SUNS!

10 gadi
Reitings 406
Reģ: 02.01.2013
Sveikas!
Kādai no jums ir krievu toiterjers? Ir doma iegādāties šādas sugas suniti.
Varat pastāstīt par šo sugu kaut ko... kādi viņi pēc rakstura, kur labāk iegādāties, kā ir ar viņu kopšanu utttt.
15.05.2014 20:05 |

Reitings 583
Reģ: 29.01.2009
Man ir krievu toiterjers.

Lasu un brīnos, kur jūs tos mazos draņķus raujat :D
Manējais ir gluži kā aprakstīja becky.

Līdz ar to vari secināt, ka raksturs kā jau lielākajai daļai suņu ir ļoti individuāls.

Par kopšanu - nezinu, vai būšu labākais padomdevējs, bet es tomēr neko īpašu nedaru. Kārtojas mans puika ārā, mazgāt nemazgāju (dažkārt ar mitru lupatu pārbraucu pāri). Esmu iegādājusies zobu kopšanas līdzekļus, bet jāatzīst, ka pēc mēneša mocīšanās mana motivācija izgaisa.

Par iegādāšanos - es savējo meklēju gadu. Gaidīju, kad LKF kas uzradīsies, bet beigās paņēmu nestandarta kucēnu. Un ir vislabākais:)
15.05.2014 20:49 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
dažkārt ar mitru lupatu pārbraucu pāri

kā? tas taču ir suns nevis grāmatu plaukts! es nezinu kā tev ir, bet es ar savu suni guļu viemā gultā, viņš ļoti izrāda savu mīlestību, vienmēr grib dot bužas, kā tu viņu vari nemazgāt. es savējam vienmēr pēc pasteigas nomazgāju ķepas un bieži tīru zobus
15.05.2014 21:02 |

Reitings 583
k'čing, nē, es savu suni normālā situācijā nelieku vannā un nemazgāju. vados pēc veterinārārstu ieteikumiem un tavas izbrīnas šeit neko nemainīs. Man ir gludspalvainais tojs un ar mitru lupatiņu pilnībā pietiek. Kāju mazgāšana pēc katras pastaigas ir pilnīgi pašsaprotama lieta, kas, manuprāt, nemaz nebija jāuzskaita..

laikam mans suns (ar tavu domāšanu) tāpēc mani mīl mazāk. psc.
15.05.2014 21:22 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Rebeka,noskaidro,kas pirmāmkārtām ir TERJERS tāds par zvēru.Terjeri ir ļoti aktīvi suņi,liela daļa no tiem izmantoti medībām,to skaitā toji-žurku medībām.Viņam ir vajadzīgas aktivitātes un pastaigas.Otrs,sunim ir obligāta mentāla nepieciešamība pastaigāties,tas ir kaut kas bez kā suns laimīgs envar justies,tas ir viņu dabā-staigāt,izpētīt apkārtni,ožņāties,atstāt "vēstules".
Paladziņi ir kucēnu vecumam,kamēr kucēns nespēj saturēt,pēc tam pieaudzis suns mierīgi var izturēt kamēr neviena nav mājās un sagaidīt pastaigu,tas sunim nav dabīgi ķēzīties savā "alā"
15.05.2014 22:12 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
jūs te sakat, ka paladziņi tikai ārkārtas gadijumos, man gan tā nav. :D Mans suns, piemēram, nesper kāju laukā, kad ārā līst. Arī ziemā, kad sniegs, viņa nestaigā, vnk stāv un spītējas, es varu ar viņu runāt cik gribu un dot gardumus utt, viņa stāvēs skatīsies uz mani un lamāsies. Tapēc man tas paladziņš stāv visu laiku.
15.05.2014 22:48 |

Reitings 161
Reģ: 18.03.2014
Man arī ir tojs :)
Super suns. Manuprāt,nevajag iedzīt suni kompleksos,vismaz 3x dienā jāved ārā:D
Kopt nav grūti,1x-2x mēnesī jāapšņikā nadziņi,ik pa laikam jānomazgā,jāiztīra austiņas u.tt
Suns ļoti gudrs,pakļāvīgs dresūrai.
Iegādāties vislabāk audzētavās,tā vismaz neiegrābsies ;)
16.05.2014 00:23 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
sanzen, nē nē ar to nebiju domājusi ka tavs suns tevi mīl mazāk, laikam ne tā izteicos. visiiem suņiem savi saimnieki ir dieva vietā
aa esmu runājusi ar dažādiem vetārstiem, katram savs viedoklis. četri no pieciem domāja ka pārāk tievs, un ka jādod prettārpu zāles. iedevu, nekas nemainijās. piektias vetārsts pateica ka viņam arī tāds pats mājās, un pateica ka pilnīgi normāls suns, ļoti aktīvs tādēļ tievs. ciek vetārstu tik viedokļu, tādēļ arī to kā labāk viņu kopt viedokļi atšķiras.
galvenais ka sunim labi.
16.05.2014 16:46 |

Reitings 583
k'čing, starp citu arī man vetaārsts, kurš jautāja, kas par sugu (viņš domāja, ka toiterjetri ir tikai melni ar lāsumiem, savukārt, mans ir šokolādes), noteica, ka man ir izvārdzis suns. apmēram tajā brīdī pārstāju viņu uztvert nopietni. ja mans suns būtu tik izvārdzis, viņš neskraidītu apkārt kā torpēda.
19.05.2014 16:20 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Suņa tievumu ļoti labi var noteikt pēc rībām.Sunim normāli stāvot tām nav jāduras laukā,bet tām jābūt viegli sataustāmām.Ja ribas duras ārā suns ir par vāju,ja tās ir grūti sataustīt par resnu.
19.05.2014 16:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits