09.05.14.

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Sveiki šajā saulainajā rītā! :)
Šī man ir pirmā beztēma, kuru veidoju. :)
Kādi šodienai plāni? Citām droši vien rīt ir darba diena, citām ne (kur darba vietā varēja strādāt 2.maijā, lai nevajadzētu 10.).

Šodien ir Eiropas diena, tā tiek atzīmēta visā Eiropas Savienībā.
Tad nu esmu brīvprātīgi iesaistījusies ar savu dalību tās organizēšanā.

Lai Jums jauka un veiksmīga diena! :)
09.05.2014 08:17 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Labrīt!

Heartkiller, cik forši, apsveicu! Laimi! (l)

Es palikšu resna. :D Seminārā katru dienu paliek pāri bulciņas, kuras kādam ir jāapēd. :D

Labi, ka es vairs nedzīvoju Uzvaras parka rajonā, tie agresīvie un bravūrīgie cilvēki mani reāli uzvelk, un vēl tie salūti, fuj. Ceru, ka šī diena paies mierīgi un nekādi nopietni konflikti neradīsies.

Rīt arī darbs, vjeh, bet labi, ka nedaudz saīsināta diena. Brīvdienām plānu nav, ja būs labs laiciņš, gribas beidzot uz jūru aizbraukt, izstaigāties 
09.05.2014 10:48 |

Reitings 347
Reģ: 07.03.2013
Labrīt dāmas :)

Jūs te visas baidaties iet ārā, bet ko tad man teikt, es dzīvoju pavisam tuvu viņu tusiņu vietai, jau vakar visu dienu klausījos, kā šie ballējas. Atceros pagājušo gad visa iela no bibliotēkas līdz pat Uzvaras parkam bija pilna, nevarēja tam pūlim cauri izlausties, un tie komentāti, ko nācās dzirdēt, kad pieklājīgi pajautā - atvainojiet, nevarētu palaist.....brrrrr.....drebuļi uzmetas. Jācer šogad būs mierīgāk un cerams neatvēršu savu muti un neiekulšos nepatikšanās :D Nav nekas pretī, bet krievu tautību, bet lai izturas ar cieņu. Savādāk viss ir ok, jāaiziet uz pastu, beidzot paciņas sāk nākt no ebay - prieks :)

Jauku dienu!!!!!
09.05.2014 10:49 |

Reitings 496
Reģ: 13.04.2014
To, ka karš ir beidzies, pasaki ukraiņiem, kuru mājās šī lente ir kļuvusi par jaunas okupācijas simbolu.

Labi, ne man Tevi nosodīt, ne tiesāt, es nezinu, kas ir noticis Tavā dzīvē, ka Tevī iekšā ir tāds naids. Es vienīgais ļoti ceru, ka Tavi bērni nebūs starp tiem bērniem, kas sākumskolā piekauj krievu meitenīti, jo redz' viņas vecāki ir urlas :(
09.05.2014 10:50 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Labrīt! Visi steidzamie darbi jau apdarīti, atkal laikam nebūs, ko līdz 17.00 īsti darīt. Rīt man ir darba diena, bet tā kā kolēģei dz.d., tad diena būs tāda vairāk svinamā, ne strādājamā :D Nešokējos un nečīkstu, ka rīt uz darbu, nu nav jau bieži tā, ka kāda diena sestdienā jāatstrādā.
Šodien beidzot gribu nopirkt plānu pavasara jaciņu, jāiet laikam būs uz tirgu.
09.05.2014 10:51 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Labrīt!:)
Kā par brīnumu, bet vakar nokārtoju eksāmenu.:) Varbūt esmu pārāk paškritiska pret sevi...
Jaunie kaimiņi ir tik skaļi...Tas lai paliek, kad es iegādāšos klavieres (uz septembra pusi) tad viņi man velnu redzēs.:D
http://www.youtube.com/watch?v=k91moN7184Y
09.05.2014 10:51 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
wee - super! Dievinu salātzaļas mašīnītes, mana vabole arī tādā pat krāsā :D Bet dziesma man riktīgi iepatikās, redzēju Comedy Club :D
09.05.2014 10:53 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Lina, nesatraucies, noteikti nebūs. Man nav naids pret krieviem, jo es pazīstu arī brīnišķīgus šīs tautības pārstāvjus, kas ir Latvijas patrioti. :) Kolorādo lentīšu cienītāji tādi nav.
09.05.2014 10:54 |

Reitings 347
uij, nevis bet krievu tautību, bet pret
09.05.2014 10:56 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Brīt!

Šī diena man asociējas TIKAI ar Eiropas dienu un šogad ar Hokeja Čempionata sākumu.
Apkārt dzirdamos tekstus s prazņikam ingnorēju un Lentītēm pat virsū neskatos.
Labi vien, ka pa dienu sola lietu, nebūs vakarā ziņās jāskatās uz zalītē, saulītē, gukošiem, russia treniņtērpos ģērtiem cilvēkiēm ar krievu karogiem rokās.

Visā visumā, diena laba.
Prieks, ka rīt nav jāstrāda, jo sanāca pastrādat pagājušo 5dien.
Tā kā šodien varu mierīgi teikt 5dienāāāā! :D jupiii
09.05.2014 10:57 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
ai, klaviatūra mežģāš :D
09.05.2014 10:58 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Lina, un ko latviešiem izrāda tie cilvēki, kas šodienu pavada Uzvaras parkā? Domājat, ka tai jaunajai paaudzei vairs kaut ko nozīmē karš vai kara veterāni. Nē, tā ir politika!

Man nav nekāds naids vai nepatika pret krieviem kā tautību, bet es nekad nebūšu mierā ar to, ka krievi uzksatīs, ka viņi var svinēt 9.maiju vai nemācīties latviešu valodu utt.
09.05.2014 10:58 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Liene, mums jāstrādā, jo strādā saistītie uzņēmumi un nekad nevar zināt vai tiešām visi klienti nestrādā - ja nu kādam kaut ko vajag? Tāpēc tādā dežūras režīmā jāierodas. Pagājušajā gadā līdz 14iem strādājām. Ceru, ka rīt arī būs saīsinātā darba diena :)
09.05.2014 11:02 |

Reitings 496
Annie, es uzskatu, ka katram ir brīva izvēle ko svinēt un ko nesvinēt. Man nav problēmu runāt ar cilvēku krieviski, ja viņš nemāk latviski. Es to neuzskatu par necieņu, vienkārši, ja pastniece, man cenšas kaut ko paskaidrot latviski un viņai galīgi nesanāk, nu, lai tak runā krieviski! Tāpat arī mans draugs, vienmēr ar latviešu pārdevējām runā latviski (pats viņš ir krievs), jo zina, ka, nu, ir grūti, ja nemāki kādu valodu. Es esmu par mieru un par vienlīdzību, tas arī viss. Es negrasos kurināt naidu, es tikai gribu, lai visiem ir labi un visi dzīvo saticīgi. :) Un es neuzskatu, ka visi krievi jābāž vienā maisā, kā arī latvieši ne. Es vienmēr esmu bijusi par to, ka katrā cilvēkā ir gan labais gan sliktais. Jautājumus - "kāpēc tad viņi dara tā, ko tad viņi svin te manā valstī savus svētkus?", man lūdzu neuzdot.
09.05.2014 11:04 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Liene, tu komentēji to diskusiju, pavisam nesen, kur bija runa par darba interviju un par to ko atbildēt uz tml. jautājumiem "Kādi ir tavi trūkumi".
Vai vari lūdzu paskatīties savā foruma dalības vēsturē un iemest man to diskusiju? Mazliet gribu palasīt.
09.05.2014 11:06 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Jā, lai svin, bet ne kā publisku masu pasākumu, kurinot tur nacionālo naidu. Kāpēc nevar aizbraukt uz kapiem nolikt ziedus? Bet, redz, nevar, tas tiek pārvērsts par teātri.

Un es arī varu runāt krievu valodā, ja nepieciešams. Līdz brīdim, kamēr man pārdevēja veikalā, kad es latviešu valodā pajautāju iesvērt vistu, nesaprot ne vārda. Un, kad es pāreju uz krievu valodu, lai visiem ērtāk, tad šis cilvēks atļaujas pateikt, ka, kāpēc es uzreiz nevarētu pajautāt krievu valodā! Tas ir normāli?
09.05.2014 11:09 |

Reitings 347
Negribu iesaistīties plašās diskusijās, par krievu valodu, bet nekas īpaši nav pretī, ja gados vecāki cilvēki neprot runāt latviski, protams, vienmēr nāku pretī un runāju ar viņiem viņu valoda, bet pamatīgas dusmas uzsit, kad jaunieši un mazas meitenes/zēni ne vārda nesaprot latviski - tu visu mūžu, jau kopš dzimšanas dzīvo mūsu valstī un nesaproti latviski - uzskatu, ka tas ir viņu pienākums, runāt mūsu valodā :@ Kaut vai šādās situācijās, es sevi mierinu, ka esmu gudrāka, bez problēmām spēju runāt divās valodās :)
09.05.2014 11:10 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es gan ne ar vienu nerunāju krieviski, lai gan šo valodu lieliski saprotu. Tas ir principa jautājums.
09.05.2014 11:12 |

Reitings 496
Tas ir normāli?

Ja Tu uzskati, ka tas ir normāli, tad jā, tas ir normāli. Ja Tavuprāt tas nav normāli, tad, nē, tas nav normāli. Saproti manu skatu punktu? Es negribu vairs iesaistīties šajās diskusijās.
09.05.2014 11:13 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Lina - pareizi saki, ka nevar bāzt vienā maisā visus krievus un visus latviešus. Man arī nav problēmu kontaktēties ar krievu tautības cilvēkiem, brīvi pārvaldu abas valodas un strādāju apkalpojošā sfērā, kur krievu klienti ir puse no visiem klientiem. Lielākā daļa no viņiem ir tiešām jauki un pieklājīgi cilvēki. Iebildumi ir tikai pret Lindermaņveidīgajiem subjektiem treniņbiksēs un laķenēs, kas izmanto katru iespēju provokācijai un skandāliem. No tādiem arī šodien ir jāuzmanās, jo provokācijas ir pilnīgi reāli gaidāmas. Nu ne jau tas kara veterāns tev ies mašīnai logus sist ārā, bet gan tie "urlas", kuri vienkārši atraduši iemeslu izgāzt savu agresiju. Par latviešiem sakāms tieši tas pats - lielākā daļa ir mierīgie iedzīvotāji, bet būs kāds subjekts, kuram padod tik iespēju pakasīties.
09.05.2014 11:14 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Labrīt!
Es mazliet burkšķis šodien. Un pagaidām gaužām egoistiski un patmīlīgi centrējos tikai uz savām būšanām un nebūšanām, ignorējot visas šitās briesmas.
Man būs piektdienas vakars-omīgais. Laukā nelīdīšu, pavasari šodien negribu, neko negribu, nevienu negribu. Mieriņu, siltumu gribu. Laikam šovakar vissaprotošākā kompānija man būs "Lipstick jungle" mazliet tukšās dāmītes un tējas krūze. :D Jāuzlādē bačenes miera stāvoklī.
Prieki par to, ka jādodas pusdienās ar ilgi, ilgi, ļoti ilgi neredzētu draudzeni. (l) Jau jūtu, ka būs lielisks, tarkšķīgs un ļoti draudzenīgs randiņš! :) Jēē, mana trīstonnu lietusmākoņa zeltītā maliņa! :D

Heartkiller, silti sveicieni un laimes vēlējumi! :)
09.05.2014 11:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits