Puisis ceļojumos bez manis

Reitings 16
Reģ: 14.05.2014
Ko jūs domājat par tādu situāciju, ka puisis brauc ceļojumos bez savas meitenes?

Viņš ir ļoti aktivs pēc dabas, apgūst dažādus ekstrēmus aktīvās atpūtas un sporta veidus un grib tos pielietot ārzemēs, kur tam vislabākie apstākļi. Patīk arī ceļot pa visu pasauli. Piemēram, apgūst kaitošanu un tāpēc plāno braukt uz pie klusā okeāna. Izpletņlēkšana - Alpi. Daivings - sarkanā jūra. Un tamlīdzīgi. Ai, viņam tik daudz visādu plānu un ideju.
14.05.2014 09:33 |

Reitings 247
Reģ: 17.01.2013
Libra, tas jau nekas. Sieviete var viena pati braukt ceļojumā, ja vēlas, neatkarīgi no attiecību statusa. Tas ir normāli. Runa jau ir par vīriešiem - ja vīrietis ir ar kādu kopā kaut vai tikai 3h, viņš viens nekur vairs nedrīkst braukt vai iet. Viņam viss turpmāk ir tikai kopā ar draudzeni, jo citādi viņš nevēlas kopīgu nākotni ar viņu. Cosmo loģika.
14.05.2014 12:02 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Skatos, ka daudzām šeit ir problēmas ar dzīvi ārpus attiecībām. Dzīve ir arī ārpus tām, khe khem.
Ja viņš negrib tevi ņemt līdzi, tad paņem draudzeni un brauc, kur gribi! Tas, ka tu nevari atļauties tādus ceļojumus kā viņš, nenozīmē, ka vispār nevari ceļot. Uzskats, ka "pārim IR jāceļo kopā" vispār iespārda!

Pie tam, nav pusgads tik ilgs laiks, lai viss būtu skaidrs. Tas taču ir atkarīgs no tā, cik bieži tiekas. Ja tas ir 2x mēnesī, tad es neuzskatu, ka pēc 18 randiņiem jau ir normāli gribēt kopīgu maku. Pēc tava rakstītā arī neizklausās, ka dzīvojat kopā. Man šķiet, ka tādā gadījumā gribēt kopīgus&apmaksātus ceļojumus ir dīvaini.
14.05.2014 12:05 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Pecieties! Protams mans bijusais man jau otraja tiksanas reize teica, ka vedis mani uz aziju uz menesi, kas ari notika :D bet pusgads tas ir nekas, lai puisis saktu savu macinu atvert ari tev :)
Paies vel pusgads - nems lidzi ;)
14.05.2014 12:07 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Nelasīju komentārus, bet manuprāt, ja puisis nebrauc vienkārši atpūsties, vai brauc kopā ar draugiem, tad neredzu tur neko sliktu..
Es, piemēram, arī esmu bijusi ceļojumā, kopā ar draudzenēm, kur mans draugs nebrauca līdzi, jo viņam vnk nebūtu bijis interesanti, jo sen nebiju satikusi draudzenes, kas katra savā pasaules malā dzīvo, vnk satikāmies visas vienā valstī.
Vasarā arī plānoju doties tālākā ceļojumā pie savas draudzenes uz otru pasaules malu, un draugs nebrauks līdzi, jo viņam tas nebūs tik saistoši..
14.05.2014 12:09 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Domāju, ka viņš stāsta par saviem plāniem, lai redzētu, vai tev ir interese un vai tu pievienosies, bet kā izskatās - par savu naudu. Ja būsi ceļabiedre, nākotnē tiksi izskatīta kā iespējamā dzīvesbiedre. Pagaidām viņš tiekās un meklē sievieti, kurai būtu līdzīgas intereses.
Ja tiešām gribi braukt, saki to skaļi, nosauc summu, kas tev pieejama šādam ceļojumam un paziņo, cik tev trūkst. Pēc tam skaties reakciju. Varbūt piemetīs un ceļojumā brauksiet abi. Ja cilvēkam nav nepieciešams āprīkojums un spec.terpi, izmaksas jau ir daudz lētākas. :-) Lai veicās!! :-)
14.05.2014 12:09 |

Reitings 553
koshlene nu tikties 2x meeneshi ari nebutu normaali :D man pirmais pusgads asocieejas ar totaalakajaam rozaa brilleem
14.05.2014 12:14 |

Reitings 369
Autore, tev neapnīk katru mēnesi cept augšā topikus par vienu un to pašu tēmu? Egoists viņš ir un viss. Ko vēl tu gaidi?! Vai nu pamet, vai paciet, ja jau baidies būt attiecībās ar latviešu bāleliņu-bomzi ar 600eur algu.
14.05.2014 12:18 |

Reitings 553
apravas komentaars :@

.... turpinajumaa gribeju pateikt, ka katras attiecibas jau ir savaadaakas, bet es spriezhu pec sevis. kad iemilos esmu no taam kas juuk praata no miilestibas!

savu 9meen attiecibas mes katrs ar saviem druagiem esam bijushi savos celjojumos, nedeelju ilgos. bet tiaki tapec, ka shie celojumi bija izplanoti jau pirms muusu attiecibu saakshanas. un iespejams tieshi tapec nespeju iedomaties savu nakamo celjojumu bez vinja un shi situacija neskjiet normaala. :)
14.05.2014 12:19 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Jūs dzīvojat kopā vai atsevišķi? Tas uzreiz maina situāciju. Ja nedzīvojat kopā un attiecības nav vēl tādā līmenī, tad, manuprāt, vīrietim nav jāuzsauc tev ceļojums, kur galamērķis ir okeāns, jo tas viss maksā. Ja dzīvojat kopā, tad ir mazliet savādāk. Tad tas viss būtu mājās jāizrunā.
14.05.2014 12:24 |

Reitings 105
Reģ: 04.01.2010
Wow pārsteidzoši, ka pēc dažu domām pēc pusgada puisim jau ir pienākums uzsaukt meitenei ceļojumu tikai tāpēc, ka ir vīrietis?! :D Nopietni? Iedomāsimies, ka tas ir vidusmēra pāris, kur gan puisis, gan meitene saņem 1000 eur mēnesī, čalim būs jāizmaksā 2 ceļazīmes, jānomaksā savi ikdienas tēriņi, jāskaita katrs cents, lai to varētu atļauties kamēr meitene neiesprinstot tik tērēs tikai savām vajadzībām. Amazing! :D

Runājot par autores situāciju.... personīgi pazīstu vairākus šādus aktīvos sporta veida piekritējus un piedzīvojumu meklētājus un neviens no viņiem kā galveno mērķi savam piedzivojumu braucienam neizvirzīs "draudzenes-pludmalē gulētājas" līdzņemšanu. Ja viņs tevi neņem līdzi un pat neapsver iespēju tev palīdzēt finansiāli, tad tikai tāpēc, ka ir drosš, ka tevi tāda veida atpūta neinteresē. Un arī pēc taviem komentāriem tas ir pilnīgi skaidrs- jā varētu pamēģināt un pēc tam pagulēt pludmalē! Interese par viņa hobijiem plūst aumaļām no tevis ;)
14.05.2014 12:31 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Kads puisis 30 gados??!
14.05.2014 12:50 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Jebkurā gadījumā neuzskatu, ka vīrietim ir jāizmaksā dārgi ceļojumi. Ok, kāds Spa Latvijā, prāmis uz Stokholmu, bet ne jau uz tālām zemēm.
Sievietei sava nauda arī jāieliek, nedrīkst vīrieti uzskatīt par naudas maisu.

Turklāt tie ir ekstrēmie ceļojumi, nez vai tev pašai prieks no tādiem būtu, jo nekāda relaksācija un atpūta nesanāktu. Un visdrīzāk, tev nepievērsyu uzmanību, jo vīrietis būtu aizņemt ar saviem sportiem.
14.05.2014 13:02 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Pusgads ir gana ilgs laiks, lai būtu skaidrība, cik nopietni vai nenopietni veidojas attiecības. Visdrīzāk viņš nav gatavs investēt jūsu attiecības, jo neesi gluži viņa plānos nakotnē ..

++++
14.05.2014 13:14 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kāpēc tad neuzprasies? Es jau sen būtu pajautājusi, kad mani ņems līdzi.
14.05.2014 13:23 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Tad tā arī pajautā.Varūt,ka viņš nav iedomājies,ka Tev patīk vai varētu patikt kaitošana.Tikai zini,tādos ceļojumos čīkstēt nevar,tev ir jābūt līdzvērtīgai.Manā skatījumā,katrs pats maksā par saviem ceļojumiem.
14.05.2014 13:28 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Manās attiecībās tas nebūtu normāli, jo esam kopā nepilnu gadu, bet jau pusgadu dzīvojam kopā un nauda +/- ir vienā katlā un visus tēriņus +/- arī saskaņojam kopīgi. Protams, katram ir arī sava atsevišķā nauda un to varam krāt vai tērēt kā pašam sagribās.
Nevaru iedomāties tādu situāciju savās attiecībās, kad draugs pateiktu - es sakrāju naudu (vai nemaksāšu obligātos maksājumus kādu laiku, lai iekrātos nauda), nopirku biļetes un braukšu ar draugiem tusēt pa ārzemēm. Vai otrādi. Tādus ceļojumus plānojam tikai kopā, jo liekas pašsaprotami, ka tie ir diezgan lieli izdevumi un izbaudīt viņus arī gribās abiem. Protams, ja naudas būtu dafiga, tad varbūt arī ceļotu gan viens ar otru, gan katrs ar saviem draugiem atsevišķi.

BET, ja ar draugu būtu kopā pusgadu nopietnās attiecībās, nedzīvotu kopā un nebūtu tas vienotais katls, tad pretenzijas neceltu, jo varbūt viņš jau visu pirms attiecībām bija izplānojis, sakrājis naudu utt.
Bet atkal - ja nauda brīvi atļauj uzsaukt ceļojumu, tad gan jau aizdomātos kāpēc viņš to nedara.
14.05.2014 13:55 |

Reitings 1493
Tas ir tieši tikpat individuāli, kā pāru uzskati par kopējo finansu jautājumu kopumā.
Ja reiz ikdienā arī paši katrs sev visu pērkat (minēji, ka pati sevi nodrošini un esi patstāvīga), kāpēc par ceļojumiem pieņemt, ka tie, redz, viņam Tev jāuzsauc?
Tāda dubultā morāle... bišķiņ.
Manuprāt, tas neko neliecina par attiecībām kā tādām, ka puisis neņem līdzi - jo tas būtībā viņam nozīmē katru to ceļojumu viņam Tev uzsaukt. Varbūt viņš to nemaz nevar atļauties, ja grib nopietni pievērsties saviem hobijiem?

Es to arī mazliet izprotu tā, ka viņš brauc uz tām ārzemēm nopietni nodoties to ekstrēmo sporta veidu apgūšanai. Un tad tiešām traucējošs būtu "atpūtas režīma" brauciens, kādam ar šā brīža prasmēm un vēlmēm esi gatava Tu.

Nezinu, esmu precēta, bet man tādas grandiozas dāvanas un uzsaukšanas ir pieņemamas tikai uz kādiem īpašākiem svētkiem (vairāk pat tieši domājot to saņemšanu), vai, ja kādam ienākusies prēmija vai papildu ienākumi, ko ar otru var atļauties nosvinēt. But then again - abiem ir vidusmēra algas, tāpēc grūti spriest, nezinot, ko un cik daudz Tavs puisis var atļauties... Vai uz jūsu situāciju kas tāds ir attiecināms...
14.05.2014 14:04 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Arī pievienojos tām, kas uzskata, ka puiša pienākums nav izmaksāt dārgu ceļojumu, bet cik lasu no malas šeit izskatās arī attieksmes jautājums, ja puisis pasaka, ka rudenī brauks tur un tur - un nemaz nepajautā, vai Tu arī negribēsi, vai kā citādāk. Manuprāt, viņš pat īsti nepieļauj domu, ka meitene brauktu līdzi. Nu ko man raisās pārdomas, ka vai nu nav reāla interese par attiecībām, ir kāda cita līdzbraucēja ar līdzīgām interesēm, vai vienkarši līdzbraucēja, vai jau tur galā (vietās, kur būs) ir jau kādas iegūtas paziņas no citiem gadiem, kad ir būts, un ko tad nu "malku uz mežu vedīs". Jo zinu pāris tādus aktīvos sporta kadrus, kas draudzenes uz saviem sporta izbraucieniem ņem tikai tur līdzi, kur jau nav "konkrētas draudzenītes" tajā galā.
14.05.2014 14:35 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Nu es tad teiktu,lai brauc un man ir vnlg. Patiesiba par tadu gajienu es uzliktu uz vinu miksto un atrastu citu.

++

Nav bail palikt 40 gadu vecumā ar 4 kaķiem?

nē, nav bail. šis scenārijs pat ir iespējamāks, ja autore paliks kopā ar to puisi. kas reāli var notikt - labākajā gadījumā ''puisis'' turpinās braukāt pa pasauli, kamēr autore sēdēs mājās (ar 4 kaķiem), vai reālāk - viņš agri vai vēlu atradīs kādu sev piemērotāku meiteni un pametīs autori. visnereālākais - viņš izdomās sākt vīt ģimenes ligzdiņu un noenkurosies. bet kad tas notiks? hmm...

nav tā, ka es puisi nosodu, galīgi nē, es viņu saprotu, bet autores vietā es šādu dzīvi nepaciestu.
14.05.2014 14:51 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
to pēdējo variantu minēju kā nereālāko, jo ir tāda lieta, kā atkarība no adrenalīna, un parasti tādi ''sportisti'' apstājas tikai tad, kad apstākļi spiež. piem. iegūtās traumas.
14.05.2014 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)