Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Rabarberi

 
Reitings 85
Reģ: 02.11.2012
Rabarberu rausis tralallā, bet jautājums šāds - labākais veids, kā tos gatavot? labākais veids, kā tos uzglabāt ilgtermiņā, varbūt vēl kas īpašs? Jūsu pieredze un idejas. Virtuvē diezgan daudz man to.. :)
19.05.2014 14:47 |
 
Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Viens no gardajiem variantiem, kas taps arī manās mājās, ir rabarberu ķīselis. :)
19.05.2014 14:48 |
 
Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Vari izvārīt rabarberu uzpūteni.
19.05.2014 14:53 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Sagriežu un sasaldēju ziemai.
Taisu raberberu ūdeni vai vāru gardo rabarberu padzērienu.
Plācmaizi man izcep kaimiņiene :D
19.05.2014 14:55 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Man garšo rabarberu kompots.
19.05.2014 14:58 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
tieši pirms stundas uzvārīju ķīseli. Jāpagaida, kad atdzisīs un jāēd. Tik nevaru vēl izdomāt ko viņam klāt pieēst...
19.05.2014 14:58 |
 
Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Ja ķīselis biezs, ēd ar putukrējumu.
Vakar izcepu rabarberu pankūkas.
Vēl nesen taisīju kūkveidīgo ar smilšu mīklu, biezpienu, āboliem, rabarberiem, pāri olu baltumu un rīvētu smilšu mīklu. Kaut kas līdzīgs kūkai Sapnis, tikai savā interpretācijā. Bija ļoti garšīgi.
19.05.2014 15:01 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Pie ķīseļa iet labi klāt debesmanna. Vai arī parastā mannas putra.
19.05.2014 15:02 |
 
Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Rabarberu debesmanna mmmmmmmmm :D
un uzglabāt, periekš ziemas, var saldētavā :D
19.05.2014 15:02 |
 
Reitings 111
Reģ: 22.01.2014
Kimberly , kā tieši tu taisi? Sen jau gribu, bet google diezgan skopa ar informāciju!
19.05.2014 15:02 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es nezinu vai tas skaitaas kiiselis vai nee, bet es rabarberus vienkaarshi vaaru liidz vinji saiet pljuraa, klaat steevija vai cukurs saldumam.
19.05.2014 15:41 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
19.05.2014 15:52 |
 
Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
es taisu no raberberiem plātsmaizi vai sulu :)
19.05.2014 16:00 |
 
Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
vai keksiņiem var izmantot jau gatavos kūku maisījumus? mazāks čakars sanāktu :D
19.05.2014 16:04 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
priori, beidz, tā jau mazs čakars - čik, čik sausās sastāvdaļas, čik čik slapjās, čik čik abi kopā, čik čik rabarberi klāt, čik čik - gatavs. :D :D
19.05.2014 16:06 |
 
Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
bet tā man būtu tikai čik čik + rabarberi un gatavs! :D
19.05.2014 16:08 |
 
Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Tikkko, tikko pārnācu mājās ar rabarberiem un sāku domāt, ko gatavot. Kūku/plātsmaizi negribu, jo pārāk daudz visādu gardumu ēsts pēdējās dienās.
Man gribas domāt, ka ķīselis varētu būt veselīgāks. Ar saldā krējuma - biezpiena krēma kļocku vidū. :D
19.05.2014 16:14 |
 
Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Mēs mājās vārījām ievārījumu iepriekšējā vasarā bija ļoti garšīgs. Sastāvā bija rabarberi un žāvētas aprikozes + cukurs. Precīzu recepti neatceros, bet izmantojām no internētā pieejamajām. Katrā gadījumā nekas sarežģīts.
Bet tā ikdienā lietojam, kā vairākums, vāram ķīseli, cepjam plātsmaizi utt.
19.05.2014 16:18 |
 
Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Lanelija, es nomizoju un sagriežu rabarberi mazās ripiņās un vāru, kamēr ūdens sāk vārīties. Tad pielieku klāt cukuru, cik nu daudz man gribas, un mannā uz aci (kā vārot parastu mannā). Pēc tam nedaudz pavāru, atdzesēju un uzputoju.
21.05.2014 07:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits