šodien biju VID ar abām blankām, pirmo reizi to darīju...tā kā studēju un strādāju jau divus gadus, vēlējos saņemt tos dazus procentus atpakaļ no maksātās summas skolai. biju ar visiem bankas čekiem, žīmogi, viss kā nākas...kad pienāk ilgi gaidītā mana kārta, pieeju pie kases un saku, ka visu informaciju par sevi esmu aizplidījusi, daru to pirmo reizi, kas man jadara tālak. Man tiiik neapmierināta tonī atbildēja, ka no tā visa neko saprat nevarēja.šausmas. es viņai saku, vai jūs, lūdzu, varētu pie pirmās reizes palīdzēt aizpildīt visu attiecībā uz izglītības tukšajiem laukiem par naudu utt. viņa bez maz vai mani izlamā. nu ko pagriezos un aizgāju. braukšu uz saviem laukiem tur vismaz normali apkalpo...labi, pačīkstēju, jo tiešām esmu dusmīga. Bet, jautājums jums, vai tiešām tik nepretīmnākoša attiekse ir šajā iestādē, šodien konkrēti biju Rigas Āgenskalna vidā, fui riebīga attieksme, vairs nekad tur neiešu. ā un vēl, tur vispār cilvēki staigāja ar lapām, viens ortam kaut ko prasa par aizpildīšanu, jo īsti nezina, kā to darīt. Vai tiešām tā ir?Nav paredzētu nekādu konstultāciju? Var jau būt ka VID ir tāda atturoša iestāde un naudas atpakaļ atgriezšanas jautājumos.nezinu, katrā ziņā esmu ļoti neapmierināta, pazaudēju gan laiku, gan garstāvokli visai dienai.