No pieredzes saku,ka anv jēga nkeo nekur ziņot,neko viņi nedara.Lielis prot pamatot kāpēc viņiem enaks anv jādara.
Nesen saucu PVD dēļ saviem kaimiņiem,kam ceļmalā piesieta kuce,kad meklējās visi suņi viņu pēc kārtas tur ņēma,kucēni iepriekšējās reizes tikai slīcināti/nosisti,nezinu,bet pazuda drīz pēc piedzimšanas,kuce bieži tiek vaļā, vazājas pa ielu un ir šausmīgi agresīva pret citiem suņiem,īpaši citām kucēm.Atbrauca,paziņoja man,ka kuce neesot grūsna(nez kā viņi to apteica paskatoties,es ta to kuci diendienā redzu,ka vēders ir sācis augt) un ja ir,tad esot jāpieķer pie rokas kā viņš viņus nelikumīgi nozūmē,citādi nekādi(pa manam,mums ir pilsētā viena klīnika,ja kucēni vesti humāni eitanizēt tā šos datus atzīmē,ja vedis citur,galu galā viņam būtu uz rokas jābūt parakstītam papīram no klīnikas par veikto eitanaziju,to,ka kucei nesen bijušas dzemdības redzēt var-ja anv eitanizēti-kur tad viņi palika?).Atbrauca,vēl izlamāja,ka es viņus vispār saucu,paziņoja,ka neko izdarīt envar un viss.
Tagad sieviete no mūsu ielas stāstīja,ka viņa no savas mājas(starp mūsu pagalmiem viena māja starpā) redzot,ka kamiņam dubļos un sūdos mirkst vecs,slims suns,domāju iešu ar fočiku,focēšu,sūtīšu.Kāda jēga,no sava pagalma es to neredzu,tad labāk nemaz nelīdīšu no otras puses,lai zinātu,kas tur notiek un apzinātos,ka neviens neko nedara un tas suns tur turpina mocīties.