Puisis ceļojumos bez manis

Reitings 16
Reģ: 14.05.2014
Ko jūs domājat par tādu situāciju, ka puisis brauc ceļojumos bez savas meitenes?

Viņš ir ļoti aktivs pēc dabas, apgūst dažādus ekstrēmus aktīvās atpūtas un sporta veidus un grib tos pielietot ārzemēs, kur tam vislabākie apstākļi. Patīk arī ceļot pa visu pasauli. Piemēram, apgūst kaitošanu un tāpēc plāno braukt uz pie klusā okeāna. Izpletņlēkšana - Alpi. Daivings - sarkanā jūra. Un tamlīdzīgi. Ai, viņam tik daudz visādu plānu un ideju.
14.05.2014 09:33 |

Reitings 16
Reģ: 14.05.2014
ligavina, es sapratu tavu domu. Es pat varētu arī piekrist šim viedoklim. Vienīgais... bet ja es nekad to nespēšu atļauties? Ja man ir tāda profesija, kur nepelna tik dauz nekad. Iet pārkvalificēties, mainīt visu savu dzīvi, savus mērķus, lai tikai censtos sasniegt vīrieša līmeni... Vai pamest puisi, ko mīlu, un meklēt tādu pašu nabagu kā es, laimēs abi varētu nekur nebraukt. Ai, skumji kaut kā palika :(
14.05.2014 11:14 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Reali, jums nesaskan un viss. Ja virietis ir labak situets un loti labi saprot Tavu stavokli un dodas celojumos kamer vina sieviete sez majas un vins nevelas atminas un kopigus piedzivojumus... spried pati. Ja jau uzsaki sadu diskusiju, zemapzina pati saproti visu
14.05.2014 11:18 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Vīrietim nav nekāda pienākuma uzsaukt tos dārgos ceļojumus. Esat precējušies? Nē. Viņs ir multimiljonārs? Varbūt viņš ir tiem ceļojumiem ilgāku laiku naudu krājis.
Nepastāv tāds obligāts pienākums kā ''vinam ne tikai tevi ir jaaicina lidzi ( ja tas tiesam ir izpriecu brauciens), bet ari jamaksa par tevi''. Tas, ka kāda savās attiecībās dzīvo uz vīrieša rēķina, nenozīmē, ka tas ir vienīgais pareizais modelis pēc kāda dzīvot un visi kas tā nedara ir nepareizi.
Kopš kura laika vispār otra cilvēka nodomus, galvā notiekošo, ''vēlmi investēt attiecībās'' un nākotnes plānus var nomērīt pēc tā, cik daudz naudas viņš ir gatavs izgrūst un ko izmaksāt? Kopš kura laika viss grozās tikai ap naudu? Ja nevari uzsaukt man ceļojumu pēc mēneša vai pusgada - tātad neko nevēlies investēt mūsu attiecībās, neredzi mani savā nākotnē un esi idiots, kurš jāpamet. Tāda sekla domāšana. Nav brīnums, ka daudzi turīgāki vīrieši labāk izvēlas būt vieni, jo apnicis jau, ka uz viņiem skatās ar acīm, kurās deg naudas zīmes.

Piekrītu Gurri rakstītajam.
14.05.2014 11:18 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Savus mērķus mainīt citu dēļ nevajag - tas nekad labi nebeidzas. Bet pārdomāt, vai tie mērķi un dzīve tiešām ir tādi, kas sniedz tev patiesu piepildījumu - to gan. Citādi nebūtu jāskumst par to, ka salīdzinoši īsā attiecību periodā vīrietis kkur nolēmis doties viens.
14.05.2014 11:23 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Vīrs (tad vēl tikai draugs) aicināja mani kopīgā ceļojumā jau pusgadu pēc draudzēšanās. Es atteicos, jo pašai tajā brīdī nebija naudiņas, bet mums vēl nebija tik nopietnas attiecības, lai es piekristu, ka viņš viens apmaksā visus izdevumus. Pats arī nekur neaizbrauca.

Tagad gan braucam ceļojumos tikai kopā. Pagājušā vasarā vīrs arī devās 2 braucienos, kas saistīti ar viņa hobiju, es braucu līdzi un darīju savas lietas.

Nebūtu kopā ar vīrieti, kuram būtu tikai sava dzīve un savi hobiji. Kādreiz var aizbraukt atsevišķi, bet tomēr, manuprāt, pārim jāceļo kopā.
14.05.2014 11:24 |

10 gadi
Reitings 1554
Autores domas dalās, vispirms saka, ka vēlas darīt visu kopā, kaitot, sērfot... Tad jau pietiks, ka paņems līdzi uz ekskluzīvu valsti un tur pasauļosies pasēdēs krastā...

Es puiša vietā laikam ar neņemtu...

Stāsts, ka tu kaitotu, bet viss ir tik dārgs ir muļķīgs... Ja tu to nedari jau patstāvīgi, tad Tev nav nepieciešams aprīkojums 1000 EUR un uz augšu vērtībā... Ļoti daudz ko var atrast lietotu, lai saprastu vai tas tik tiešām var kļūt par tavu hobiju, un ja puisis redzēs, ka pati esi visu sapirkusi un mēģini mācīties, tad ticu, ka palīdzēs Tev ne tikai ar padomu, bet būs priecīgs paņemt līdzi ceļojumā. Jo jums būs kopīgas intereses, ne tikai "es arī gribētu nodarboties ar to"

Piekrītu vienam komentāram, ka aizbraucot pasauļoties uz "ekskluzīvu" valsti, kamēr otrs nodarbojas ar savu vaļas prieku un hobiju, viens uztrauksies, viens jutīsies aizvainots un tas vis ticamāk būs jūsu pēdējais ceļojums.

Mēs esam jau kopā 5 gadus un esmu sapratusi, ka slēpot un snovot uz kalniem braucam divatā, jo abi esam traki uz to, bet dārgajās maksķerēšanas tūreš uz it kā skaistajiem ezeriem un fjordiem kungs brauc ar savu kompāniju, jo lai arī smuka daba, man nervi netur visu dienu lasīt grāmatu un apstaigāties, jo vakarā, kad gribēšu "samīļoties un aprunāties divatā" kungam uz to nav prāts un jānosvin ar džekiem lielais loms...

Kamēr nedzīvojat par 100% savā hobijā kopā, tikmēr arī puisis gudri dara, ka neņem Tevi līdzi...

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Still, vecis investēs, ja uzskatīs dāmu par perspektīvu. Man ir bijis vīrietis, kurš pilnīgi un galīgi visu pirka, visur veda no pirmās dienas, kad iepazināmies, jo viņš manī redzēja savu topošo sievu un, tāpēc neko nežēloja. Ja vīrietis neredz perspektīvu, tad arī neiegulda tik izmanto kā zvejnieks caurumu.

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Interesanti. Ceļojumus un izklaides gribas, bet izklausās, ka gribas tikai pa svešu naudu, jo pašai - ai, tur jāpārkvalificējas, tur jādomā par citām iespējām, labāku darbu un tas jau ir grūti un sarežģīti.
Es, ja kaut ko vēlos, tad arī virzu savu dzīvi, lai to sasniegtu vai varētu atļauties, nevis domāju, kā man gribētos, žēl tikai, ka nav kas par to manā vietā samaksā.

kopigus piedzivojumus

Kādi kopīgi piedzīvojumi, ja viņa nenodarbojas ar tiem sporta veidiem? Vai arī kopīgs piedzīvojums skaitās - viņš kāpj kalnā, viņa sēž pilsētas kafejnīcā. Ja tā, tad man ir greiza izpratne par kopīgiem piedzīvojumiem, jo es to saprotu kā lietas, kas ir darītas KOPĀ. Respektīvi - abi kopā kāpj kalnos, sērfo, nirst utt.
14.05.2014 11:25 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Pusgads ir gana ilgs laiks, lai būtu skaidrība, cik nopietni vai nenopietni veidojas attiecības. Visdrīzāk viņš nav gatavs investēt jūsu attiecības, jo neesi gluži viņa plānos nakotnē ..

Šim nedaudz piekrītu, ja vecums ir 25-..., jo tad jau tā kā būtu jāsāk nostabilizēties.
Bet! Es nepiekrītu tam, ka vīrietim pēc pus gada kopā būšanas ir jāuzsauc dārgi ceļojumi, dāvanas utt. Kas viņš kaut kāda labdarības organizācija?
14.05.2014 11:25 |

10 gadi
Reitings 2563
Izskatās, ka Tu neesi viņam pietiekami svarīga un viņš īsti neredz kopīgu nākotni ar Tevi. Un tās, kas saka, ka pusgads ir pārāk īss laiks, lai otru jau ņemtu līdzi ceļojumā - nu muļķības! Vīrietim jau pirmajās pāris nedēļās ir skaidrs, vai viņš vēlas būt kopā ar sievieti un ja jā, tad viņam nekā nebūs žēl priekš savas sievietes. Saku no savas pieredzes.
Nu vēl variants, ka viņš vienkārši ir skopulis, kurš vispār nevienam neko nedod, bet arī tādā gadījumā - priekš kam Tev tādu?
14.05.2014 11:28 |

Reitings 553
esmu kopa ar viirieti apmeram 9 meneshus..mes jau sen sen planojam kopigu celojumu,vairaakart esam runajusi par to kur kursh gribetu braukt. nespeju iedomaties,ka mes aizbraucam katrs atseviskji. es noteikti apdomatu vai maz gribetu buut kopaa ar vinju,ja vinjsh pateiktu ka vins pats kaut kut brauks. nu un ja brauks seerfot,kur problema noligt instruktoru , lai apmaca tevi un seerfot kopaa? vietas kur ir lieli viljnji taadu netrukst. un lai ziedo laiku un pamaaca ari pats tevi.
stirpaas latvieshu sievietes , tik bljauj ka nepieprasitu celojumu pec pusgada, kursh tad pieprasa? vienkaarhsi veelaas. velaas kaut vai dzirdet uzaicinajumu, bet par to autore nav dzirdejusi. peec uzaicinajum jau var kopigi runaat,cik kas maksaa...ja nevar meitene atljauties apmaksaat , tad ir iespeja vismaz paruupeties par saviem teerinjiem uz vietas, lai tad kad gribas nopirkt saldejumu,nav jaskrien pie viriesha un japrasa katrs eiro siikumiem!

celjojumos paari arii visbiezhak iepaziist viens otru,bet nu, man shis situaacija neliekas pilnigi un necik normaala, es noteikti izveertetu musu atteicibas. Pusgads ir pietiekams laiks,lai saprastu, veelies ar sho cilveku naakotnee kko vairaak,vai ne. :)

Un tā tie latviešu vīrieši tiek izlaisti..
Kaut sievietei nauda būtu pašai, tāpat galvenajam maksātājam jābūt vīrietim! Dzīve taču ir viena un kāda jēga to izniekot ar kādu, kas nav gatavs sievieti iepriecināt, zinot, ka viña vispār nekur nav bijusi!?
Laikam nav nekādas nozīmes. Ja vīrietim sieviete patīk un cilvēki sāk tikties, tad kopīgs celojums ir normāla parādība kaut pēc 2-3 nedēlām( atkarībā kā attīstās attiecības).

+ + +
14.05.2014 11:29 |

Reitings 1761
Uzskatīt par normu, ka vīrietis aicina celojumos un tos apmaksa, nenozime parazitet uz viriesa rekina. Personigi es varu apmaksat pati, bet man tas ne prata nenak. Paldies Dievam, ari viriesi, kuri ir man apkart, uzskata par pazemojumu laut maksat sievietei par kopigu celojumus. Es drizak justos ka mulke, ja tiesam visu maksatu pati! Tad tas ir tapat ka brivdienas ar draudzenem.

No autores teikta izriet, ka virietis ir pieaugusa vecuma un no finansialam grutibam necies. Viss parejais ir attieksmes jautajums.
Nenoliedzami , vairak redzet, piedzivot un izbaudit sanak tam bezgodem, kuras uzskata , ka virietim ir jarupejas par vinu labsajutu un .. just make the girl happy! :D
14.05.2014 11:30 |

Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010
Tu viņam esi teikusi, ka gribi līdzi vai to, ka Tev pašai nav tik daudz nauda?

Es neuzskatu, ka attiecību sākumā vīrietim uzreiz ir jāizmaksā tik dārgi ceļojumi vai vispār dārgas lietas. Sievietes ātri pierod pie labas dzīves un tad tik sēž vīrietim uz kakla. Es gribu šito, nopērc man šo... Būtu precējušies, cita lieta.
Varbūt Tavs vīrietis ilgi krāja ceļojumam?
14.05.2014 11:31 |

Reitings 208
Reģ: 03.05.2011
bet ja es nekad to nespēšu atļauties? Ja man ir tāda profesija, kur nepelna tik dauz nekad. Iet pārkvalificēties, mainīt visu savu dzīvi, savus mērķus, lai tikai censtos sasniegt vīrieša līmeni... Vai pamest puisi, ko mīlu, un meklēt tādu pašu nabagu kā es, laimēs abi varētu nekur nebraukt.

Tu gaudies,ka nevari apmaksāt to,ko gribi, bet neesi gatava neko darīt,lai tas mainītos! Un nevis vīrieša dēļ,bet SEVIS DĒĻļ! Ja gribi dzīvot labāk,atļauties ceļot vai dārgus sporta veidus,tad ir jāmaina dzīve(jā-Iet pārkvalificēties, mainīt visu savu dzīvi, savus mērķus,ja tas vajadzīgs),nevis tikai jāraud,ka neko no tā visa nevar atļauties. Bet izskatās,ka nemaz neesi gatava kaut ko mainīt,jo uzreiz ir otra galējība-tu labāk pieļauj domu šķirties,meklēt nabagu un dzīvot tā,lai var tikai sapņot,jo lietas labā jau neko negribas darīt,nekā tiešām ieguldīt laiku,pūles,darbu,pacietību savu mērķu sasniegšanai,labākas dzīves sasniegšanai!
Tu gaidi,kad visu iedos vīrietis,Tu saki,ka jāmaina dzīve,lai pielāgotos vīrietim!Bet(uzsveru vēlreiz) jāmaina dzīve,lai varētu PATI dzīvot tā,kā gribi!
14.05.2014 11:32 |

Reitings 553
Englens Kaadas muljkjibas tu tur runaa? kaa ta ali meitene iemaacas ko dariit,ja puisas visu dara viens?! vinja tachu saka ka grib iemacities, kam tad veel butu jaamaca, ja ne vinjas puisim?! vai tad uzreiz ir japerk invetnaars, aprikojums? cilvekiem ar saviem hobijiem ir ari draugi un pazinjas, kas uz vienu nedelju to hidru vai serfa deeli iesaacejiem var aizdot!
ja virietis nevar ziedot laika savaa celjumaa lai iemacitu kaut ko, parupetos par savu sieviti tad ko te var runat par kopigu dziivoshanu,ja visur tikai vinjsh un hobijs. un taa jau visu dziivi, vinjsh brauks viens pats tikai celjojumos, jo redz vinja sieviete jau neko nemaaak,.. super!

CITS GADIIJUMS ir ja sievieti neinteresee ne iemaacities, ne pamegjinat ko jaunu!
14.05.2014 11:36 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Cik daudz mulkisu tomer ir. Veciem gan labi tad jau
14.05.2014 11:36 |

Reitings 371
Reģ: 26.04.2014
Tu viņam esi teikusi, ka gribi līdzi vai to, ka Tev pašai nav tik daudz nauda?' Nē, viņš ir lohs un domā, ka meitenēm riebjas ceļojumi + neizrāda to, ka ir biezās.
14.05.2014 11:39 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Tu esi ar viņu par šo runājusi? Ko viņš teica? Kāpēc brauks viens?

Es cepienu īsti nesaprotu, bet tas izskaidrojams ar to, ka es neuzskatu, ka pārim vienmēr un visur ir jābrauc tikai un vienīgi kopā, ka vairs nevar būt ne katram savi hobiji, ne intereses, viss tikai un vienīgi kopā.

Savā ziņā arī piekrītu be_you_ , bet arī - tāpēc, ka man pašai tāda domu gaita ir tuvāka. Es neuzskatu, ka kādam man kaut kas būtu jādod tikai tāpēc, ka man ir svārki un es esmu sieviete. Ja es kaut ko vēlos, tad primāri strādāju, lai to sasniegtu, jo nekur nav teikts, ka man visu dzīvi kāds būs blakus, kas visu man dos, visu par mani maksās utt. Turklāt, man vairāk prieka dod apziņa, ka es sasniedzu un es nopirku, nevis - es neko nedarīju un manā vietā nopirka.

cilvekiem ar saviem hobijiem ir ari draugi un pazinjas, kas uz vienu nedelju to hidru vai serfa deeli iesaacejiem var aizdot!

Par šo nepiekrītu. Ja tas ir profesionāls un dārgs aprīkojums, tad, nezinu nevienu, kurš to tā vienkārši iedotu iesācējam, kurš vispār neko nemāk konkrētajā hobijā. Pārāk dārgi izmaksā labs un profesionāls aprīkojums, lai to uz goda vārda kādam dotu.
Man ir vairāki draugi, kas nodarbojas ar snovošanu ziemā un viņiem ir ļoti labs un dārgs aprīkojums. Un lai cik mēs būtu labi draugi, neviens no viņiem man - nemākulei snovošanā, nedos savu dārgo aprīkojumu, lai es varētu pašļūkāt pa kalnu.
14.05.2014 11:47 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Grūti ieteikt kaut ko, neesot tādā situācijā.
No vienas puses - viņam nav pienākums uzsaukt ceļojumu katrai sievietei, ar ko viņš satiekas. nezinu, cik nopietnas jums ir attiecības, bet, ja esi tikai pagaidu piegulētāja, tad skaidrs, ka puisis brauc viens. No otras - protams, ka sāp sirds un gribas braukt kopā. Vīrietis savai mīļotajai sievietei varētu vismaz daļēji piemest naudiņu, lai viņa tiktu līdzi. Bet te atkal jautājums - vai tu esi mīļotā sieviete?

Manās attiecībās ceļojums atsevišķi ir bijis vienu reizi - man radās iespēja aizceļot uz ASV, bet mums tobrīd nebija brīvu līdzekļu, lai to varētu darīt arī viņš. Tā nu es braucu viena. Un visi dzīvi, viss kārtībā.
14.05.2014 11:49 |

Reitings 553
indie visi kadreiz ir maacijushies un neviens nesaak ar profesionaalu aprikojumu. protams ka profesionaalo jeb vnk ļoti daargu , neviensn nedos, bet var tachu sameklet lietotu, vecaaku, tadu kuru nebutu zheel. sliktakajaa gadijuma iziireet.
14.05.2014 11:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!