AndeleMandele - kā pārdevējs

Reitings 19
Reģ: 12.05.2014
Sveikas!

Pieļauju, ka šeit ir meitenes, kas ir apmeklējušas Andele Mandele gan kā pārdevējas, gan kā pircējas, tādēļ vēlos lūgt jūsu padomu.
Šorīt saņēmu apstiprinājumu dalībai 17.05. Andelē kā pārdevēja. Beidzot gribu izpārdot savu garderobi un sākt to komplektēt no jauna.
Līdz šim neesmu apmeklējusi Andeli, vien redzējusi bildēs, tādēļ gribēju jautāt - kā parasti/vislabāk iekārtot savu pārdošanas placīti, lai tas būtu gan pārskatāms, gan pircējiem pievilcīgs? Cik skatos, lielākoties meitenēm ir apģērbu stanga+galdiņš, kas atraktīvi dekorēts. Vai ir jēga vest arī spoguli? Varbūt ir vēl kāds foršs knifiņš, ko ir vērts paturēt prātā?

Paldies, ja kāda var dalīties interesējošajos jautājumos :)
12.05.2014 10:19 |

Reitings 19
Gurri - es arī plānoju daudzas lietas, ko par 10 EUR tomēr nedaudz žēl atdot, atstāt mājās un pārdot kādā alternatīvā ceļā.

DaYa - super, liels paldies tev par ierosinājumiem! Skatoties bildes redzēju, ka vienai meitenei arī bija spogulis ar uzrakstu - "Labi izskaties!" Tā jauki tomēr - ja sanāks tikt pie normāla izmēra spoguļa, šo ideju noteikti aizņemšos! :)

Fleur - es nemācēšu teikt par kopējo līmeni, bet es plānoju tirgot jaunas un mazmazlietotas drēbes, kam valkāšanas pazīmju nav vispār, jo pati būtu ieinteresēta pirkt tikai tādas. Savukārt aksesuāriem/somām, ja vien tie ir valkāti uzmanīgi, to "lietojuma efektu" tik ļoti manīt nevar.
12.05.2014 14:29 |

Reitings 19
Man tomēr vēl viens muļķīgais jautājums :) Cik daudz vietas ir atvēlēts vienai pārdevējai? T.i, tagad skatos, ka varbūt organizēties uz 2 drēbju statīviem ar vienu stangu, jo tā drēbes būs pārskatāmākas, vienīgi - vai man būs tik daudz vietas?

Laikam vienreiz vajadzēja aiziet uz Andeli, pirms pieteikties un uzdot kaudzi jautājumu :D :)
12.05.2014 15:16 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
iespraukšos ar jautājumu - tirgošanās vietas iedala organizatori, vai kurš pirmais iet, tas pirmais ņem? :)
12.05.2014 15:40 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Katerine, viena vieta ir viens kronšteins + viens galdiņš. Ja atnāksi ar diviem kronšteiniem, visdrīzāk, ka Tev palūgs vienu atstāt aiz durvīm pat tad, ja mēģināsi ieskaidrot, ka tas aizvietos galdiņu. ;)
Kā galdiņus var izmantot kartona kastes, drēbju žāvējamos, gludināmos dēļus... jebko, kas ērti salokams un pārnēsājams.
12.05.2014 16:02 |

Reitings 1
Reģ: 13.05.2014
Bet vai krēslu arī var paņemt? *arī pirmo reizi došos, nav ne jausmas :)
13.05.2014 10:05 |

Reitings 1
Reģ: 13.05.2014
Esmu vienreiz piedalījusies, personīgi man bija stanga ar 2 daļām, apģērbus biju sašķirojusi pa grupām un krāsām, protams, visi skaisti izgludināti un smaržīgi. Stangu nepārblīvēju, ikreiz kā kaut ko nopirka, liku vietā citu drēbi, tā izvairījos no nekārtības un vandīšanās.
Līdzi man bija arī spogulis, kas bija liels pluss, un pircējām dalīju arī končas. :)

Es vēl biju padomājusi par interesantām cenu zīmītēm, jo man pašai ļoti nepatīk spilgtās tirgus cenu zīmes vai vienkāŗsi ar marķieri uz baltas lapas uzskricelēti cipari. Ā, arī maisiņi, manuprāt, ir ļoti svarīgi.
Jā, un pašai jābūt atvērtai, smaidīgai. :)
13.05.2014 10:12 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Lāsma, es vakar domāju par to aizstāšanu, kā vienu nopērk. kā sanāk - nav tā, ka kaut ko neizpārdod? jo, piemēram, ja pircējs izvēlas kko smuku no manis, varbūt man zem galda arī vēl ir kkas, kas varētu viņu interesēt, bet nav izlikts :D nu, es nevarēju izškirties, kā labak darīt, jo it kā, jā, nav pārbāztas stangas, jo man ir samēra daudz pārdodamā, bet no otras puses - gribas visu uzreiz likt :D
13.05.2014 10:29 |

Reitings 108
Kāda ir bijusi bērnu Andelē? Kādas tur cenas? Man ir bērnu apģērbu krājumi, bet pa 1-2 eur nudien negribu tirgot, labāk kādai draudzenei atdodu tad.
13.05.2014 12:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits