Puķe
Esmu laikam rets izmemums, bet es izsveru no kada avota naudu nemt. Ka jau teicu, no krediestadem neaiznemos un nelauzu galvu par to kas butu ja man butu kredits, kura man nav. Es nemedzu satraukties par problemam kuru man nav.
Annie
Nu bet jau man liekas ne reizi vien atro kreditu nemsanu esmu par stulbibu nosaukusi. Kas vel man ir jasaka? Cilveki medz dzive stulbibas izdarit, bet ir jadzivo talak, ne?
Nerea
Tu nesaproti - parāds ir parāds neatkarīgi no tā, kam tas jāatdod! Un neatdots parāds = zādzība.
Ta ir domasana pateicoties kurai miljoniem cilveku dzivo burtiska verdziba- latviesi latviesu UK ievelk sada veida verdziba- nodrosina dzivesvietu, iedod darbu, viss labi, tad darba maksa arvien mazak un mazak, cilvekam saka ka vins slikti strada, vina paradas parads par iiri, bet paradi tacu ir jamaksa :D nu i dzivo ka vergs. Pats tacu gribeja braukt, neviens ar varu nevilka. :D
Problema ir tur, ka dazi kreditori rada tadus apstaklus, ka atmaksat paradu klust neiespejami, jo tas visu laiku aug vai ari netiek pienemti reali atmaksas nosacijumi ka stiprais-dzimums gadijuma, kura bija gatava maksat 10 lati menesi, gada un 3 menesu laika vina butu nomaksajusi savu paradu, bet tas netika pienemts. Ta ir apzinata cilveka dzisana bezizeja un slauksana.