Man arī besī mazgāt logus,bet kas jādara - jādara.. besī tās svīkas...tagad esmu sākusi mazgāt ar mitrajām bērnu salvetēm,tad nepaliek tikpat kā nekas.
es mazgāju ar mačalku un stiklu tīramo, kas sajaukt spainī ar ūdeni, bet tā lai ritīgi puto. Vispirms ar mačalku saziepēju, tā kārtīgi un pēc tam ar to (nu, kas stikliem , līdzīgs , kā mašinai šotkas )
šodien man jāsaņemās un jaizberž viss no a-z,bet tāaaaaaaaaads slinkums.Negribas visus tos putekļus,stūrišus tīrit.vot,būtu nauda izsauktu tos profus ,kas uztaisītu ģenerālo..:D
Es vispirms nomazgāju ar ziepjūdeni un tad ar logu pūšamo+salvetes. Viens logs neverās vaļā, to mazgāju ar logu birti ar kātu. Bet riktīgi riebjas tas pasākums.
Ar pušamo līdzekli stikliem un kvalitatīvām papīra salvetēm.
Ja līdzeklis kvalitatīvs un salvetes nejūk ārā pēc pirmās saslapināšanas, tad tas darbs ātri iet uz priekšu - nekādu problēmu. Un švīkas arī nepaliek, ja pūšamais līdzeklis ir pietiekami spirtains un īpaši neputo.
Mums birojā viss ir vienos stiklos, pavasara organizētajās talkās mēdzam mazgāt. Kad piešaujas - nekāda vaina. Pēctam to izdarīt mājās likas nieks.
Kad mazgāju logus pirms pāris nedēļām, aizmirsu izmēģināt nesen izlasīto tautas metodi - viegli un forši esot logus mazgāt ar sīpolu. Vnk pārgriezt sīpolu uz pusēm un ar to pusīti tīrīt stiklu. Nepaliekot ne švīkas, nekas. Rudenī mēģināšu. :)
A tā mazgāju kā lielākā daļa - ar pūšamo līdzekli un papīra salvetēm.
Es arī ar nepacietību gaidu to brīdi, kad varēšu savus logus nomazgāt. Man tā pamatīgi jākarās ārā pa logu, lai visu ārpus varētu nomazgāt, jāgaida, kad sīkais piedzims, un tad tik ķeršo klāt. A to arī drīz jau cauri nevarēs redzēt. :D
Jau sarunājām, ka es mazgāšu iekšpusi, viņš ārpusi, tik iegādās to logu birsti ar garo kātu. Mums vispār te tādi ideju varianti iet vaļā par to, kā nomazgāt ārpusi, lai nav jākarās ārā pa logu. Labi, ka mums pirmais stāvs. :D
Tagad neķeramies klāt, jo lasīju, ka grūtniecības laikā logus nav ieteicams mazgāt, kā arī istabu četrrāpus arī ne.
Tagad neķeramies klāt, jo lasīju, ka grūtniecības laikā logus nav ieteicams mazgāt, kā arī istabu četrrāpus arī ne.
Es tik gribu saprast tos argumentus.
Jums tas darbu sadalījums vai nu kopā vai tu viena? Tā taču ir labi, ja stundas darīšana, tiešām draugs/vīrs nevar to izdarīt viens? Uzreiz mājas kopskats tīrāks, citādi sanāks ķīmijas smidzināšanās un caurvējošanās, kad bērniņš būs mājās.
womankind, varbūt meitene uzskata, ka pati izdarīs labāk. Man tā ir liela nelaime, ka visu gribu darīt pati, jo liekas, ka vīrs tik labi neizdarīs :D
Tāpēc viņš dara tikai tos mājasdarbus, kas man pilnībā riebjas - gludina un loka drēbes, iznes miskasti, mazgā traukus. Un, jā. šogoda teica, ka arī logus mazgās pats. Man neļauj.