Man ir žēl tavas draudzības. Ne viņai ar vīrieti veicies, ne arī ar draudzeni. Vai tiešām tu esi tik laba draudzene viņai, ka nostājies vīrieša pusē un noliec viņu internetā par to, ka viņa sevi nekopj? Vai tad draudzene nav pelnījusi kādu vīrieti, kas viņu cienītu? Nevis tādu, kas jau ir atzinis, ka laidis pa kreisi. Vai tiešām, ja viņa ir tik laba draudzene tev, vai tiešām tu viņai novēli dzīvi ar šo vīrieti, kas jau viņu ir nolicis zemāk par zemi ar savu izturēšanos.
Es arī esmu palaidusies pēc 5 gadu ilgām attiecībām, lai gan tas vairāk saistīts ar pirms pus gada notikušo SA, kurš kārtīgi mani noveda līdz pohujismam pret visu, bet arī šajā posmā vienmēr kopu uzacis (nu cik labi iesācējs māk) un krāsoju nagus. Sejai gan nepieķēros šajā laikā, jo man tā krāsošanās nekad (arī pirms attiecībām) nav patikusi, īstenībā, sāku krāsoties pus gadu pēc tam, kad iepazinos ar savu vīrieti, bet tā kā arī patiku bez kosmētikas, tad pie tā tā nepievērsos. Par bikini zonu runājot, par to vietu man arī bija vienalga šos pāris mēnešus, jo reāli es tikko piedzīvoju SA, kāds vēl man sekss varētu būt galvā? Svars arī pienāca klāt - esmu stresa ēdāja, kamēr citi stresojot neēd, esmu pie ledusskapja 24/7. Visu šo laiku baidījos, ka draugs mani pametīs, bet viņš vislaik bija un ir man klāt. Tas ir atbalsts, kas man ir vajadzīgs.
Tagad lēnām atkal pievēršos sev, bet nezinu, vai tas laiks tik ātri panāktu, ja mani zāģētu mans mīļotais cilvēks un mana labākā draudzene, lai gan man vairāk tādas draudzenes nav, jo viņai vienmēr traucēja frāze par manu seju (lai gan nezinu, kas tur tik skaists), ko viņa nesaņēma sev. Visu laiku zāģēt, lai justos labāk, nav tas labākais variants, jo tika sačakarēta mana domāšana par sevi.
Varbūt tavai draudzenei vajag cilvēku, kas viņu atbalsta nevis zāģē? Nu lai nekopj sevi šajās attiecībās, kas slikts notiks? Vīrietis, kas viņu jau ir nokrāpis nez cik reizes, aizies - kas tur slikts? Būs viņa brīva, pati teici, ka, ja vīrs nav blakām, tad māk sevi sapucēt. Varbūt problēma ir vīrā? Varbūt dziļi zemapziņa sūta signālus, ka nav jēgas šīm attiecībām vairs sevi izlikt?