Kapec lielaka dala ir GOLDDIGERS?

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Palasot shadas diskusijas, kapec lielaka dala cosmo meitenes ir gold diggers?
Vai tas saistiits ar to, ka jums bija truciiga berniiba? Vai ar to, ka nespejiet nopelniit pashas? Vai vienkarsi gribiet, lai jus varetu uz citu rekina dziivot?
Jums nav neerti, VIENMER, kad puisis vienmer visu maksaa?

Ja, jus esiet tik loooti par sievieshu tiesiibam un vienliidziibu, kapec jus uzskatiet, ka virietim par visu ir jamaksaa?

Manejais puisis par mani arii maksaa, bet es jutos tik nenormali neerti un citreiz piedavaju par sevi maksat, es biju tada shokaa lasot diskusiju, ja puisis nemaksa par celojumu, tad ir galiigs mudaks.Es saprotu, pec 10 gadu kopaa bushanas, ja puisis jus atstatu majas, bet ne peec pusgada, tad varetu cepties.Pashaam nav kauns?? Varbut pietiks slaukt no virieshiem un pasam dziive kaut ko sasniegt?
14.05.2014 17:11 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Vienmeer esmu bijusi pret feminismu. Nejuutos neerti, kad par mani maksaa. Esmu gatava arii pati maksaat par sevi vai par abiem, bet biezhaak, manupraat, to buutu jaadara viirietim.
14.05.2014 18:43 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Neuzskatu, ka visās jomās vīrietim un sievietei jābūt vienlīdzīgiem, jo man patīk, ka ir jomas, kurās vīrietis ir par mani pārāks (gluži tāpat kā atsevišķās jomās-es :D ) Bet tas princešu kults, ka vīrietim man ir jānodrošina pilnīgi viss, arī nav priekš manis. Protams, šobrīd esmu tādā dzīves periodā (jā, jā "uz kakla sēdētāja", bet par mammas lomu nekaunos nemaz ), kad ir tikai loģiski, ka vīrietis par mani parūpējas, arī naudas ziņā, bet uzskatu- ja gaida no vīrieša pilnīgu nodrošināšanu/ izmaksāšanu utt., vēlmēm ir jābūt mazliet piezemētākām par ekskluzīviem ceļojumiem utt. Ir jābūt (un IR!) kaut kādam līdzsvaram starp "uz kakla sēdēšanu" (cik drausmīgi tas skan!) un 100% pilnīgu sevis nodrošināšanu, jo visbiežāk tomēr arī vīrietis grib būt vīrietis un kaut ko sievietei tomēr izmaksāt, neskatoties uz to, vai pati pelna vai ne.
14.05.2014 18:44 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Jums nav neerti, VIENMER, kad puisis vienmer visu maksaa?

Mans vīrietis ir audzināts tā, ka vienmēr atvērs savai sievietei durvis, pados roku, nesīs smagumus, finansiāli uzturēs un vienmēr izmaksās.
Tad ko man tavuprāt tagad darīt? Iespītēties un pateikt, lai nemaksā par mani? Sēdēt regulāri mājās, jo ar savu algu visus mūsu pasākumus nevaru pavilkt? Piestādīt vīram rēķinu par izmazgātajiem krekliem un tīro grīdu?

Vairāk izskatās, ka te dažām arī gribas to lutināšanu un finansiālo mieru izbaudīt, bet tā kā nesanāk, tāpēc arī tās, kurām normāli vīrieši pagadījušies, uzskata par zelta racējām!
Sākat attīstīt sevi, tad gan jau arī jums zāle kļūs zaļāka un debesis zilākas!
14.05.2014 18:45 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
un pasam dziive kaut ko sasniegt?

orgasms skaitās?

hahahaha :D
14.05.2014 18:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka daudzas sievietes "nelaujas" dziivot viira paspaarnee-"ar putaam uz luupaam" grib paraadiit savu speeku.Es noteikti biju viena no taam.Meeginu jau gadiem tikt aaraa no taas "lomas",bet leeni iet:D
Viiriesiem loti patiik gaadaat par sievieti-maaciisimies to noveerteet!
14.05.2014 18:50 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
ir sievietes kas sēž vīriešiem uz kakla un ja vīrietis to atļauj, tad lai jau. mani tas nekādām mērā neiespaido.
bet tomēr kaitina tās feministes kas ir par to lai sievietēm un vriešiem piemēram būtu vienādas algas, bet tajā pašā laikā viņas grib lai vīrieši visu izmaksā. nu kāds sakars? ir 21. gs un ja jums ir vienādas algas, tad kādreiz vari arī atļauties par sevi samaksāt.

vakar klasē runajām par nākotnes plāniem, un par to ko vēlamies sasniegt nākotnē, un klasesbiedrene pateica bagātu vīru. ko tas par viņu liecina?
14.05.2014 18:55 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
klasesbiedrene pateica bagātu vīru. ko tas par viņu liecina?
To ka viņa ir godīga, bet tu viņu tagad apruinā aiz muguras, un ko tas liecina par tevi ?

ūtu vienādas algas, bet tajā pašā laikā viņas grib lai vīrieši visu izmaksā. nu kāds sakars? ir 21. gs un ja jums ir vienādas algas,
Lielākoties viriešiem ir lielākas algas. ta ir realitāte.:D
14.05.2014 18:59 |

Reitings 866

vakar klasē runajām par nākotnes plāniem, un par to ko vēlamies sasniegt nākotnē, un klasesbiedrene pateica bagātu vīru. ko tas par viņu liecina?

Par to, ka vinja nav feministe. Par ko gan tas veel vareetu liecinaat?

bet tomēr kaitina tās feministes kas ir par to lai sievietēm un vriešiem piemēram būtu vienādas algas, bet tajā pašā laikā viņas grib lai vīrieši visu izmaksā.

Kaapeec tu domaa, ka feministes grib, lai vinjaam izmaksaa? Shkjiet, esi saputrojusies terminos - feministes ir tieshi pret izmaksaasanu.
14.05.2014 18:59 |

Reitings 866
To ka viņa ir godīga, bet tu viņu tagad apruinā aiz muguras, un ko tas liecina par tevi ?

+++
14.05.2014 19:01 |

Reitings 1816
Kaapeec tu domaa, ka feministes grib, lai vinjaam izmaksaa?

es viņas par feminiestēm nesaucu. es runāju par tām meitenēm kas sauc pašas sevi par feministēm, bet pēc tam grib lai viņām izmaksā
14.05.2014 19:01 |

Reitings 1816

to ka esmu pārāk gļēva lai cilvēkiem sejā pateiktu ko par viņiem domāju
14.05.2014 19:02 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
ko tas par viņu liecina?

To, ka vienīgā atklāti pateica to, ko klusībā domā ikviena :D
14.05.2014 19:02 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Es lauju sevi lutinat un es negribu but kopa ar virieti, kurs nejegtu un nespetu mani lutinat. Ir loti daudzi lieliski viriesi, kuriem rupes par savu sievieti ir passaprotamas. Tad kadel, lai es butu kopa ar tadu, kuram si lieta pieklibo?
14.05.2014 19:08 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
nezinu kā ar sievietēm, bet, ja man nav naudas, tad sēžu mājās un dročīju.
14.05.2014 19:35 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Šobrīd valda tāds dīvains kults, kurā tiek uzskatīts - esmu sieviete, tāpēc man nav jāstrādā, vīrietim mana vietā ir viss jādara, par visu jāmaksā, ēst es netaisīšu, māju netīrīšu, jo es taču esmu sieviete un ja kāds man kaut ko lūdz darīt vai ja lūdz tamponus pa savu naudu nopirkt, viņš ir kretīns. Vīrietim esot pienākums maksāt, pienākums visu darīt, jo viņš ir vīrietis...tikai kāpēc princeses aizmirst, ka viņu pienākums tādā gadījumā ir katru dienu ēst taisīt un māju tīrīt, jo viņas ir sievietes.
Man tas nav saprotams.
Es justos nevērtīga un parazītiska, ja dienām gulētu mājās, bolītu acis un gaidītu, lai mans vīrietis visu man pērk un manā vietā visu dara.
Es jūtos ļoti labi, kad man izdodas sasniegt jaunu pakāpienu karjerā vai manis pašas centība un darbs palīdz sasniegt kādu mērķi, jo man ģimenē vienmēr ir mācīts, ka jātiecas uz saviem mērķiem, jādomā, jāstrādā, nevis jāgaida, kad kāds cits visu priekšā noliks vai par visu samaksās. Man ceļ pašvērtību tas, ko es pati sasniedzu nevis ko man kāds nopērk vai iedod par to, ka paplivinu skropstas.
14.05.2014 19:52 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Indie. Kur tu tādu kultu esi redzējusi? :D
Es tieši pretēji, redzu vainu baigās feministes kas nu ir visu varošas, vai arī mājsaimnieces, kuras gan tīra māju gan audzina bērnus utt.
Bet tādas neko nedarītājas princeses man vēl nav gadījies redzēt. Ganjau gadās arī tādi eksemplāri. Bet stipri apšaubu ka tādu ir daudz..
14.05.2014 20:00 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Man bija trūcīga bērnība. Bet ne vienu brīdi neesmu iedomājusies, ka vīrietis mani ir adoptējis un viņam mani tagad būtu jāapgādā, pilnībā jānodrošina un regulāri jāapber ar dārgām dāvanām. Viņš māk man likt justies kā princesei arī nesūtot pakaļ privāto helikopteru vai nevedot iepirkšanās tūrē pa Harrods.
Laikam esmu dzīvē sasniegusi apziņu, ka laimi un mīlestību ar cipariem, brendiem un karātiem nevar izmērīt. Un es patiešām neilgojos pēc naudas kalniem. Mani īpašu padara citas lietas. Kuru reizēm trūkst pat tām, kuras ikdienā ar luksus mašīnu tiek vestas pusdienās uz Ritz.
14.05.2014 20:03 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Indie - tu loti visparini to sieviesu aprakstu. Vai tev tiesam skiet, ka viriesi teres savus resursus un energiju del kaut kadas viduvejibas? Ar skaistam acim bus stipri par maz, lai noturetu vertiga viriesa uzmanibu.
14.05.2014 20:03 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Mani īpašu padara citas lietas. Kuru reizēm trūkst pat tām, kuras ikdienā ar luksus mašīnu tiek vestas pusdienās uz Ritz.
Diez kādas? Un kapec doma ka vinas tadu nav? Naivi sev to iestāstīt :D
14.05.2014 20:08 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Mans gimenes modelis vienmer ir bijis, ka virietis strada laba darba, ir pasham savs uznjemums, spej ar visu tikt gala, ir logiski domajosh un atrisina visas gimenes problemas, ko nevar atrisinat sieviete! un nevienam nav noslepums, ka meitas mekle nakamos virus - lidzigus teviem. Un es neapzinati atradu - specigu, merkjtiecigu, gudru virieti un jebkursh tads virietis vienmer bus ar labu nakotni! Ta ka ne jau nauda mana gadijuma bija svarigakais, bet tas, ka virietis ir uz kaut ko spejigs, nevis tikai parslegt TV kanalu!
14.05.2014 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)