Mīļās meitenes, tas jau aiziet par traku. Katra ar zobiem un nagiem aizstāv savu taisnību, citu viedokļi netiek uzklausīti vispār. Tiešām, kāda citiem daļa, ko katra ģimene izvēlās? Es sevi uzskatu par mājsaimnieci, bet tagad lasot visu slikto, pat kauns ko tādu teikt, jo primārais, ko padomā ir- glupa, visu dienu berž māju, audzē dirsu un slauc savu otru pusīti....
Savā ikdienā un peiredzē jau dalījos, gan šajā diskusijā, gan diskusijā
dienas režīms ..
Lai nu kā mani vairāk aizvaino tēma par māmiņām. Lai gan pašai bērnu vēl nav, tomēr man tā ir liela un sāpīga tēma. Daru visu, lai kādreiz būtu mamma un zinu, ka gribēšu pavadīt ikdienu kopā ar savu mazuli. Gribu redzēt kā mazais aug un attīstās, mācīt viņam visas dzīves gudrības un vienkārši baudīt šo skaisto mirkli. Laiks skrien tik sasodīti ātri, kādēļ mammīte, kas to var atļauties nevarētu pavadīt laiku ar savu bērniņu.
Runājot par vīriem, draugiem...Ja vīrietis var atļauties uzturēt ģimeni un grib to darīt, tad kādi vēl pārmetumi. Ideāli! Manā gadījumā, es nekad nepelnīšu vairāk par savu vīrieti, jo mans sirds darbs ir bērni - pašas labi zināt cik saņem skolotājas. Šobrīd man ir pauze, bet zinu, ka pamazām atsākšu darboties, lai gan sevi nodzenāju vairāk, kā nopelnu.
Pievienošu video, ko noteikti iesaku noskatīties visām, kas brīnās par to, ka citas tik ļoti uztvert bērna audzināšanu par darbu. Ne visām bērns, ir kas pašsaprotams, ir sievietes, kas par to sapņo, izejot cauri murgam, sāpēm un ciešanām. Un nevienam nav tiesību, kādai pārmest, par to ka viņa grib pavadīt laiku ar savu brīnumiņu.
https://www.youtube.com/watch?v=ZdRfQQVr2xs
Visām mammītēm, lai priecīga Māmiņ diena. :)