Kāda jēga no meitenes?

Reitings 44
Reģ: 05.03.2014
Kura gultā nekāda?Ja viņai nav pieredzes,tad protams apmācīšu visu:)Bet Jūs kaut kādas ne tādas visas pārsvarā,jums gultā labām ,jeb precīzāk sakot vislabākajām jābūt,a jūs uz kaut kāda umņika esat,da es, da es princese uz zirņa...da mani tikai jāmīl es esmu kā porcelāna vāze...jūs saprotat,par ko man jūs apbērt ar tām dāvanām? ja jūs gultā ideālas vai gultā ļoti cenšaties...tad jā...es šito vispār atsakos saprast,ka daiļas dzimums,kura vienīgais pienākums ir būt vislabākai gultā sasniegt realizēt sevi pilnībā,lai vīrietis pilnībā pazaudē prātu...jūs vienkārši nedarat neko vai haltūrējat...kā tas iespējams? un pēc tam pieprasat lai jūs vērtē? man tikai 1ns jautājums,ja jūs gultā haltūrējat...ar ko jūs no piepūšamās meitenes seksam,kura domāta atšķiraties?

Klau ja nopietni apnicis jau ka neko nemākat gultā ļoti vājas uz 3 ballēm tādas esat..klau saņematies visas sasparojaties nometiet to slinkumu no sevis un sāciet trenēties būt ideālām gultā:)jums vispār vajadzētu jau skolā mācīt ,kā 'būt idealai vīrietim gultā,savādāk no jums jēgas gandrīz nekādas
12.05.2014 16:08 |

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
ja tu jautā tad pats zini atbildi uz savu jautājumu.
13.05.2014 22:38 |

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
no maukām nekāda jēga. No gudrām, saprātīgām meitenēm, kuras seksa vietā labāk izvēlētos palasīt gudru grāmatu vai mācibas,jau cita runa, bet droši vien lielākā daļa šeit cosmo meitenu pieder pie 1.varianta
13.05.2014 22:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits