Ja jau Tu būtu tik inteliģents, tad zinātu, ka iedzīvotāju skaits uz pasaules ir jau ~7,2 miljardi.
inteligjence nenoziimee ,ka esmu enciklopeedija..:D Inteligjence noziimee,ka es ieguustu vienmeer veelamo rezultaatu...piemeeri nav taalu jaameklee ,cilveeki ar 2vaam augstaakajaam izgliitiibaam straadaa pie man viena paziistama,kursh knapi 8 klases beidzis brauc mashinaa pa 50 000 eiro un vada shos "inteligjentus,kuri daudz zin" daudz zinaat tam nav noziimes,noziime ir vieniigi tam,cik tu esi sasniedzis,kaads ir tavs rezultaats dziivee,tapeec vienmeer smaidu par tiem juusu izteicieniem,ka komatu man vajadzeeja likt aiz treshaa vaarda,kad raksti saliktu paplashinaaatu teikumu:D Tas viss ir jauki,bet diemzeel es jau sen esmu izleemis,ja tev nav mashiina pa 50 000 eiro vismaz veertiibaa man tavs padoms nenoderees...
ir man taaads teiciens-kruta buut krutam,bet rezultaatu tas nenes,kruta ir visus nah-j pasuutiit,kad kaut kas ne taa kruta ir iet uz emocijaam,bet kaada no taa jeega buut krutam,ja no taa zaudee pats? tieshi taapat gudri ir buut gudram...ja tev ir bentlijs vai esi no mersedesa salona izbraucis ar jaunu mashiinu tad es tevii ieklausos,a klausiities no cilveeka ,kas sanem 500 eiro algu meenesii un velk galus kopaa,kaa pareizi jauzvedas untmldz,ko taads man var iemaaciit?kaa savilkt galus kopaa un ar paraadiem ciiniities un maaceet pareizi komatus likt?man to diemzeel nevajg...izmantoshu iespeeju opciju atteikties no shaadiem padomiem:)