Puisis ceļojumos bez manis

Reitings 16
Reģ: 14.05.2014
Ko jūs domājat par tādu situāciju, ka puisis brauc ceļojumos bez savas meitenes?

Viņš ir ļoti aktivs pēc dabas, apgūst dažādus ekstrēmus aktīvās atpūtas un sporta veidus un grib tos pielietot ārzemēs, kur tam vislabākie apstākļi. Patīk arī ceļot pa visu pasauli. Piemēram, apgūst kaitošanu un tāpēc plāno braukt uz pie klusā okeāna. Izpletņlēkšana - Alpi. Daivings - sarkanā jūra. Un tamlīdzīgi. Ai, viņam tik daudz visādu plānu un ideju.
14.05.2014 09:33 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Arī diskusijā var labi redzēt: ir meitenes, kas ar to spēj sadzīvot.. un ir meitenes, kam nevajag skopuli!

Pusgads ir gana ilgs laiks, lai būtu skaidrība, cik nopietni vai nenopietni veidojas attiecības. Visdrīzāk viņš nav gatavs investēt jūsu attiecības, jo neesi gluži viņa plānos nakotnē ..

Pilnībā piekrītu šiem te. Sauciet mani par egoisti vai piedēvējat pārāk augstas prasības, bet ja reiz vīrietis spēj mierīgi atļauties ekipējumu, treniņus un ceļojumus par entajiem tūkstošiem, tad nebankrotēs, ja paņems sievieti līdz, kaut vai viņa tur tikai sauļotos.
14.05.2014 14:59 |

Reitings 157
Jūs salīdzinoši maz esat kopā, lai viņš būtu gatavs investēties.... Bet, ja nopietni Tevi uztvertu, domāju, ka piedāvātu vismaz aibraukt līdzi pasauļoties, vai apskatīt citu valsti.

Šitādi sportisti nekad nemainās - tas ir fakts, viņiem vajag meiteni tādi kā viņi paši.
14.05.2014 15:48 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Jautaajums vienkaarshss - juus dziivojat kopaa? Ja juus nedziivojat kopaa, ko tad te cepies, kur Tu raavi, ka esi vinjam iistaa un vieniigaa, tas, ka vins ar tevi satiekas, nenoziimee, ka vins Tevi uzskata par savas dziives sievieti. Vins ir runaajis par gjimenes veidoshanu ar Tevi naakotnee, ir teicis, ka bezgala miil Tevi? Ja, nee, tad pavadi savu briivo laiku atbilstoshi saviem liidzekljiem, ja viirietis nav miljonaars, vins neteeraas lielas naudas summas uz sievieti, ar kuru neko nopietnu neplaano.
Ja dziivojat kopaa, tad saac uztraukties, jo normaali buutu reekjinaaties ar savas partneres intereseem, teiksim reizi aizbraukt paguleet uz pludmali kopaa, otreiz doties ar chomiem kaapt kalnos vai snovot un draudzenei atstaat naudu, lai izklaideejas peec saviem ieskatiem. Nekur nav teikts, ka 24/7 jaabuut salipushiem kopaa, un, ja viirietis ir profesionaalis, vins grib baudiit savu hobiju, nevis kraameeties ar amatieri. Ja jums ir kopdziive, tad visdriizaak Tu arii esi tikai kotleshu cepeeja un mineta sniedzeeja, kura tiks pasuutiita taalaak, kad atradiis to iisto un vineiigo.
Taa ka saakumaa, tiec skaidriibaa ar savu statusu shii viiriesha dziivee, kad buusi to noformuleejusi, tad vareesi saakt risinaat celjojumu jautaajumu.
14.05.2014 16:08 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
A, kas vinsh tads tev ir , lai tev maksaatu?? Es ja butu dzeks es arii negributu maksaat tur kaut kaadai cacai vinai celojumu maksaat ja tik looti pati grib, tad lai nopelna un brauc liidzi.
14.05.2014 17:02 |

10 gadi
Reitings 3713
Reģ: 29.01.2009
Es tevi arī neņemtu līdzi.
14.05.2014 17:17 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Saliekot kopā faktus, ka autore kopā ir tikai pusgadu (un tas tiešām ir maz, ne velti jautājums par kopā būšanas laiku izskanēja jau diskusijas sākumā, jo tas ļoti daudz ko maina šajā tēmā), pati nevar finansēt sev ceļojumu un, cik saprotu, nenodarbojas ar pieminētajiem sporta/izklaides veidiem, man liekas gluži loģiski, ka ceļojumā nebrauc. Pilnīgi ko citu es teiktu, ja attiecības būtu ilgāku laiku vai ļoti aizrautos ar to visu. Ja pati piedāvātu sev izmaksāt un vīrietis negribētu, tad varētu vainu meklēt vīrieša attieksmē. Man liekas pilnīgi normāli, ka vīrietis savām izklaidēm nododas viens, turklāt ārzemju brauciens jau arī nav gluži brauciens uz kādu Latvijas pilsētu, lai vienkārši tāpat uzsauktu, ja otram nav acīmredzamas intereses par daivingu, kaitošanu utt. Varbūt esmu palaidusi garām kādu svarīgu piezīmi visā šajā komentāru gūzmā (nelasīju visu), kas mainītu manu viedokli, bet es te saredzu traģēdiju bez iemesla.
14.05.2014 17:32 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Arī uzskatu, ka vīrietim ceļojums tev nav jāizmaksā, jo īpaši tādēļ, ka, kā pati saki, tas iestiepjas līdz vairākiem tūkstošiem.
Protams, nav jau patīkami, ka viņš brauks bez tevis, bet tev tas ir jāpieņem- ja nav naudas, sēdi biksēs un klusē, vai arī rodi veidu kā paaugstinat savus ienākumus! ;)
Pati arī neizmaksātu ceļojumu personai, ar kuru kopā būtu tikai pusgadu.
14.05.2014 17:43 |

Reitings 16
Vairākas minēja viedokli, ka pašas neizmaksātu ceļojumu cilvēkam, ar ko būtu kopā tikai pusgadu. Teiksim tā... es gan izmaksātu. Puisis man tiešām ir ļoti mīļš un esmu gatava viņam izmaksāt ceļojumu. Tāpēc... tā arī darīšu :) Vasaraā viņam ir dzimšanas diena un domāju uzdāvināt ceļojumu viņam. Protams, ne tik dārgu, kaut kur tepat uz pa Eiropu. Un tad jau skatīšos, vai būs atpakaļgājies un viņš uzaicinās mani savā ceļojumā.
14.05.2014 18:10 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Lelde, ļoti labs risinājums! :)
14.05.2014 18:13 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Jaa, ljoti labs risinaajums, taa vietaa, lai padomaatu, kas Tu vinjam iisti esi, shii izmaksaas celjojumu ... Laikam nemaz neuztveeri domu par to, vai vinjam ir vai nav kaadi naakotnes plaani attieciibaa uz Tevi.
Aita, panjem to savu lieko naudu un aizbrauc paguleet zem palmaam vai shopingaa, kameer shis lec ar izpletni vai snovo.
Sviests, peec shii peedeejaa teksta tieshaam skaidrs, ka Tu vinjam esi NEKAS. Un Tev arii liimenis - par saviem suri gruuti sakraatajiem simtiem pirks viirietim celjojumu, viirietim, kursh var atljauties teereet tuukstoshus.
Skaisti. Aplausi studija!!!
14.05.2014 18:30 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Lelde, šī jau nav pirmā reize, ka viņš Tevi neņem līdzi ceļojumos? Jo es atceros tādu pašu diskusiju..
14.05.2014 18:31 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
DieKleineHexe, nu izrāvi man vārdus no mutes. :D Dikti patīk Tavs domu gājiens gan šajā, gan citās diskusijās. :)
14.05.2014 18:32 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Jaa, ljoti labs risinaajums, taa vietaa, lai padomaatu, kas Tu vinjam iisti esi, shii izmaksaas celjojumu ... Laikam nemaz neuztveeri domu par to, vai vinjam ir vai nav kaadi naakotnes plaani attieciibaa uz Tevi.
Aita, panjem to savu lieko naudu un aizbrauc paguleet zem palmaam vai shopingaa, kameer shis lec ar izpletni vai snovo.
Sviests, peec shii peedeejaa teksta tieshaam skaidrs, ka Tu vinjam esi NEKAS. Un Tev arii liimenis - par saviem suri gruuti sakraatajiem simtiem pirks viirietim celjojumu, viirietim, kursh var atljauties teereet tuukstoshus.
Skaisti. Aplausi studija!!!

Noomāju tieši to pašu :D Viņš tevis dēļ nav gatavs tērēt naudu, apmaksājot ceōjumu, tāpēc tu viņam apmaksāsi ceļoju? Tieši kur tam visam ir ļogika? Pietam, ja viņam ar naudām iet labāk kā tev.. Tā viņš tikai tiešām padomās, ka esi aita :d :D
14.05.2014 18:36 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Ui, manupraat, drausmiigs risinaajums, piekriitu tam kritiskajam komentaaram. Taa nav sievishkjiiga riiciiba. Ja vinjsh tevi buutu aizvedis celjojumaa un tu vinjam shaadi atdariitu, tas buutu skaidrs - vienliidziiba un viss paareejais. Bet lai pirmajai vizinaatu viirieti pa Eiropu, kuram pasham daudz naudas un kursh celjo bez tevis.. Mjaa. Neko nesagaidiisi ar shaadu riiciibu.
14.05.2014 18:39 |

Reitings 185
Reģ: 12.04.2014
Man viena krieviete stāstīja, ka jaunus puišus apmācot tā, ka, ja viņi vēl nav iemācījušies izmaksāt, tad dāvina viņam dāvanas, tādā veidā parādot, kā jāizturas. Tā sakot- audzina viņus. Bet, ja vīrietim jau pēc 40, un viņš to vēl nesaprotot, tad tā jau ir problēma.
Man bija vienas attiecības, kurā čalis arī kaitoja un attiecību sākumā aizbrauca uz Spāniju kaitot. Mēs bijām tikko sākuši dzīvot kopā. Ea gan necepos par to, ka viņš bez manis aizbrauca, paliku mājās, gāju tusēties un par to nema nedomāju.
Pēc tam viņš bija tas, kas aizvilka mani uz kalna, iemācīja snovot, par visu vienmēr parūpējās un visu nokārtoja. Es nemaz neko no tā negribēju. Beigās snovoju labāk kā viņš. Man vēl tagad ir viņa pirktais dēlis.
Es domāju, ka vienkārši atslābsti. Ja tas paliek viņam par ieradumu, tad gan padomā vēlreiz, bet pārlieku liels stress un pieķeršanās aizbaida jebkuru vīrieti, tikai ne absolūtos narcisus, kuriem tas kā ēst ir vajadzīgs, lai sieviete viņam skraida pakaļ.
Es Tavā vietā vienkārši nestresotu un dzīvotu tālāk. Neba viņš vienīgais vīrietis. pasaulē. Ja vajadzēs- atskries kā vējš atpakaļ. Ja nevajadzēs- priekš kam tad Tev tādu?
14.05.2014 18:48 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Te visas tik gudri raksta, itkā viņš pa retam kautkur aizceļo.
Man gan rodas iespaids, ka tas notiek diezgan bieži un vispār ir kā dzīvesveids.
Es ar tādu vispār pat nesāktu kaut kādas attiecības.
Gribētos redzēt kā visas cosmietes, kas bļauj, ka nekas viņam nav jāizmaksā un ka viss ir normāli, kā pašas turētos attiecībās, kur viens blandas pa pasauli un bauda dzīvi uz pilnu klapi, kamēr pašas sēž mājās, un kā jau te minēja, varētu klausīties stāstus kā viņš ceļo un bauda dzīvi un labākajā gadījumā atvedīs jums kādu suvenīru.

Un neizklausās ka ir viens konkrēts hobijs, piem kaitošana un viss, tas ir extrēms dzīvesveids un tādam puisim vajag tādu pašu meiteni.
14.05.2014 19:52 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
peekaboo, tātad šī nav tā meitene, Tavuprāt? Es domāju, ka attiecībās jābūt saskaņai, ja abus šāds puiša dzīvesveids apmierina- viss labi, ja jārisina, bet meitene, manuprāt, žēlojas, ka nav bagāta, lai atļautos.. utt. Tāpēc iespējams nav vērts justies slikti un beigt attiecības.
14.05.2014 20:22 |

Reitings 371
Reģ: 26.04.2014
Vasaraā viņam ir dzimšanas diena un domāju uzdāvināt ceļojumu viņam. Protams, ne tik dārgu, kaut kur tepat uz pa Eiropu. Un tad jau skatīšos, vai būs atpakaļgājies un viņš uzaicinās mani savā ceļojumā.

Kāpēc tāda pieticība? Paņem taču kredītu un aidā uz Dominikānas Republiku! Neesi skopa, viņš taču tev ļoti mīļš! :D
14.05.2014 20:33 |

Reitings 157
DieKleineHexe +++ Šis ir skarbs, bet ļoti patiess komentārs - es tā nemacētu uzrakstīt, bet tieši tā padomāju :D

Lelde - Tu rīkosies gaužām muļķīgi, ja tā darīsi, bez ņirgāšanās...pavisam nopietni.

Mans viedoklis ir tāds, ka Tev ir jāpagaida, jāatslābst, lai vispār saprastu, ka VARAT būt kopā. Viņš Tev var būt mīļš un pat ļoti, bet ar šībrīža attieksmi Tu drīz pat paskatīties uz viņu negribēsi, jo šīs attiecības sevi izsmels....un Tu vēl gribi viņam izmaksāt ceļojumu? Tici man - tādi ekstrēmie sporta viedi paši par sevi izmaksā ļoti daudz, kas nozīmē, kas viņš nav nekāds knapinātājs, un, ja viņš uzskatītu, ka esi viņam tikpat mīļa, tad atrastu veidu kā Tevi vismaz dažreiz paņemt līdzi. Bez tam - tas IR DZĪVESVEIDS! Tu esi gatava tā dzīvot? VIENMĒR? Padomā...tur blakus jābūt tādam pašam ekstrēmistam.
14.05.2014 21:21 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Ja man būtu puisis, kurš regulāri brauktu ekskluzīvos ceļojumos... Nu gribētos man arī līdzi, nav ko liegties. Tomēr, tā kā man personīgi par visiem šiem ekstrēmajiem sportiņiem, u.t.t. ir dziļi vienalga, diez vai baigi pārdzīvotu, ka neņem līdzi. BET!
Tā vietā gaidītu, ka aizvedīs citur - nu jebkur, nav jau obligāti luksusa braucienam jābūt, bet es tomēr uzskatu, ka otrai pusei ( it īpaši, ja ir daudz labāk finansiāli situēts) vajadzētu piedāvāt/izmaksāt romantisku braucienu kaut vai tepat kaut kur.
Jo jābūt balansam, galu galā attiecībās ir divi cilvēki - nevar viņš viens tik braukāt savos ekstremālajos ceļojumos, galīgi nedomājot par tevi.
15.05.2014 00:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)