Bet nu tirgū pirktie maki var būt ļoti līdzīgi veikalā pirktiem, taču par tādu cenu kvalitāte- nu nav no labākajām. Manam iekšā bija rāvējslēdzējs. Tā kabatiņa ļoti patika, jo varēju ielikt visu ko tādu, lai netraucētu, kā arī naudiņu, kuru negribu iztērēt, taču rāvējslēdzējs diez gan ātri saplīsa.
Meitenes, jūs kā vecas tantiņas, nu goda vārds. Veikalā arī strīdaties par to kāpēc cenas nav tādas pašas kā bāzēs vai pie ražotājiem? Kāpēc apģērbs ir iegādāts lētāk, bet pārdod dārgāk?
Es gan domāju, ka citur tā sāls. man ar tā bija. Spiedpoga ir mazliet pa labi, kas nozīmē, ka iespējams tajā pusē kartes nevar ielikt. Dabūju maku izmest.
Meitenes, jūs kā vecas tantiņas, nu goda vārds. Veikalā arī strīdaties par to kāpēc cenas nav tādas pašas kā bāzēs vai pie ražotājiem? Kāpēc apģērbs ir iegādāts lētāk, bet pārdod dārgāk?
Tad es atvainojos, es, to rakstot, gluži neaizdomājos, ka pamatā saku, ka Tu speciāli iesmērē, tā to nedomāju, bet sanāca. Gribēju tikai izteikt variantu:) Lai veicas nopārdot!