Sievietes izskats attiecibu laika

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Atvainojos, bet man garumzimju nav.

Jautajums sekojosh - ja jus esat attiecibas jus kopjat sevi?

Manikirs, pedikirs, seja, mati?

Es runaju ar draudzeni, vinjas virs vinjai visu laiku parmet, ka vinja nerupejas par sevi, ko es varu piekrist, 7 gadu ilgas attiecibas vinja uzkraso lupas tikai uz dzimshanas dienu!
Es vinai saku, ka vinas dzimshanas diena vinjas virs man teica, vinjai dzirdot, ka vina izskatas pec spoka!!!! Visu laiku vinja izskatas nekopta, ka vins apskauzh virieshus, kuru sievietes izskatas labi, es vinjai saku, ka ludzu sac kopt sevi, bet cilvekam vienkarsi nepielec!

KAA lai cilvekam ieskaidro, ka virieshi mil ar acim! Vins grib redzet skaistu sievieti sev blakus!
18.05.2014 20:05 |

Reitings 6040
Becky, Laikam ar nedelas nogali septembri Londona ir maz? Ar davanu kartem uz proceduram ir maz? Apgerbus, ko vinai regulari sutu ir maz?
Diemzhel, es nevaru visam savam draudzenem atrast virus, darbus un veel uzpucet!

Man pashai ir lielisks partneris!

Jauku dienu visam!
19.05.2014 08:35 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Virietis skaidri un gaishi vinai saka, ka tu izskaties slikti!!!! ej saposies utt!

Ja man vīrs tā pateiktu, es viņam ar pannu pa galvu iesistu. Es jau esmu apvainojusies, ka viņš nav sajūsmā par manu jauno rokassomu :(
19.05.2014 08:35 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Zii, es nelasīju visu diskusiju, bet paskatījos to, ko esi sākumā sarakstījusi un tāds nu mans iespaids!

Vecis tur ne labāks, tas gan!
19.05.2014 08:37 |

Reitings 6040
57days, pagaidam no majam, bet ljoti radosh, jo mans uznemums strada arpus LV.
Bet uzdevums bus tads, ka vinai bus jaizlemj lielas un radoshas lietas,kas, manuprat, vinja paradis, ka vinjas viedoklis tik daudz cilvekiem ir svarigs!
19.05.2014 08:37 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Diemzhel, es nevaru visam savam draudzenem atrast virus, darbus un veel uzpucet!

Bet kāda velna pēc tas vispār ir jādara? Nevajag bāzties visām pudelēm par korķi. Vai arī vajag iet par sociālo darbinieku - tur varēsi risināt citu cilvēku problēmas, cik uziet.
19.05.2014 08:39 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
pirmkārt, ja vīrietim kaut kas sievietē neapmierina, lai runā par to ar savu sievieti.. divatā. otrkārt, katrs izskatās tā, kā grib izskatīties.
19.05.2014 08:42 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Zii, ja no mājām, tad tas visticamāk nepalīdzēs.
19.05.2014 08:42 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Redz, katram ir sava izpratne par to, ko nozīmē kopts.

Netīriem matiem un nagiem nestaigāju, tāpat arī pati.
Bet es nelakoju nagus (ok,vasarā tikai kājām, rokām vispār nē, jo man nepatīk).
Ikdienā no kosmētikas lietoju tikai skropstu tušu un lūpu balzāmu.

Tā bija arī, kad iepazinos ar vīru. Brīvdienās praktiski nekad pat acis neuzkrāsoju. Un vīru viss apmierina. Jo viņš uzskata, ka skaista es esmu tāpat. Man nav jāstaigā pa skaistumkopšanas saloniem, lai vīram patiktu. Reizēm aizeju, bet tikai sevis dēļ.

Vienīgais - attiecību laikā esmu sākusi vairāk valkāt svārkus un kleitas.
19.05.2014 09:09 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Zii, nu, traki Tev-viena draudzene nekopta, otra resna!!! ai, ai, ai..
un es piekrītu meitenēm, ka kaut kas nav bijis labi jau iepriekš. Un vecis ir ar viņu normāli par to runājis, tā no sirds?? ja man prosta pateiktu-ej lūpas uzkrāso? par spīti nekrāsotu.

par mani-esam 8 gadus kopā, kopjos kā parasti, es domāju, ka ar katru gadu arvien vairāk.
ceru, ka manas draudzenes mani nenodirš internetā.
19.05.2014 09:17 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es vinai saku, ka vinas dzimshanas diena vinjas virs man teica, vinjai dzirdot, ka vina izskatas pec spoka!!!!

Kaut kāds pretīgs, glumš tipiņš.
Es tādu negribētu sev blakus, kas publiski mani noliek un pazemo "draudzenes" acu priekšā.
19.05.2014 09:27 |

Reitings 6263
Cik interesanti tu nonāc pretrunās. Vienā vietā saki,ka sieviete ir pa dārzu un ar melniem nagiem:
sieviete ir pa darzu un pa aru! Un nagi ir melni, bet ir tak cimdi, birstite ar ko to netirumus izmazgat.
Virietis ka jau mineju - kopts!

Bet otrā vietā saki,ka dārza nav unmājās tikai grāmatvede ir.
Ja nee, tad es tev - speciali Tev pastatsishu, darza vinai nav, 2 puku podi stav ara un tas ari viss, zalja zalite.

Izskatās,ka diskusiju izveidoji ar mērķi,lai savu draudzeni noliktu. Vai arī pieturies pie viena stāsta.
fuj vnk...ne tādu vīru, ne tādu draudzeni gribētu.
Paskaties labāk uz sevi, ganjau tev arī kāda uts ir.
Karoče-beidz dirst. Pretīgi izklausās. Draudzene skaitās.
19.05.2014 09:37 |

Reitings 6263
Tapec vinja vienmer pie manis griezhas, jo es vieniga vinju uzmundrinu! Bet tas taa

Mož, parādi viņai šo diskusiju! redzēs, cik ļoti tu viņu aizstāvi un uzmundrini.:D
19.05.2014 09:40 |

Reitings 6040
57days, jaa es uz lieliem rezultatiem neceru,bet vismaz cilvekam domas uz kaut ko citu noversisies :)
19.05.2014 09:44 |

Reitings 6040
Piparene, tur jau ta lieta, ka viss sakas shadi- virs teicis, ka gribetu, lai vina vairak piekopjad, tad bija pirms 2 gadiem, isi pirms 5 gadu kopa bushanas dienas. Vinja man to atstastija- es vinjai saku, man forsha frizierite - es ieshu- naksi man lidzi? Vinja atnaca- sapucejam vinju skaisti.
Vinjo pasvineja savus 5 gadus, pagaja menesis vits atkal saka- ka gribetu vinju redzet skaistaku - aizveda uz spici, nopirka drebes. Tad vins vinai esot teicis, ka janjos brauc radi - lai uzkrasojas un sataisas, ka neka cieminji nak- uz ko vina nereageja, pec jtad ari taja vasara viss sakas.

Man vienkarsi attiecibas ir ta- ja man paludz kaut ko darit - es censos, ja man paludz nevilkt tas kurpes- es piekritu viriesha viedoklim un nevelku kopa ar vinu tas kurpes. Ja man nepatik ka manam viram izskatas krekls - es pasaku -lurzu nevelc, jo man nepatik- bet lkad ej uz darbu velc kp gribi- un ta nav nekada uzspieshana, tas ir attiecibas un kopeja sadarbiba. Draudzenes atttiecibas draudzene atsakas sastradaties ar savu viru, varbut spitejas, bet vai tad spitiba ved pie ka laba?
19.05.2014 09:52 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Vispirms jau jāsaka, ka liela daļa sieviešu tiešām esot ilgstošās attiecībās ar vīrieti atstāj novārtā attiecības ar sevi.
Bet tad man atkal jāpiemetina - ja vīrietis sievieti necels viņa vīrieša dēļ necelsies. Šī vairāk izskatās pēc situācijas, kurā vīrietis tikai pazemo un prasa, prasa, prasa - bet sieviete jūtas nogurusi no nedefinējamā kaut kā. Kas būtībā būtu viņu pašu attiecību modelis un viņas izvēle "mūžam sēdēt mājās, āmen".

Katram izpratne par koptumu atšķiras, bet lielos vilcienos - tīri mati, tīri nagi, tīras drēbes un nevienam vairs nav jautājumu par to vai cilvēks ir kopts. Protams, vairāk dosi - vairāk gribēs. Bet viss pārējais jau ir papildus labumi - lakas, krāsas un tā tālāk.
Ja meitene tiešām ir aizmirsusi sevi savest kārtībā pat visminimālākajā veidā ar meiteni ir jārunā kā tas ir sācies. Kā un kad viņa pārstāja mazgāt matus katru dienu un paildzināja reizi starp mazgāšanām līdz pat nedēļai. Problēma nāk no "iekšām". Jaunas lupatas skapī to neatrisinās. Tāpat, agresīvi un uzbrūkoši aizrādījumi radīs tikai pretēju efektu.

Bet, ja meitene staigā tīra un problēma sakņojas iekš tā, ka viņa nekrāsojas, neiet uz solāriju un nepērk katru nedēļu jaunas drēbes - man ļoti žēl, bet muļķi ir visi viņai riņķī. Un, jā - arī es esmu muļķe un arī praktiski viss cosmo ir muļķes. Jo, labi kopta sejas āda bez kosmētikas, manuprāt, ir lielāka vērtība kā seja nokrāsota visās varavīksnes krāsās. Uzspiest kādam neveselīgu dzīvesveidu ir nepareizi. Viņas seja - viņas izvēle. Nejaucies.

Un - interesanti, ka Tu tā vēlies risināt visu savu draudzeņu problēmas. Vai Tavā privātajā dzīvē nav kādas lietas, kuras atskaies saskatīt un atzīt par problemātiskām esam?
19.05.2014 09:54 |

Reitings 6040
Paldies, loti labs komentars.

Protams, ka es neesmu ideala, nekad to neesmu minejusi, esmu loti pashkritiska pret sevi un nekad neteikshu - jaa, es esmu vislabaka!
19.05.2014 10:00 |

Reitings 6040
Stellaglm, un par to kopsanu- gaja runa par koptiem nagiem, matiem un matinu likvideshana vasara redzamajas zonas :(
19.05.2014 10:02 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Baigā draudzene tu esi, visas meitenes problēmas izķidā Cosmo.
19.05.2014 10:13 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Bet, piedodiet, tēma izklausās tā, ka es te pašausmināšos kā tā var, bet patiesībā tīksminos kāda viņa ir un cierēju uz viņas kopto vīru.

Nevis uz kopto bet naudīgo vīru :D

Kosmētikas mīļotājām ir kur tiekties.... :D

19.05.2014 10:42 |

Reitings 638
Reģ: 14.05.2013
sasmejos :D
19.05.2014 10:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits