25 gados ģimenes

Reitings 398
Reģ: 12.05.2014
Paskatījos draugos un facebook nesen un redzu ka jau daudzi mani kalsesbiedri un kursabiedri jau ir precējušies un pat ar bērniem, bet bagāts neviens nav. Vai jūs saprotat tos kas precas un taisa bērnus šādā ekonomiskajā un ģeopolitiskajā situācijā, vēl piedevām tik jaunā vecumā? Es nē.
18.05.2014 13:10 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
A tev ir ko ēst vispār? Vai arī mikrouzņēmums neko nenes? Tikai nodokļiem pietiek droši vien.
Tak ālava nu. Būtu tev bērni, zinātu,ka tie mēdz gulēt.
Karoč eju savējam pamperi mainīt (vai da jeb ko ,ko tavuprat dara,tadas kaa es),a tu turpini savu jēgpilno dzīvi cosmo :D chiva riva,Bante!
19.05.2014 15:59 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Tu arī turpini savu ierasto dienas režīmu, neaizmirsti pasūdzēties par sīkā nedarbiem.
19.05.2014 16:00 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
:D Sia un labums sabiedrībai :D Vairākums Latvijas uzņēmumu vergturi... Kas grib tik pelnīt, bet par darbiniekiem, nodokļiem u.c aizmirst (izdevīgāk noalgot tak izveicīgu grāmatvedi, kas uzturēs dubulto grāmatvedību). Ļoti apšaubu lielāko daļu sia lietderību :D

Bet bērni gan ir ieguldījums nākotnē, jo nākotne pieder viņiem un pensijas, sociālos pabalstus un valsti viņi veidos... Ja šodien nedzims bērni tad kurš tavam (krutajam sia) strādās? Vecas 80 gadīgas omes :D

Domājat ka esat baigi gudras, bet patiesībā neredzat lietas ilgterminā :D
19.05.2014 16:05 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
vai paldies the_one , es gan nezinu , ko tik labu ieteicu , bet man prieks, ka varu palīdzēt
:)
19.05.2014 17:09 |

Reitings 9917
es te palasīju pirms tam rakstīto , nu psc es ir šokā... valsts apmaksā mākslīgo apaugļošanu līdz 37 gadiem !? pff... es labāk cietumniekus baroju par saviem nodokļiem , neviss šitās sievietes apaugļošanu. Vispār man tiešām nešķiet pareizi pirmo bērnu dzemdēt pēc 30 , nu un dzemdēt pēc 35 ... !? Kur loģika ... tā sieviete taču nebūs vecmāmiņa, kur nu vēl vecvecmāmiņa ... un kāda man saka, ka es eju sviestā .... !? Ar mani viss ir kārtībā , suņa sūdi nav tik traģiski, kā veca dzemdētāja .... vot tā ...
19.05.2014 17:25 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Wee, absolūti piekrītu. Vecās dzemdētājas sava egoisma pēc nesaprot, ka viņu bērniņš var piedzimt slims, ar traumām. Tieši Eņģeļos naudu prasa vecās dzemdētājas saviem bērniem, kas ir skumji.
19.05.2014 18:13 |

Reitings 856
Reģ: 12.03.2011
weee, tu vispār sajēdz, ko runā? Pedofilus, slepkavas un zagļus esi gatava uzturēt, bet atbalstīt cilvēkus, kuri nespēj ieņemt bērnu (ne vecuma dēļ) ir vienkārši WTF??? + atceries, ka arī viņi ir maksājuši šai valstij nodokļus, tāpēc nemaz nesāc... Nevajag visus kraut vienā maisā ar nosaukumu "Negribēju nastu, tagad pārdomāju un ir problēmas"
19.05.2014 20:16 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
nabags: Es pats gan neko tādu negribētu, jo dzīvē ir pārāk daudz foršas lietas ko darīt un pirkt pa naudu un sieva un bērni tam stāvēs tikai ceļā.

Tapēc Tu esi nabags!
20.05.2014 02:29 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
es te palasīju pirms tam rakstīto , nu psc es ir šokā... valsts apmaksā mākslīgo apaugļošanu līdz 37 gadiem !? pff... es labāk cietumniekus baroju par saviem nodokļiem , neviss šitās sievietes apaugļošanu. Vispār man tiešām nešķiet pareizi pirmo bērnu dzemdēt pēc 30 , nu un dzemdēt pēc 35 ... !? Kur loģika ... tā sieviete taču nebūs vecmāmiņa, kur nu vēl vecvecmāmiņa ... un kāda man saka, ka es eju sviestā .... !? Ar mani viss ir kārtībā , suņa sūdi nav tik traģiski, kā veca dzemdētāja .... vot tā ...

Pag, vai tad ir obligaati jaakljuust par vecmaaminju?? A ko tad, ja pashas beerni savus beernus negrib? Skriesi pakalj un zaagjesi par to? Turklaat ir lielaaks risks narkomaaneem, piipmaneem un dzeeraajaam piedzemdeet slimu siiko kaa veselai sievietei bez kaitiigiem ieradumiem 35 gadu vecumaa. To statistiku par "vecajaam dzemdeetaajaam" grauj taas, kuraam aciis aarsti saka, ka nevajag dzemdeet veseliibas probleemu deelj, bet vinjaam ir vienalga (kaa viena aita manaa miestaa, kurai ir jau 2 beerni ar dauna sindromu, samaa 100% zina, ka arii naakamajam buus dauna sindroms, bet nee - atkal jau staavoklii un tad skraida pa miestu luugdama paliidziibu). Veel arii ir taas, kuras ir nopiipeejushas, nodzeerushas 20 gadus no vietas un tad dzemdeet iet. Protams, tur beerns iznaaks aaraa slims.
20.05.2014 02:46 |

Reitings 9917
Nu dabīgā ceļā ieņemts bērns var būt kaut 50 gados ... Apmaksāt vecai ( jā tieši tā es uzskatu ) sievietei bērnu , nav īsti gudri ... Kur viņa bija agrāk ? 35 sagribēja bērnu un attapās , ka nevar !? Vai kā ... !? Es saprotu, ka var būt veselības problēmas, bet tās ir jāārstē stipri ātrāk ...

Bet pa lielam man vienalga, kā jau minēju es par saviem nodokļiem baroju cietumniekus ... :)
Un vispār man ir grūti iedomāties , teiksim, sirmu dzemdētāju ... nu nevaru un viss .... , bet tās jau ir mans problēmas :)
20.05.2014 09:02 |

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Ja gaidīt līdz kļūsi nodrošināti, tad ieņemt bērnu var būt par vēlu...
Reāli, man ir 26, vēlos jau otru bērnu (plānoju jau trešo gadu:) ), bet kā parasti, darbs, vel gribās kādu 2 augstāko dabūt, aizbraukt kkur paceļot, dzīvokli labāku un lielāku, laika pietrūkst visam, !!!BET!!!, es apstājos un aizdomājos, pēc 10 gadiem taču būs tas pats... Galvenais ir cik ļoti to bērnu vēlies, protams materiālais arī ir ļoti svarīgs bet tur jau pašai jāizdomā.
Bērni ir mūsu prieks uz spēks virzīties tālāk, attīstīties, lai mazais ir lepns par saviem vecākiem, vismaz man tā.
Es ar bērnu uz rokam gan izmācījos, gan karjeru taisu.
Nez kā man sanāk, ja ta no malas paskatīties, tas droši vien izskatās nereāli.

P.S. Ir pieradīts, ka sociālie tīkli bojā daudziem cilvēkiem garīgo un attieksmi pret dzīvi, jo parasti cilvēki ieliek savas vislabākās bildes, un citiem uz tiem skatoties, rodas priekšstats, ka visiem viss ir perfekti , bet tev viss ir tik pelēks un dzīvē nav nekāda prieka...
Nepārdzīvo, visiem ir savas problēmas (palasi tēmu "Jus nav par, ko cienīt", un atslābsti) :)
20.05.2014 09:23 |

Reitings 4298
Es saprotu, ka var būt veselības problēmas, bet tās ir jāārstē stipri ātrāk ...

Wee, nav ienācis prātā, ka dažas sievietes pūlas gadiem, lai tiktu pie mazā? Ārstējas ar visiem iespējamajiem līdzekļiem, lai tikai varētu ieņemt veselīgu bērniņu un gadiem ejot saprot, ka dabīgā ceļā nekas nesanāks. Nu un, ka viņām jau ir 30? Ja pēdējos 5 dzīves gadus ir pavadījušas gan izejot dažādus zāļu kursus, gan apmeklējot dziedniekus, gan guļot uz operāciju galda. Un tad, ja pēc vairāku gadu pūlēm bērniņš tā arī nepiesakās, tad šīs sievietes nav pelnījušas būt par mātēm?
20.05.2014 09:31 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Te juus esat novirziijushaas no teemas, mees arii esam jauna gjimene ,un es uzskatu,ka tas ir forshi,ja taa var un sanaak,bet,ja taa nevar un nesanaak,tad veido gjimeni tad,kad var. kaut vai peec 35 gadu vecuma. :)
20.05.2014 09:34 |

Reitings 9917
freya , lai katrs dara ,kā grib , bet sabiedrībai tas nav jāsponsorē, vismaz ne mūsu valstī ,tagad .
20.05.2014 09:59 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Wee, nav ienācis prātā, ka dažas sievietes pūlas gadiem, lai tiktu pie mazā? Ārstējas ar visiem iespējamajiem līdzekļiem, lai tikai varētu ieņemt veselīgu bērniņu un gadiem ejot saprot, ka dabīgā ceļā nekas nesanāk
Ja daba nav lēmusi tad nevajag par varītēm dzemdet. Esmu vispar pret ka no maniem nodokliem apmaksā ko tādu. Pasule tapat ir pārapdzīvota un slimos genus gan javairo. Jā man tie ir slimi, ja daba nav lemusi dabiski ienemt bebi. Sakrbi, bet mans viedoklis ir tāds un tas nemainīsies.
20.05.2014 10:03 |

Reitings 27552
Pasule tapat ir pārapdzīvota un slimos genus gan javairo. J

Pasaule tapat ir pārapdzīvota, un slimos gēnus nav javairo.

laboju ibio rio:D
20.05.2014 10:04 |

Reitings 4298
Kubiete, tad novēlu Tev nekad nenonākt situācijā, kad Tu ļoti vēlies bērnu, bet "daba nav lēmusi"...

Tad Kubiete un Wee - turpiniet laimīgas sponsorēt cietumniekus - pedofīlus, slepkavas, izvarotājus, zagļus, kas dažu eur dēļ ir gatavi nogalināt!
20.05.2014 10:48 |

Reitings 27552
Paldies, bet mans tas nu it nemaz nedraud:D :D :D
20.05.2014 10:50 |

Reitings 27552
Tad Kubiete un Wee - turpiniet laimīgas sponsorēt cietumniekus - pedofīlus, slepkavas, izvarotājus, zagļus, kas dažu eur dēļ ir gatavi nogalināt!
diemzēl šobrīd no saviem nodokliem sponsoreju ari sliams mātītes kas ar varu grib bernu,lai gan daba jau parada ka nevajag. Pilni bernunami... a man tām redz sviests jaapmaksā. Un pret manu gribu!
20.05.2014 10:51 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Kubiete,tavi teksti tieshaam ir pretiigi. Es parasti asi neizsakos, bet shoreiz tieshaam nevareeju un negribeeju pakluseet- taada shauraa pieriite tu esi.
20.05.2014 10:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits