Brīvdienās kā pagadās, bet darba dienās ir tā:
7:03 (Jā, stulbs laiks :D ) zvana modinātājs. Ellīga skaņa, bet tā neattiecas uz mani, es vēl varu pagulēt kādu pusstundiņu. Parasti jau pēc tā trokšņa vairs īsti neaizmiegu, tikai ņurcos pa gultu un klausos, kā draugs šiverējas pa dzīvokli.
7:30 Man pie gultas tiek pienestas brokastis. Ideāls modinātājs - ne tikai tāpēc, ka mīļi, bet arī tāpēc, ka nav izredžu vēl uz 5 (zinām mēs, kādas 5 ) minūtēm izlocīties un pašņākuļot vēl. :)
Kad brokastis paēstas, draugs iet uz darbu, es lienu ārā no gultas - duša, make up, drēbes, kāds skatiens internetā, vēl krūze kafijai līdzīgā dzēriena.
8:45 Dodos uz darbu.
9:00 Esmu darbā, parasti līdz 10:00 tur tāpat neviens neko nedara, visi klausās horoskopus LR2, lai gan manā kolektīvā ir tikai vīrieši, kuri horoskopiem netic. Nezinu kā šī tradīcija radusies, bet tā tas notiek katru rītu, pat priekšnieks neiebilst. Šīs stundas laikā tad arī tiek nokārtotas jebkādas privātās vajadzības, kas var rasties darba laikā - pierakstīšanās uz dažādām vizītēm, pakalpojumu pieteikšana, rēķinu apmaksa internetbankā un citas tādas lietas.
10:00 - 18:00 imitējam strādāšanu.
18:15 Esmu atpakaļ mājās. Pusstundu vārtos dīvānā, ņukāju kaķi un klausos klaviermūzikas ierakstus - nomierinos.
19:15 Pievēršos vakariņu pagatavošanai.
Pēc 21:00 tiek izvēlēts vakara repertuārs - kādas filmas, šovus vai ko citu skatīsimies.
Gulēt parasti ejam ap pusnakti...