reize 17 gados.. bet vīrieši skaits mums krasi atšķiras.. ja man 4, tad viņai 20+
Džīzas kraist ,atkal tu:D Vecīt, tevi tas tā satrauc, tevi tas pilnīgi bendē nost ,cik tu cepsi vienu to pašu tēmu ,goda vārds ,es tevi gribu iekaustīt ar grāmatu :D