Wiskas trollim:
Igaunija tiešām nav laba doma. Tik garu pirmo randiņu es negribētu (3,5 h brauciens turp, 3,5 h brauciens šurp, plus vēl pāris stundas klubos, plus vēl ēšana, kafijošana...) pie tam, ja tāds stundu ziņā ilgstošs lēmums tiktu pieņemts neapjautājoties, vai man pēc randiņa nav citi plāni/ darīšanas. Vienīgais pluss - mašīnā ilgus gabalus braucot labi sarunas raisās.
Labk tiešām uz Jūrmalu, kādu mazu restorāniņu ar skatu uz jūru vai Lielupi (ir viens majoros, aizmirsu ka sauc, ar skatu uz jūru, pie akvaparka viens ar skatu uz lielupi, gan jau ka ir arī citi)
Pārsteigumi.... nezinu, vai man baigi patīk pārsteigumi. Nelieli - jā. Bet tikt aizvestai uz nezin kurieni bez manas piekrišanas, to man gan negribētos. Pirma doma būtu - ja man randiņā nepatiks, tad kā es no tās štrunta Igaunijas viena pati mājās atkulšos???
Pie tam, nu nav Igaunija tikpat wow, kā Maldīvu salas :) Nekāds eksotiskais ceļojums nesanāk. Ta pa lielam, maza atsķirība, vai uz Igauniju, vai Ventspili, ja tik vien, kā paēst, padancot, un mājās.