Sievietes izskats attiecibu laika

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Atvainojos, bet man garumzimju nav.

Jautajums sekojosh - ja jus esat attiecibas jus kopjat sevi?

Manikirs, pedikirs, seja, mati?

Es runaju ar draudzeni, vinjas virs vinjai visu laiku parmet, ka vinja nerupejas par sevi, ko es varu piekrist, 7 gadu ilgas attiecibas vinja uzkraso lupas tikai uz dzimshanas dienu!
Es vinai saku, ka vinas dzimshanas diena vinjas virs man teica, vinjai dzirdot, ka vina izskatas pec spoka!!!! Visu laiku vinja izskatas nekopta, ka vins apskauzh virieshus, kuru sievietes izskatas labi, es vinjai saku, ka ludzu sac kopt sevi, bet cilvekam vienkarsi nepielec!

KAA lai cilvekam ieskaidro, ka virieshi mil ar acim! Vins grib redzet skaistu sievieti sev blakus!
18.05.2014 20:05 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Man ir žēl tavas draudzības. Ne viņai ar vīrieti veicies, ne arī ar draudzeni. Vai tiešām tu esi tik laba draudzene viņai, ka nostājies vīrieša pusē un noliec viņu internetā par to, ka viņa sevi nekopj? Vai tad draudzene nav pelnījusi kādu vīrieti, kas viņu cienītu? Nevis tādu, kas jau ir atzinis, ka laidis pa kreisi. Vai tiešām, ja viņa ir tik laba draudzene tev, vai tiešām tu viņai novēli dzīvi ar šo vīrieti, kas jau viņu ir nolicis zemāk par zemi ar savu izturēšanos.

Es arī esmu palaidusies pēc 5 gadu ilgām attiecībām, lai gan tas vairāk saistīts ar pirms pus gada notikušo SA, kurš kārtīgi mani noveda līdz pohujismam pret visu, bet arī šajā posmā vienmēr kopu uzacis (nu cik labi iesācējs māk) un krāsoju nagus. Sejai gan nepieķēros šajā laikā, jo man tā krāsošanās nekad (arī pirms attiecībām) nav patikusi, īstenībā, sāku krāsoties pus gadu pēc tam, kad iepazinos ar savu vīrieti, bet tā kā arī patiku bez kosmētikas, tad pie tā tā nepievērsos. Par bikini zonu runājot, par to vietu man arī bija vienalga šos pāris mēnešus, jo reāli es tikko piedzīvoju SA, kāds vēl man sekss varētu būt galvā? Svars arī pienāca klāt - esmu stresa ēdāja, kamēr citi stresojot neēd, esmu pie ledusskapja 24/7. Visu šo laiku baidījos, ka draugs mani pametīs, bet viņš vislaik bija un ir man klāt. Tas ir atbalsts, kas man ir vajadzīgs.

Tagad lēnām atkal pievēršos sev, bet nezinu, vai tas laiks tik ātri panāktu, ja mani zāģētu mans mīļotais cilvēks un mana labākā draudzene, lai gan man vairāk tādas draudzenes nav, jo viņai vienmēr traucēja frāze par manu seju (lai gan nezinu, kas tur tik skaists), ko viņa nesaņēma sev. Visu laiku zāģēt, lai justos labāk, nav tas labākais variants, jo tika sačakarēta mana domāšana par sevi.

Varbūt tavai draudzenei vajag cilvēku, kas viņu atbalsta nevis zāģē? Nu lai nekopj sevi šajās attiecībās, kas slikts notiks? Vīrietis, kas viņu jau ir nokrāpis nez cik reizes, aizies - kas tur slikts? Būs viņa brīva, pati teici, ka, ja vīrs nav blakām, tad māk sevi sapucēt. Varbūt problēma ir vīrā? Varbūt dziļi zemapziņa sūta signālus, ka nav jēgas šīm attiecībām vairs sevi izlikt?
19.05.2014 10:48 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
vienkarshi sasmejos lidz sirds dzilumiem!!!

par tadam lietam jaruna!! un ka jaruna! Ja man taja laika butu bijusi KADA, kura pasaka, lai eju savest savas paduses un kajstarpi kartiba - es tadai butu pateiciga muuzhiem!!!

Tatad autorei, malacis, par tadam nekoptajam un apgredzenotajam ir jaruna!!! protams sakuma gribetos redzet cik ideala esi Tu pati, bet ok, atzisti ka neesi!

Sakshu ar to, ka mani pameta virs, jo vins man topija, ka esmu palaidusies.

A ko es? domaju, beidz muldet vecais, mes esam precejusies, esmu tava likumiga sieva un man po barabanu!

bet nekaa - ne berns, ne tas, ka esmu sieva neattureja vinju mani pamest!!!!!!
ok, pagaja laiks, pardzivoju, iepazinos netaa slavenaja oho.lv ar muzhiku! ists virietis!!! uhh! a ko?izradas, ka vinjam sieva tada pati - nekopta cuuka, sezh un neko sevis laba nedara!
a mani vins ved no zobarsta un saka, jopcik, man tur galva un leja viss sagriezhas, iedomajoties, kaa Tev tur viss lejaa izskatas un kaada veljinja tev apaksha!
Ta ka neesi nekaada labinja, pasaki savai draudzenei, ja jau esi tada drushka, ka lai saved sevi kartiba un netelo baigo nabadziti! oij, darza strada, oij, sito dara.... pff, atmazkas, tas viss ir!
19.05.2014 10:54 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
@L.

tieshi man liekas, ka shii draudzene nevar pateikt draudzenei, kada vinja ir cuka!!!! Kaut ko stostas, dod vinjai darbus, suta tur drebes, ved pie frizieriem!wtf????

Kaut kada miksta - pasaki kaa ir - jaa esi cuka un viss.
19.05.2014 10:57 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
ShabbyEve
Tu esi ļoti vulgāra priekš sieviete. Esi pārliecināta, ka vīrs pameta dēļ nesakoptām padusēm un nevis satrunējušas iekšējās pasaules dēļ? Arī tā ir jākopj un arī tā mēdz palaisties...
19.05.2014 11:00 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Esi pārliecināta, ka vīrs pameta dēļ nesakoptām padusēm un nevis satrunējušas iekšējās pasaules dēļ?

++
es arī uzreiz iedomājos,ka nejau paduses bija vainīgas pie tā,ka vīrs pameta.
19.05.2014 11:08 |

Reitings 382
Reģ: 24.02.2014
te jau kartejo reizi ir pieradijies, ka jedziens kopts katrs saprot pa savam. citam ir tirs cilveks, otram make up pec pilnas programmas ar visiem citiem plastmasas pribambasiem.
ja runaji par padusem un kusam, un nagiem, tad virs ir netaktisks vispar par savu sievu runat ko ne ta.
vari te pasausminaties cik vina tada, it ka meginot palidzet, un patiksminaties, ka tu jau tada nekad nebusi!

parunaji par so temu-pietiek! lai vini pasi dzivo savu dzivi, tev ir saveja!
19.05.2014 11:09 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Jaa, varbuut nabadziiti aizvediet pie psihologa, depresija varbuut vinjai ... No kaa? No garlaiciibas? Un saprotu, ka te viiram nevajag blondus matus liidz dirsai, geela nagus un solaarijaa paarcepinaatu vistu, bet sievieti, kas iztiira nagus, uzliek normaalu make-up, nokraaso saknes matiem, noskuj lieko apmatojumu, kaa arii uzgjeerbj kaut ko normaalu, bij te bildes ieprieksh shajaa diskusijaa, ar ljoti jauku maajas apgjeerbu.
Ja viirietis nav noaudzis, smirdiigs un resns siveens, turklaat dod naudu, tad uzskatu, ka vinjam ir visas tiesiiba spieprasiit, lai sieva izskataas normaali. Liidz nelabumam esmu redzeejusi taadas, kuras 25 plus gados jau ir neviizhiigi siveeni ar n-tajaam riepaam un muuzhdien astee sanjemtiem taukainiem matiem. Un nav ko te breekt par svaraa pienjemshanos beerna rezultaataa. Nezinaaju, ka gruutnieciiba rada taukus, man visu laiku likaas, ka jaaaug veederam nevis n-tajiem tauku slaanjiem. Nevajag riit kaa cuukaam, embrijs nepateeree tuukstoshiem kaloriju. Vieniigaa probleema, kas vareetu buut peec normaalas gruutnieciibas, veedera aada,kas daljai nav elastiiga, bet tai nu nav nekaada sakara ar lieko svaru.
Ja es buutu viirietis, taadu ne tikai par spoku nosauktu, bet jau sen aizietu pie citas. Viena lieta ir veseliibas probleemas vai slimiibas, bet pavisam cita lieta ir apzinaata neviizhiiba un slinkums.
19.05.2014 13:10 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Izlasot šo vidu diskusiju, mani nepamet aizdomas, ka Zii patiesībā vēlas savas draudzenes veci, tāpēc tēlo aizsegā labo draudzenīti. Zii, tavs vecis taču tevi sita un vēl visādus citus sūdus darīja, ko tad nepamet viņu? Tādi kā tavējais arī nemainās, tas ir tikai laika jautājums.
Un vai tev nav vienalga par savu draudzeni? Tā ir viņas personiskā izvēle, kopt sevi vai nekopt. Ja man draudzene šādi topītu virsū ar draugu, abiem parādītu durvis.
Un ja vēl nav pametis, tātad mīl ar visām neskūtajām padusēm un attaugušajām matu saknēm.
Iespējams, ka Tu neesi gana kopta pēc Cosmo meiteņu standartiem, a nu ej veic Gelishu un krāso matus, miss perfektā, kura rada ilūziju ar sitēju veci! :D
19.05.2014 13:28 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
zlasot šo vidu diskusiju, mani nepamet aizdomas, ka Zii patiesībā vēlas savas draudzenes veci, tāpēc tēlo aizsegā labo draudzenīti. Zii
+

Lasiju un domaju, ar tadiem draugiem i ienaidniekus nevajag. Glupa , dumja,nekopta ,slinka un viss,vis sliktaka uz pasaules ta draudzene. Un ideālais virs preti. Riebīgi bija visu lasīt.
19.05.2014 13:31 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
DieHeineKlehe

Pilnigi piekritu visam tevis teiktajam!
19.05.2014 13:47 |

Reitings 27552
Zii, tavs vecis taču tevi sita un vēl visādus citus sūdus darīja, ko tad nepamet viņu? Tādi kā tavējais arī nemainās, tas ir tikai laika jautājums.

1,sakārto savu dzivi. tad tikai maci " draudzeni"
19.05.2014 13:48 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
+ Kubietei. Lielā pamācītāja atradusies.
19.05.2014 13:51 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Ceļš uz elli bruģēts labiem nodomiem .. Zii gribēja ka lābāk .. sanācā ka vnm cosmo forumā.

Te taču n - reizes atklāti minēts, ka runa nav par visām ārišķībām .. bet jebkurai vidusmēra sievietei pašsaprotamām lietām. Nu kā un ar ko var attaisnot prastu nolaidību pret sevi un attiecībām ilgtermiņā ? Protams, jebkurš var būt kādā mirklī vājš un noguris, un tādēļ ir tas otrs, kurš atbalstīs. Bet nu .. ne gadiem.
19.05.2014 14:09 |

Reitings 27552
Neko viņa negribeja. Uzmanigi izlasi visu ko vina saka par savu "draudzeni". Un izrādās pašu vecis sit, un dara nez ko bet dzivo tapat kopa. Draudzene te par elles izdzimumu uztaisita. Nekopj,nekartiga,nestrada,dumja,melni nagi, un etc.

Labi ka man ir Draudzenes. ja kas nav ka vajag, pateiks tikai man, un venienam neļaus kaut bilst ko sliktu. Mes savu privato dzivi savastarpeji kartojam, citus tur iekšā nelaižam.
19.05.2014 14:15 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Eh... Gribēji kā labāk sanāca kā parasti....
19.05.2014 14:18 |

Reitings 75
Reģ: 15.05.2014
Dāzām te tāds naids pret gēla nagiem :D Laikam pašas atrļauties nevarat. :D
Ja godīgi runāt..tiešām daudzas sievietes ļoti palaižas esot attiecībās.Un tas ir traki.Tapēc jau tik daudz ir to krāpšanu.
19.05.2014 14:23 |

Reitings 27552
Zii, tavs vecis taču tevi sita un vēl visādus citus sūdus darīja, ko tad nepamet viņu? Tādi kā tavējais arī nemainās, tas ir tikai laika jautājums. Varbū te kada uzcept tēmu un sāks Zii labu gribedama mācīt dzīvot.Nav tak normali dzivot ar tadu kas sit un nez ko dara.
19.05.2014 14:25 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Dāzām te tāds naids pret gēla nagiem Laikam pašas atrļauties nevarat.

:D Njā dažām gēla nagi asocējas laikam ar pārticības kalngalu :D Tā turpināt :D Tie gēla nagi īstenībā neko nemaksā :D Visu piķi tu atdod tikai par darbu :D
19.05.2014 14:27 |

Reitings 691
Reģ: 04.08.2013
Izlasot visu diskusiju, man tiesam radas prieksstats, ka autore nevis grib palidzet draudzenei, bet gan grib justies labaka uz draudzenes fona un grib nolikt draudzeni. Vismaz tu radiji tadu prieksstatu, tavi komentari. Draudzene nekopta cuka un virietis mr.Lieliskais, kopts, smarzigs un pie tam vel dasns ar naudu. Nu neticu, neticu, ka ta ir.
Un kas tas par veci, kurs iet un sudzas par savu sievu, izskatu, ka tads memlaks.
Gruti gan tiem veciem:D
Pie tam, tu zini, ka draudzeni virietis ir krapis, tacu tev pat nav zel savas draudzenes.
Un ka tad tu zini, cik kopts ir vinas bikini vai kadu apaksvelu valka utt.
Pielauju, ka tik drausmigi jau nav ka tu esi aprakstijusi situaciju.
19.05.2014 14:28 |

Reitings 75
Reģ: 15.05.2014
Ervīn,a tu kas gejs?
19.05.2014 14:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits