Kad atdevāt atrastu mantu

Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Vai esat atradušas kādu maku,telefonu,somu vai tml. un pēc tam atradušas īpašnieku? Kāda bija īpašnieka pateicība jums? Vai piedāvā atlīdzību vai gluži otrādi - nepateica pat "paldies"?
17.05.2014 15:00 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Esmu tikai atdevusi naudiņu pie bankomāta, kad tantuks karti izņem, bet nauda paliek. Un es eju nakamā, un tad skreju pakaļ tantukam. Šī dikti nopriecājas.
Nekas cits pagaidām nav atrast un nav pazaudēts.
Man liekas, ka pazudušus makus (ar doķiem) parasti atrod, bet neatdod, jo noteikti kauns, jo ļoti bieži paņem skaidro naudu. Un kā tad nesīsi ipašniekam un ko teiksi-atradu maku, bet naudu paņēmu kā atlidzību?
Kaut nereti maku īpašniekiem ne ta nauda vajadzīga, cik tie dokumenti, tiesības un kartes.
17.05.2014 20:51 |

Reitings 468
Reģ: 29.01.2009
Esmu atradusi telefonu pie mājas sniegā. Īpašnieks bija jauns čalis. Kontaktos atradu viņa draudzeni un sazvanīju. Abi divi vakarā atnāca ar šokolādi un šampi ciemos. Šampi gan mammai atdevu, man tad bija kādi 13 gadi.

Pirms kāda mēneša, Molā, vīrietis bija bankomātā karti atstājis. Atstāju to info centrā. Bet šis jau pēc pāris sekundēm auļoja atpakaļ ar lielām acīm :D Pateicu lai iet uz info centru. Šis nobļāva "paldies" un metās uz info centru :D
17.05.2014 21:03 |

Reitings 551
Reģ: 20.07.2009
kādas 2 reizes cilvēki pirms manis ir atstājuši karti bankomātā. abas reizes metos pakaļ lielajā maximā un stokmanā, pūloties atcerēties, kā šie cilvēki izskatās :D veiksmīgi arī atradās
17.05.2014 21:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits