Kad otra ir par daudz

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Parasti pavadīta kopā tiek tikai viena nakts pie viņa. Nākamā jau savās mājās. Un pēc pāris dienām atkal pavadāt kopā tikai vienu nakti. Brīvdienās ir bijušas arī 2 naktis pēc kārtas, ko pavadam kopā, bet tas parasti reti.
Un viss tāpēc, lai nebūtu it kā par daudz vienam otra. Kas par daudz, tas par skādi tā teikt.
Vai jums arī ir bijusi sajūta, ka, ja kopā pārāk daudzas dienas bez apstājas tiek pavadītas, tad tā kā gribas pabūt vienam, gribas atrauties. Lai pēc tam atkal pievilktos
07.05.2014 22:06 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Ikdienā man ir pietiekami daudz laika sev vienatnē, tāpēc mīļotais par daudz nav. Gribētos pat vairāk laika pavadīt kopā, bet, lai gan dzīvojam kopā, nesanāk.
07.05.2014 22:39 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Autore neminēja vai ir attiecību sākumā vai jau ilgstošās attiecībās. Ja tas ir attiecību sākums, tad man šķiet tas nav īsti normāli, parasti cilvēkiem tomēr tad gribās maksimāli pavadīt laiku ar otru. Atceros, kad pati nesen biju sagājusi ar draugu, tikāmies tikai 6-7dienās, jo nebija iespēja biežāk. Tā nu vienā tikšanās reizē brīdī, kad skatījāmies filmu, es uz 5min gribēju pieiet pie datora, viņš jau īgņojās :D
Taču, ja esat ilgstošās attiecībās un kopā pavadīts ļoti daudz laika, tad daļēji saprotu, ka gribas padarīt kaut ko arī bez otra, jo tomēr dzīvē ir arī daudz citu lietu, ne tikai attiecības. Bet par nenakšņošanu kopā gan nesaprotu, ja jau visu dienu esat atsevišķi..
07.05.2014 23:07 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Nav tā, ka no rītiem gribās būt vienam? Starpcitu, rīti ir katru rītu.
08.05.2014 02:31 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Lai arī ar draugu kopā nedzīvojam, ļoti daudz laika pavadām kopā, tāpēc man tāda sajūta, ka es gribētu pabūt viena, parādās un es no tās nekaunos vai neuzskatu par kaut ko traģisku. Laikam esmu vairāk vienpate kā cilvēks, kam patīk nemitīga sabiedrība. Draugam atkal patīk nemitīga cilvēku plūsma, vajag apkārt tos, tāpēc viņš bieži vien nesaprot - kā tā, es gribu pabūt viena. Bet man tādas dienas ir kā svētība - laiks tikai man, kaut vai nekā nedarīšanai. Uzkrāju enerģiju un dodos tālāk dzīvē un attiecībās. Tāda diena ir varbūt reizi divos mēnešos, varbūt biežāk, bet man tas laiks ir ļoti nepieciešams.
08.05.2014 02:47 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Tas ir tiiiiik individuāli. Man vajag privāto telpu, viņam - ne tik izteikti. Dzīvojam kopā, un - reāli izbaudu tos brīžus, kad esmu mājās ... pilnīgi viena. Tas tā ir bijis vnm, arī rozā briļļu periodā. Ne vnm tam ir saistība ar jūtām un hvz vēl ko.
08.05.2014 02:49 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
nē. ja gribas būt tiešam kopā tad.. it īpaši pirmajos gados.. varetu pat vispar uz ielas neiet, uz darbu neiet...ehh

jāa, man parasti ir tieši tas pats. pietiek, ka ir tas cilvēks un vairāk īsti neko nevajag. varētu dienām neko nedarīt, tikai būt blakus :)
08.05.2014 06:13 |

Reitings 374
Reģ: 04.08.2013
Ja esi kopā ar kādu cilvēku un tikai tad kad vairs neesi ar viņu kopā, tad tikai sāc novērtēt to, kas bija. Varbūt savā ziņā ir labi, ka pavada dažas dienas atsevišķi, jo tad sailgojas. Tomēr ja tāda nepieciešamība rodas pārāk bieži, tad tas nav īstais cilvēks.
08.05.2014 08:05 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Autore, bet ko tu darīsi, kad dzīvosiet kopā ? divas naktis naķšnosi kopīgajā miteklītī bet vienu pie vecākiem vai draudzenēm ? :D
08.05.2014 09:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)