Sveiki,ko man darīt,ja es ar savu puisi izķīros neesam kopā jau kādus 3 mēnešus,bijām kopā gadu,viens otru ļoti mīlējām,bet bija nesaprašanas un tādēļ izšķīrāmies. Mēs kontaktējamies kā draugi,lai gan es ceru ka mēs atkal saiesim kopā. Aizvakar viņš atnāca pie manis ciemos,skatījāmies filmu viņš mani vislaik apķēra,glāstīja un deva bučas uz vaiga.Tad kad filmu noskatījāmies vinš var tā teikt gandrīz uzgūlās man virsū un vislaik mēģināja mani noskūpstīt,es centos vislaik izvairīties runāju,bet tad kad iesāku kautko runāt viņš ar savām lūpam pieskārās pie manējām,es vislaik aizgriezos,bet vienā momentā mēs vnk sākām kaislīgi skūpatīties,viņš mani glāstīja sāka krūšturi atvērt,es nodomāju vai tiešām vis sākās no jauna,mēs būsima atkal kopā? Es beidzu skūpstīties,novērsos,viņš piegāja man klāt un atkal sāka mani skūpstīt,man tas protams patika.Kad mēs beidzām,viņš pēc kāda laiciņa man pasaka''Kāds gan es esmu kretīns",pēc šī teiktā es vispār vairs neko nesapratu,es nodomāju ka viņš grib tikai no manis seksu,bet es zinu ka viņš mani arī mīl..Palīdziet man lūdzu tik galā ar šo problēmu,rakstiet komentāros