Acu reibšana

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Droši daudzas pasmaida ieraugot šādu vārdu savienojumu, bet tā tiešām ir.

Man ik pa laikam caur acīm iziet tāda kā sareibšanas sajūtas. Citreiz vienu reizi, citreiz vairāk. Nesaprotu no kā tas varētu būt - acu pārslodzes? acu spiediens pa lielu? vai varbūt sprandā kaut kas nospiests? =/ Nezinu - vai kādu acu pilieni palīdzētu...
11.05.2014 11:47 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Man līdzīga sajūta bija sākumā, kad sāku lietot lēcas, ik pa laikam miglojās un šilierējās. Izrādījās, ka sēžot pie datora par maz mirkšķinu acis un tas rodas no pašas prastākās sausuma sajūtas :D
12.05.2014 20:41 |

Reitings 649
Reģ: 16.02.2010
man arī tā ir, domājams pie vainas spranda + dators, ļoti nelāgi tas apvienojumā darbā, gan jau kāds nervs vai asinsvads nospiežas.... jāiet uz masāžu un pie daktera :(
12.05.2014 20:43 |

Reitings 2
Reģ: 04.06.2014
Spranda. Ja ir kādu asinsvadu saspiešana, maz asinis tiek nogādāts līdz smadzenēm, ta pat līdz acīm, tad var rasties tādi reiboņi. Protams, jāpārbauda redzi pie oftalmologo, jāizmeklē tīkleni, tad arī pie neirologa pārbaudīt smadzenes apasiņošanu. Ari kakla rajona rentgenu jāskatās...
Man pēc īlgām mācībam ar noliekto galvu uz leju (nepareiza ergonomika) tādi reiboņi un parādījas. Mīrklis, kad saprotu, ka jādodas pie ārstiem bija tad, kad autobusā braucot parādījas tik lieli šie acs reiboņi, palika slikta duša, galvas sāpes, ķermeņa temperatūras strauja maiņa, līdz pat samaņas zaudēšanas... Tā kā ir viela pārdomam :)
04.06.2014 17:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits