No šī darba jau sen gribēju iet prom, jo man arvien vairāk un vairāk nepatīk vadības attieksme.. man ir jāstrādā 90% brīvdienās, kaut esmu jau par to teikusi.. darbā strādā arī priekšnieces meita un, protams, ka viņa ir pati labākā utml un visu tikai viņai, bet viņa patiesībā nez kāda viņa ir un kā viņa izturas pret klientiem..un tā dekrēta nauda, kas man tur pienāktos par pusslodzes darbu un plus vēl, ka alga ir tikai ap 150eiro, es negribu iet bērniņam veselību bojāt dēļ tā.. šobrīd varam to atļauties, par laimi..
un darbā arī būs grūti vēderu noslēpt, bet es negribu, lai visi nāk un skatās uz mani.. nebaidos jau par to, ka vispār kāds zinās, vnk ir vēl par agru, lai teiktu, it sevišķi jau, ja neesmu uzskaitē vēl un pat mūsu vecāki neko nezin..
un man pēdējās nedēļās šausmīgi mugura sāp, nezinu vai tas ir izskaidrojams ar grūtniecību, jo vēders jau protams nekāds nav, bet agrāk man tā nesāpēja darba dienas beigās.. jo darbs ir visu dienu kājās un vakarā es knapi gultā normāli varu iekāpt.. :/