šajā forumā uzzināju, ka 21% vai pat vairāk vīriešu pelna stirpi vairāk naudas kā es. ņemot vērā ka vīriešiem nauda = sievietēm izskats, var secināt, ka top 25% meitenes man nespīd. Bet es sāku domāt kādas varētu būt tās bottom 75% meitenes. Visticamāk apmēram 6/10 un zemāk pēc izskata. Bet kā tādas izskatās? varbūt varat ielikt kādu piemēra bildi. saprotu ka nekādas skaistules tās nebūs un man tādas nemaz nespīd, bet gribas zināt tomēr kāds ir mans līmenis.
man 23 gadi, naudai jau ir liela nozīme šinī vecumā.
Es vnk esmu sapratis ka gribu kādu ārpus manas līgas tādēļ man nekas nesanāk, bet tādas kas būtu pieejamas man neinteresē. Bet reāli jau es nemaz nezinu kāda ir mana līga. Tādēļ jautāju.
Es vnk esmu sapratis ka gribu kādu ārpus manas līgas tādēļ man nekas nesanāk, bet tādas kas būtu pieejamas man neinteresē. Bet reāli jau es nemaz nezinu kāda ir mana līga. Tādēļ jautāju.
Man šķiet, ka Tev vajadzētu pārstāt klasificēt sievietes glītajās un neglītajās, un aizmirst to savu vērtēšanas skalas sistēmu. Tad arī sastapsi cilvēku ar raksturu, nevis trofeju ar izskatu. Un, kas to lai zin, varbūt būs Tev pēc pāris gadiem sieva, kas skaista un burvīga arī raksturā, un ārpus "Tavas līgas".
Atrodi nabadzīgu meiteni, kas vēlas sevi uztjūnēt, bet naudas tam nav. Izpērc viņai matu pieaudzēšanu, silikonus, zobu balināšanu (kaut vai crestus par dažiem desmitiem eiro) un no pelēkās peles būsi izveidojis meiteni, par kādu sapņo. Abi apmierināti :D