Uzsākšu šodienas beztēmu, jo pamodos 5:30 un vairs neaizmigu. Skatos savu seriālu un drīz celšos, lai brokastotu.
Feini, ka rīt jau piektdiena, braukšu pie vecākiem :) Vīram būs brīvdienas vienantnē, varēs izbaudīt brīvību :D
Aiz loga spīd saule, varbūt beidzot pienāks vasara. Lai tā arī būtu!!
Mīļā, Tu vari rakstīt kaut vai A., B., C., D. vai H.!
Man no tā nav ne karsts, ne auksts. Nākošreiz, kad bārsti te savas gudrības un apvaino bezsakarā lietotājas, tad iesaku padomāt :" Vai tiešam esmu anonīma?"
Normāla, izglītota meitene, bet interneta vidē amizējas kā 13 gadīga tīnīte. Pieaudz ;)
Elīna, nu tad pasaki, kas esi, ja esi tik gudra. Tak tāpat zinu, kas esi,mēs pazīstam viena otru.
Un pieaudz pati, cienītā. Uzdodās te par Tauriņu, palasi savam dārgumiņam te visu priekšā. :)
wee, nu ja, bet viens jaut - manam ex par kredītu nemaksāšanu bloķēja kontu, ar ko Tu esi tik īpaša? Pastāsti, lai Tauriņas jaukundzei mierīgāks prāts par savu dārgumu. :)
lalo_lola, ir jāsadala sekcijās. Pirmās trīs lapas - viena sekcija, pārējās - otra sekcija. Bet to tā grūti izskaidrot. Varbūt, kāda cita mācēs paskaidrot!
paldies, kas dalījās. mums gan gaišreģi, gan ekstrasensi, gan parapsihologs apgalvo, ka cilvēks ir dzīvs, es arī ļoti ceru, ka tā ir, kaut arī pagājušas teju piecas dienas. :(
Strādnieki raujas mellām mutēm, malači man viņi! Es plānoju uztaisīt šiem kaut ko uzkožamu un sev salātus, principā, varētu arī paklausīties Bantes ieteikumus par manu dienas kārtību, savādāk atbraucu no pilsētas, sanesu mantas, paskatījos, kas notiek mājā un vairs nav kur enerģiju likt! :D
becky - viss ir dabūts un ļoti labi. Tev iesaku nopirkt jaunāko Chanel lūpeni un par to atskaitīties blogā tagad. Intereses pēc - cik daudz kosmētikas met ārā ar notecējušu derīguma termiņu?