Kapec lielaka dala ir GOLDDIGERS?

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Palasot shadas diskusijas, kapec lielaka dala cosmo meitenes ir gold diggers?
Vai tas saistiits ar to, ka jums bija truciiga berniiba? Vai ar to, ka nespejiet nopelniit pashas? Vai vienkarsi gribiet, lai jus varetu uz citu rekina dziivot?
Jums nav neerti, VIENMER, kad puisis vienmer visu maksaa?

Ja, jus esiet tik loooti par sievieshu tiesiibam un vienliidziibu, kapec jus uzskatiet, ka virietim par visu ir jamaksaa?

Manejais puisis par mani arii maksaa, bet es jutos tik nenormali neerti un citreiz piedavaju par sevi maksat, es biju tada shokaa lasot diskusiju, ja puisis nemaksa par celojumu, tad ir galiigs mudaks.Es saprotu, pec 10 gadu kopaa bushanas, ja puisis jus atstatu majas, bet ne peec pusgada, tad varetu cepties.Pashaam nav kauns?? Varbut pietiks slaukt no virieshiem un pasam dziive kaut ko sasniegt?
14.05.2014 17:11 |

Reitings 115
Reģ: 30.12.2013
pirmkārt, pieņemu katras sievietes brīvu izvēli dzīvot tādā attiecību modelī, kāds šķiet pieņemams viņai un viņas partnerim. Katrs ir individuāls gadījums, nejūtos tiesīga kādu nosodīt, ja vien sieviete vīrieti "brutāli" neizmanto, viņam to nezinot - tas gan liekas pār strīpu.

otrkārt - man pašai ir diezgan neērti, kad vīrietis par mani maksā, atbrauc pakaļ un aizved mājās. Tajā pašā laikā saprotu, ka tā viņš ir audzināts un viņam tas ir dabiski. Tieši nesen bija tāda situācija, kad noklusēju, bet jutos ne īsti savā ādā. Tikpat labi saprotu arī sievietes, kas gaida no vīrieša pārākumu arī finansiālajos jautājumos.

Absolūti neesmu feministe, bet patīk pašai par sevi parūpēties. Un par trūcīgumu bērnībā - augu diezgan trūcīgā ģimenē. Tas tā, nereprezentatīvai statistikai.
14.05.2014 20:10 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Kubiete, kāpēc man sev kaut kas jāiestāta, ja es pazīstu sievietes, kurām vīrieši nedod neko, izņemot naudu. Ir tādi vīrieši, kas neko vairāk arī nespēj iedot. Un domā, ka sievieti tas dara laimīgu.
14.05.2014 20:10 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Nu nez, manā paziņu lokā vairāk ir tādas, kas visur pusi no naudas dod un viņu vīrieši laikam arī gaida, ka to pusi dos :D Tā ka kur ir tās golddigeres tiešām nezinu. Katrā ziņā neviena no galējībām nav laba - ne tā, ka pilnībā uz vīrieša rēķina dzīvo un arī, manuprāt, tā, ka jau pirmajā randiņā meitene uzstāj, ka maksās uz pusēm.
14.05.2014 20:13 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
ubiete, kāpēc man sev kaut kas jāiestāta, ja es pazīstu sievietes, kurām vīrieši nedod neko, izņemot naudu
Viņi pērk prostitutas tatad.
14.05.2014 20:14 |

Reitings 7143
Nu tev, kā vienmēr, labāk zināms :)
14.05.2014 20:15 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Kubiete, Tu nespej atshkjirt 2 lietas - prostituutu no sievietes, kura mekle virieti ar naudu.
14.05.2014 20:19 |

Reitings 27552
Nubet ja samakā sievietei naudu, un pilnigi neko citu nedod.Kas tas cits ir? Ne sarunu, ne kopõgu vakariņū, ne kino,ne ģimenes. Tikai nauda sievietei i viss...ka ats citadak iznak:D :D :D
14.05.2014 20:19 |

Reitings 27552
kāpēc man sev kaut kas jāiestāta, ja es pazīstu sievietes, kurām vīrieši nedod neko, izņemot naudu :D
14.05.2014 20:20 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Kubiete - tev atkal viss galejibas, ir gimenes, kur cilveki viens otru ciena un visi laimigi - virietim skaista sieviete, sievietei kreditkarte, bet ta pat vinji sadzivo labi! :) es zinu tadu gadijumu un zini, laikam vinji ir laimigaki nekaa tie, kuri dzivo milestiba :)
14.05.2014 20:21 |

Reitings 27552
kāpēc man sev kaut kas jāiestāta, ja es pazīstu sievietes, kurām vīrieši nedod neko, izņemot naudu ā lūk ir galejiba.

ka jau teicu zinak nav ne kopīgu vakariņu, ne sarunu, ne kino, ne guļ naktis kopā,nerunā,nedzivo kopā, un etc. tikai naudu i viss.. nu ta iznak.
14.05.2014 20:23 |

Reitings 7143
Kubiete, padomā kādreiz plašāk, nevis apceri katru burtu ;) Atklāsies daudz, kas jauns.
14.05.2014 20:25 |

Reitings 27552
Es izlasu ko raksti, man nav japiedoma pasakas ka to nereti te dara. Nu ja ir pāris kopā, tad ir daudz kas vairak neka tikai nauda. Mirkļi tikai diviem ko neapcer ar svešiem, kopdzīve,plāni,kīni,romantiska naktis. Skaties plašāk nevis tikai uz naudu ko dod citam. Citadi izklausas ka perk prostitūu!
14.05.2014 20:27 |

Reitings 7143
Nu re, tu kā vienmēr zini labāk, kā visi citi cilvēki dzīvo :) Pie tā arī paliksim.

Vari nepūlēties tālāk piekasīties katram manis rakstītajam vārdam. Nekādu paskaidrojumu vairs nebūs.
14.05.2014 20:30 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Ja jau tā sieviete gaida vel kaut ko bez naudas, tad kādēļ neiet prom no vīrieša kas neko citu nespēj dot, kā tikai materiālas lietas? Bet redz kā...tām sievietēm ko zini, tā nauda tomēr svarīgaka, kā atrast vīrieti kas spēj dot citas lietas, bet visticamāk ne tik daudz naudas. Tad nu te var redzēt tās sievietes patiesās vērtības....
14.05.2014 20:32 |

Reitings 27552
kā vienmēr zini labāk, kā visi citi cilvēki dzīvo
paga , paga

kāpēc man sev kaut kas jāiestāta, ja es pazīstu sievietes, kurām vīrieši nedod neko, izņemot naudu. Ir tādi vīrieši, kas neko vairāk arī nespēj iedot.

to teici tu! tu tak zini labak ka vini ikdiena dzivo! acīmredzot kopā esi ar tiem pāriem24/7 ??????? ta iznak nu:D
14.05.2014 20:34 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Lexyyy, atnāci meklēt sev līdzīgi domājošas draudzenes, kuras arī ar skaudību un apbrīnu vēro šādus attiecību modeļus?
Pēc manām domām, par goldiggerēm var saukt tās, kuras staigā pa skaistumkopšanas un plastisko ķirurgu kabinetiem paralēli rakstos sms: "cjaaau,bumbuliit,tavam zachhitim ljoti, lJOTTi gribaaas veeEl 1 kazhocinjju, nju ljuudzu... man ir shaussmiigi auGsti."
Man arī nav žēl un neērti, ka ir tik stulbi vīrieši, kuri viņām to visu arī nopērk. Man no tā sliktāk nekļūst un arī nemaz neskauž kā dažām labām. :)
Neviens jau nesaka, ka tu nedrīksti iet strādāt un maksāt par sevi vienmēr un visur. Tev pat tas būtu jādara, lai nesajustos kā goldiggere. Un obligāti, es uzstāju!
14.05.2014 20:53 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Interesanti, ka vienmer sakas izteikumi par to, ka te dazas runa tikai par naudu. Tēma ir par naudu un materiālajām lietām.
Bet materiālais aspekts nekur netiek minēts ne kā vienīgais, nedz arī pats svarīgākais. Tas ir tikai viens no komponentiem. Kādai tas ir loti nozimigs, kadai citai ne. Un visam ir tiesibas uz savu viedokli saja jautajuma.
Nav ipasi gudri mesties virsu tam, kas doma savadak,nedz ari viena diskusija cikstet par virieti, kas neko nav spejigs iedot, kamer otra nozakat tas, kuram viriesi ne tikai dod , bet pasi piedava.
14.05.2014 21:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,ka teikt "man neko no taa nevajag",ja iet runa par privaatiem helikopteriem un loti plasu dziives veidu var tikai tie cilveeki,kuri tur "augsaa ir bijusi".
Liekot roku uz sirds tagad ,domaaju, man gan gribeetos aizlidot uz salaam ar taadu helikopteriiti,nopeldeeties okeaanaa un atpakal...kaapeec nee?
Es priecaajos par katru sievieti,kura maak atrast viirieti,kas vinu neesaa uz rokaam ,un nesakiet man ,ka taa nav maaksla....tad jau katrai otrai taads buutu....:D
14.05.2014 21:02 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Tā lielā mērā ir audzināšana un lietas, ko viņas samāca savām meitām. Kas būtībā ir vecs modelis un mūsdienās, lai arī it kā strādā, vairs nebūt nav vienīgais un nekur nav teikts, ka pareizākais.
Tā kunkstēšana par "Mums ir mēnešreizes un mums jādzemdē" ir vistizlākā atruna, ko vien var iedomāties. Tāda cimperlīga princese, kas nemitīgi cenšas kaut ko izkunkstēt, tam vīrietim pati ir kā mēnešreize. Ne visām arī ir būtiski sevi atražot līdz zināmam vecumam vai arī vispār. Tad kad ir stāvoklī, vai arī ņemas pa mājām ar mazu sīci bez laika sev, hobijiem un darba, jā, tad var un vajag izmaksāt, bet pārējā laikā? No vienas puses sievietes runā par savu lielo spēku un visvarēšanu, tai pat laikā vīrieša klātbūtnē iztaisās par nevarīgām mamzelēm, kas vajadzības gadījumā galdu pār ofisu nevar pārstumt un nu 3 dienas gaidīs, kad atnāk vienīgais vīrietis uzņēmumā, kas to izdarītu.
Vēl viens iemesls šai vēlmei apzināti meklēt vīrieti-banku ir iespēja pazīmēties draudzenēm "ai nu jā, es jau varu atļauties caurām dienām sēdēt kājām gaisā un lakot nagus, jo mans vīrietis pelna tik un tik. Bet man jau majās garlaicīgi, tāpēc eju zīda apgleznošanas kursos..." Blah blah blah.
14.05.2014 21:06 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Emmanuelle Ja appišana uz naudu ir māksla un sievišķības augtākā pilotāža, tad izvarošana ir spēka un auktākās virīšķības pazīme.
14.05.2014 21:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)