Kapec lielaka dala ir GOLDDIGERS?

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Palasot shadas diskusijas, kapec lielaka dala cosmo meitenes ir gold diggers?
Vai tas saistiits ar to, ka jums bija truciiga berniiba? Vai ar to, ka nespejiet nopelniit pashas? Vai vienkarsi gribiet, lai jus varetu uz citu rekina dziivot?
Jums nav neerti, VIENMER, kad puisis vienmer visu maksaa?

Ja, jus esiet tik loooti par sievieshu tiesiibam un vienliidziibu, kapec jus uzskatiet, ka virietim par visu ir jamaksaa?

Manejais puisis par mani arii maksaa, bet es jutos tik nenormali neerti un citreiz piedavaju par sevi maksat, es biju tada shokaa lasot diskusiju, ja puisis nemaksa par celojumu, tad ir galiigs mudaks.Es saprotu, pec 10 gadu kopaa bushanas, ja puisis jus atstatu majas, bet ne peec pusgada, tad varetu cepties.Pashaam nav kauns?? Varbut pietiks slaukt no virieshiem un pasam dziive kaut ko sasniegt?
14.05.2014 17:11 |

Reitings 237
Reģ: 11.05.2014
Peekaboo, tur bija domāts moments ja es vispār nestrādāju un sezu majas visu laiku
15.05.2014 02:08 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man patiik straadaat, patiik sava nauda. Patiik, kad draugs man izmaksaa restoraanus vai kaadu jaunu apgeerba gabalu. Patiik arii pashai draugu aizvest uz kaadu baaru un vinam izmaksaat, vai kaadu muuzikas prichendaali, kuru grib, nopirkt. Shaads modelis vispaar - no problem :D Galvenais katraas attieciibaas ir tas, ka dziives modelis abiem der. Ir man draudzenes "goldddigeres", ir arii "feministes", katrai sava laimiite un nemainiitos ar otru attieciibu modeli.

Un vispaar, kaada sarpiiba par to naudu. Kameer cilveeks nav pilniigs lohs, tikmeer viss ir ok.
15.05.2014 02:18 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Jūs nopietni? Ja es ļauju vīrietim izmaksāt sev vakariņas un nezinu, cik viņš maksā par dzīvokļa komunālajiem, es esmu golddigere?

Njā, no šīs tēmas izriet, ka es esmu pašlabuma meklētāja :D

Jo, lai arī es strādāju, mums ir pieņemts, ka vīrs maksā īri, komunālos maksājumos, iepērk pārtiku (ok, es šad tad arī ieeju veikalā), kā arī kafejnīcās maksā rēkinu. Neērti nejūtos, jo jau pašā sākumā šo jautājumu pārrunājām, vīra pārliecība ir tda, ka ģimeni uztur vīrietis, bet sieviete strāda tāpēc, ka vēlas sevi nodarbināt. Un lai cik daudz arī pelnītu tas uz vīrieti neattiecas, jo vīrietim neesot nekādas daļas gar sievietes naudu.
Nezinu, vai tas ir labi vai slikti, bet mūsmājās tā ir pieņemts. Un tas nebija mans uzstādijums, bet vīra pārliecība.

Varbūt, ja es visu savu algu notrallinātu uz muļķībām, tad viņam arī būtu iebildumu, bet, tā kā liela daļa tomēr smuki krājas kontā, tad abi esam apmierināti.
15.05.2014 05:58 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Zii Tas labi, ja beigās abi dabū ko gibējuši un laimīgi. Dieva svētību un veselību viņiem. Sieviete, kopš ir sieviete, plivinās no viena pie otra un domā ka ir eņgelis, visiem vajadzīga(forši), bet vīrietis ir vīrietis un patiesību viņš zin - savus dzīves spēcīgākos gadus pavadījis strādājot, knapinoties un cerot, kā kādreiz vis būs labi. Kad drāsties gribās, bet māte ir vienīgā sirdij tuvākā sieviete, bet visas pārējās pat virsū nepaskatīsies vai pametīs tiklīdz paspīdēs kas labāks.
Karočie, vecis izrāvās un viss viņam ok, bet vecene palika tikai vesene. Varbūt patiesība viņai nāks ar gadiem, kad dievs atņems ko devis(mago sejas ādu un tvirtu pakaļu).
15.05.2014 08:14 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
:D :D
Atkal mājsaimnieces dod vaļā :D

Nu sēžat vecim uz kakla un cerat ka neapniksiet un vecis nesāks domāt ka pa daudz rijat... (rekur jau viena tēma no mājsaimnieces uzcepta 900euro ir par maz lai pāris nedēļas izdzīvotu bez veča) :D Gados 40 lai nu cik daudz skraidīsiet pa kosmetologiem tāpat nedabūsiet 18 gadīgas meitenes tvirtumu. A kuram vecim 40 gados patīk mature :D aizies pie jaunas labākas un uzturēs viņu :D
15.05.2014 10:28 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es gan esmu ogļrace.
15.05.2014 11:31 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Jo, lai arī es strādāju, mums ir pieņemts, ka vīrs maksā īri, komunālos maksājumos, iepērk pārtiku (ok, es šad tad arī ieeju veikalā), kā arī kafejnīcās maksā rēkinu. Neērti nejūtos, jo jau pašā sākumā šo jautājumu pārrunājām, vīra pārliecība ir tda, ka ģimeni uztur vīrietis, bet sieviete strāda tāpēc, ka vēlas sevi nodarbināt. Un lai cik daudz arī pelnītu tas uz vīrieti neattiecas, jo vīrietim neesot nekādas daļas gar sievietes naudu.
Annie - precīzi tāds ģimenes modelis, kādu uzskatu par pareizu.:) Lieliski,ka tādi vīrieši vēl eksistē. :) Pagaidām esmu savos 20, un, ja kādreiz apkārt lielākā daļa šajā laikā precējās, tad tagad visiem karjera un hobiji ir pirmajā vietā, negrib sev blakus otru pusīti, nemaz nerunājot par to, ka daudzi, ar kuriem esmu satikusies, piem viens 27 gadus vecs uzņēmējs, mani aizveda uz maķīti izdzert kafiju :D, otrs, projektu vadītājs 25 gadi, gribēja ar mani mašīnā vizināties un vnk staigāties pa ielu un gar jūru. :D vēl vesels kvantums ar tādiem, kas ar mieru izmaksāt tikai alkoholu, lai sieviete ātrāk noreibst un ir ''viegli dabūjama'' (uz mani tas nekad nav iedarbojies)
Protams, ir arī Vīrieši.. Tādu gan esmu tikai vienu satikusi, viņam ir 33 gadi, un viņš ir ''однолюб'', mīl savu sievietei, kura diemžēl viņam piedzemdēja dēliņu un izšķīrās. Bet, kad mēs satikāmies (gluži vienkārši draudzīgā atmosfērā, pļāpāt, kā katram iet, utml), viņš mani veda uz jūru, uzreiz uz restorānu, kad nosalu. Nebija tādas reizes, kad mēs vienkārši stundām ilgi kā pusaudži salām ārā. Un par maksāšanu vispār nekādas runas. :D neko uz pusēm nedalīju. :D
Jūsu dēļ, vecenes, (savādāku vārdu gribot nespēju izdomāt), liela daļa vīriešu tepat Rīgā ir lupatlaši, kam ir nauda, bet kas negrib to tērēt, jo ir pieraduši pie šitām harpijām, kas ir tik supervīrišķīgas, ka visu pērk pašas, bieži vien čalim pašas izmaksā utml. Un dod arī ļoti ātri. Nesaprotu, kas tās par maukām, kas var pārgulēt ar puisi, kas viņas mazliet pavizinājies ar savu super jauno mašīnu? Es, protams, esmu vēl jauna, bet daudz cilvēkus esmu sastapusi savā dzīvē. Un man nav skaidrs, kur pasaule griežas, jo es tik reti jūtu īstu vīrieti (pēc stājas, gaitas, izturēšanās, sarunām), ka man jau tāda sajūta, ka jābrauc dzīvot uz ārzemēm, jo šeit tādi ir izmiruši. ;D
15.05.2014 12:55 |

Reitings 1651
Un ko tur ar savu garo penteri gribēji pateikt?
To ka esi šmara? Kas satiekas ar vecākiem vīriešiem cerībā atrast kādu pamuļķi, kurš apmaksās tavus tēriņus :D Bet neveicās, jo visi ir skopuļi jeb vienkārši gudri cilvēki... :D
15.05.2014 14:10 |

Reitings 1073
ervīn, tu ķipa esi vīrietis ja? kas sieviešu portālos siro? :D
nē, man ir saturīgākas sarunas ar vecākiem vīriešiem par mani, viņiem ir citādākas intereses, nākotnes plāni. Spriežot pēc viena tava teikuma, apakšā sēž maziņš tirliņš, kam ne tikai nav sievietes pie sāna, bet tu viņas vispār nesaproti.
15.05.2014 14:14 |

Reitings 1651
eu šito tekstu esmu dzirdējis no 99%, kas satiekas ar vecākiem džekiem :D Saturīgākas sarunas :D Ej nu saproti sievietes :D
15.05.2014 14:27 |

Reitings 1073
ervīn, nu sorry, ja visas tavas pazīstamās ar viņiem arī ir fiziskā kontaktā. es neesmu bijusi. daudz ko gūstu no tā, kāda ir cilvēka dzīves pieredze, ļoti interesanti paklausīties.. bez tam man arī ir teikuši, ka nejūt to gadu starpību. protams, vizuālais atšķirās, nu esmu es jauna, bet sarunās to nejūt. :p
un sievietes ir viegli saprast. nekāda grāmata tur nav vajadzīga.. Ja nu vienīgi '' Sievietes ir no Venēras, vīrieši - no Marsa. '' Tad arī sapratīsi atšķirību.
15.05.2014 22:00 |

Reitings 1651
es neesmu bijusi. daudz ko gūstu no tā, kāda ir cilvēka dzīves pieredze, ļoti interesanti paklausīties..

Pēc tevis rakstītā gan liekas, ka nevis tev interesanti paklausīties, bet interesanti šiki uzdzīvot uz veča rēķina, jo klausīties virietī var arī sēžot uz soliņa parkā :D
nekāda grāmata tur nav vajadzīga..

Tā grāmata ir tukša un uz prikola :D
16.05.2014 09:54 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Tavējā džuse klausīsies tevi uz soliņa, neuztraucies par citiem - Tev tā nekad nebūs! :)
16.05.2014 10:36 |

Reitings 252
Reģ: 14.11.2013
A kaapeec sievietes nauda ir sievietes, a viiriesha nauda kura suuri gruuti pelniita visa aiziet maksaajumos i veel sievai jaaizdabaa utt?
16.05.2014 10:57 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Floral Citādāk vecis nav vīrietis,bet kretīns,kurš jāpamet. :D
16.05.2014 11:05 |

Reitings 1651
Tavējā džuse klausīsies tevi uz soliņa, neuztraucies par citiem - Tev tā nekad nebūs!

Vēl viena atradusies :D

Tad jau labāk iet pie psihologa lai paklausās :D lētāk būs nekā kautkādu 20 gadnieci vest uz dārgiem iestādījumiem, lai viņa manī paklausās un izklāsta savas blondās idejas :D
16.05.2014 11:06 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Nav slikta ideja, Ervīn, nav slikta. Labāk tiešām aizej pie psihologa.
16.05.2014 11:17 |

Reitings 3
Reģ: 15.05.2014
Vispār es šur tur piekrītu ervīnam.

Meitenei vispirms sevi ir jāpierāda un tas viss ir jānopelna.
16.05.2014 11:24 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Man liekas, te dažas jau atkal pārlieku sabiezina krāsas. Nav runa par vakariņu, kleitas vai viesu nama izmaksāšanu Jūrkalnē. Pat ne par "kabatas naudu" mājaslietām, jā dzīvo kopā vai kādu tālāku ceļojumu, ja izskatās (ir vēlme), ka attiecībām būs nākotne.
Nedomāju, ka tādu golddigeru ir tik daudz, pati pazīstu tikai vienu. Augusi bez tēva, vienmēr ielaižas tikai ar vecākiem vīriešiem, viens uzsauc silikonus un ceļojumu uz Spāniju, cits jau trešo mersi un augstskolu (vismaz meitene malacis, ka mācās). Pēdējā pērle, ko no viņas dzirdēju bija tas, cik veiksmīgi meiča izmānījusi no vīrieša sporta zāles abonamentu gadam un lāzerepilācijas kursu visam ķermenim :D Par šmotkām un visādiem citādiem loriņiem vispār nerunājot. It kā jā, gudra meitene, visu ko dabū, dabū sev kā nelielu ieguldījumu nākotnē. Saņem kārtējo mašīnu, attiecības pēc pusgada cauri, mašīnu pārdod, lai vecis neuzmeklē un čik - naudiņa kontā.
Tikai tas, ka tas tā diezgan tizli un cūciski no malas izskatās.
No otras puses, būs aitas (vīrieši), būs arī cirpējas :)
16.05.2014 11:28 |

Reitings 1073
Ervīn, uz soliņa sēdēt var tad, kad nav naudas vai kad ir jau kādu laiku kopā. Es savu laiku netaisos vairs tērēt uz puišiem, kam pat kafiju žēl izmaksāt. Parasti tie neizmaksātāji ir drausmīgi iedomīgi, bez apstājas vāvuļo un ir neinteresanti. Manu interpretāciju laikam nesaprot vienīgi dziļi kompleksains cilvēks. Es neteicu, ka čalim ir jābūt bezmaz vai naudas sūknim, kas ved uz viskrutākajiem restorāniem, bet viņam ir jāpiedomā pie tā, kā meiteni iekarot. Sievietei vispār maz vajag, bet drebināties aukstumš un staigāt gar jūru stundām ilgi milzīga vēja pavadībā nav nevienas meitenes sapnis. Varu derēt, ka tev, ervīn, nav meitenes. :-D vai arī viņa nenojauš, ka viņas draudziņš ir ar sievišķīgām izpausmēm.
16.05.2014 11:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)