Mmmm.... Jā! Ja bez tām lielajām Mīlestības un Imīlēšanās vai pat Pieķeršanās jūtām. Lai gan tās pēdējās jau tādas stiepjamas uz abām pusēm.
Es nodzīvoju tā vairāk kā pusgadu. Ar puisi, ko zināju kā savu draugu. Sākās viss gluži nevainīgi ar to, ka mums vienkārši bija izdevīgi dzīvot kopā. Kaimiņu būšana. Bet milzīgais apjoms kopā pavadītā laika un mūsu mīla pret viskiju (nevis vienam pret otru) nospēlēja savu un mēs pie friends pielikām arī benefits. Un kāpēc gan nē? Abi tolaik brīvi putniņi, kā kā saka, jauni, smuki un neprecēti. Tomēr uzreiz sarunājām, ka te nebūs nekāda māžošanās ar mīlu, ka mēs drīkstam randiņot arī apkārt, viņš nav manējais un es neesmu viņējā. No sava draugu loka mēs īsteno attiecību modeli, šķiet, ka daudz maz veiksmīgi noslēpām, lai gan bija daži, kas uzminēja. Kad mans puisis nolēma sākt randiņošanu, es gan biju pēdējā, kas to uzzina. Par to man bija nevis rūgtumiņš, bet smiekli nāca, jo viņš briesmīgi baidījās iepazīstināt. Kad pienāca laiks, ar vieglu sirdi viens otram teicām čau-čau un izvācāmies katrs uz savu pusi.
Tomēr te laikam strādā tas, ka viss sākumā jau bija sarunāts un nevienam neradās jūtas. Ja kāds būtu sācis samīlēties otrā, īpaši, ja tā būtu es, tad būtu slikti.
Jebkuras attiecības uzsākot vajag paskatīties, parunāt par to, kas būs uz priekšu. Ne jau pēc 50 gadiem, bet pēc pusgada, tad pēc gada... Lai būtu droši, ka abiem ir līdzīga nākotnes vīzija. Tomēr no šīm attiecībām, par ko stāstīju, es iemācījos, ka jebkurās attiecībās svarīgāka par kaisli ir draudzība, tieši tai, nevis gribulim ir jābūt visa pamatā, tad būs arī sapratne, būs interesanti kopā un viss pārējais.