Uz kakla sedetajas??

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Tas kuras sez puisiem uz kakla jums vini nekad nav devusi majienus, ka beidzot vajadzetu par sevi pasam gadat?
Kapec jus neko nedariet? Nemacieties? Kursos neejiet? Nestradajiet?
Manuprat, but full-time mum ir pilniiga paraziteshana un viriesha rekina. Ko, tad jus taadu majas dariet visu dienu? Skataties serialus un nepartraukti ediet?
Vienkarshi interesanti butu izprast shis meitnes
Atvainojos,ja es kadu aizskaru.
07.05.2014 16:39 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
delusion, nu tev to acīmredzot nesaprast, jo savā dzīvē neesi redzējusi tādus pozitīvus piemērus.
Ja tev vīrietis ļauj kaut pirkstiņu nepakustināt un dienas laikā nomazgāt traukus, priecājies un izbaudi to. Bet nevajag nozākāt tās sievietes, kas paveic daudz vairāk, jo arī tas nav nekas nerealizējams. :)
09.05.2014 19:17 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Really small issue, šitais viss ir. Izlasīju 8 lapas, sapratu, ka autors ir trollis, bet cosmo kā vienmēr sacepas. :D
Cilvēka iespējām nav robežu, man dienā stundu ir par maz, lai visu iespētu. Ķeru no tā nereālu kaifu. Bet, redz, arī dīvānu atsperu ļodzītājas saprotu - dzīve ir par īsu, lai darītu to, ko grib citi, jādara tas, ko gribi pats - vienalga vai tā būtu zvilnēšana dīvānā pie čipsu pakas un seriāliem, vai kā man - iejūgšanās 2vos projektos, darbā un vēl bērna audzināšanā.
09.05.2014 19:19 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Buut atkariigai no viiriesha noziimee to, ja skjirshanaas gadiijumaa naakaas uz ielas dziivot. Ja skjirshanaas gadiijumaa sieviete uzreiz speej tikt pie normaali pelnosha darba/vai ir pietiekami daudz naudas, lai vareetu ilgaak novilkt, liidz pacelj kvalifikaaciju, tur nekaadas atkariibas nav. Vispaar nezinu, kur juus taadus staastus njemat, ka visas maajsaimnieces skjirshanaas gadiijumaa Maximaa straadaa. Es vairaak dzirdu par gadiijumiem, ka skjiroties manta tiek daliita uz puseem.

Nozīmē gan, nu okey pie vecākiem var pārvākties :D Kur Latvijā sieviete kas visu dzīvi bijusi mājsaimniece bez darba pieredzes atradīs normālu darbu, nesmīdiniet :D Kaut viņai būtu piecas augstākās un 9 svešvalodas bez darba pieredzes nevienam neesi vajadzīga. Nez zinu ļoti daudz cilvēkus kas ar augstāko strādā mazkvalificētu darbu (taj skaitā maximā) Jā tiek dalīta uz pusēm, ja ir ko dalīt jo daudzi veči lai nav jādala mantu ar bijušo pārdod pārraksta īpašumus vai citādi izvairās.

Bet ko tad es jau pumpains tīnis ar 30euro kabatnaudu bez draudzenes kaut kā tā izlasīju par sevi :D :D :D

Turpiniet savas dzimtas tikumus gan jau jūsu mammas tā pat slauca savus vīrus. :D
09.05.2014 19:21 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Viss atkarīgs no tā, vai tā sev iztiku vismaz daļēji, kaut par trešdaļu vari nodrošināt.

Nee, protams, ka nevaru ar to darbu nodroshinaat pat desmito dalju sava dziivesveida, maajas izmaksas utt. Bet taa kaa manam viiram svariigaaks ir tieshi eko paartikas faktors (un man arii), vinjsh to ierosinaaja, redzot to, ka man patiik rushinaaties pa zemi. Mans viirs noveertee tieshi laiku, ko ieguldu, nevis finansiaalo aspektu, jo par to pilniibaa nav jaauztraucaas. Mums abiem ir lielaaka jeega no taa, ka es daru lietas, kas pozitiivi ietekmee veseliibu, nekaa pelnu naudu.

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Valencia, es neesmu mājsaimniece, es strādāju no mājām :)

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Ance, ja pareizi atceros, nemaz tik ilgi Tu nestrādā. Tu taču diez gan ilgu laiku dzīvoji mājās ar bērniņu, biji sailgojusies pēc profesionālās dzīves.

Pieļauju, ka man tā būtu. Tagad es esmu noilgojusies padzīvoties mājās, lai pēc tam atkal ar jaunu sparu mestos darbā.
09.05.2014 19:26 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Turpiniet savas dzimtas tikumus gan jau jūsu mammas tā pat slauca savus vīrus.
Klau par vecākiem muti piever!!!!!!!!!!! PSRS laikos ieviete menesi pec bebja dzimsanas jau bija darbā, ja ne sodija par to ka nestrādā vaolsts laba lagotu darbu. Man piemeram tevs agrin nomira, mamma strdaja 2 darbos+ mājā un pāragri novecoja plus veselību sabojāja. Tu savu mammu ar noliec šītā?????????
09.05.2014 19:30 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Ance, ja pareizi atceros, nemaz tik ilgi Tu nestrādā. Tu taču diez gan ilgu laiku dzīvoji mājās ar bērniņu, biji sailgojusies pēc profesionālās dzīves.

Nu, bet kāds tam sakars ar mana komentāra dziļāko būtību - ka cilvēkam jādzīvo harmonijā ar sevi un savām vēlmēm? Tā ir mana atklāsme, svaiga. Es tikai padalos. Tam nav nozīmes, cik ilgi, kad un kā. Svarīgas ir lietas, ka padara mūs laimīgus. Ja ilgstoši sieviete nespēj noķert kaifa sajūtu no tā, ko viņa dara vai kā dzīvo, kaut kas ir jāmaina. I'm happy.
09.05.2014 19:36 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Es laikam varu būt lepna par to, ka ne mana vecvecmāmiņa, ne mana vecā mamma, ne mamma nav sēdējusi un vēljoprojām nesēž nevienam uz kakla. Arī es netaisos visu dzīvi tikai mājās sēdēt. Tikai gribēju Ervīnam pateikt, ka sievietes kuras nestrādā var arī nebūt parazīti (vispār gudrs vīrietis atšķirs parazītus no mīlošas sievietes), kuras ir spējīgas pasēdēt mājās un palīdzēt viņam ne tikai šķīvi nomazgāt un zeķes izmazgāt, bet arī citos svarīgākos jautājumos! :)
09.05.2014 19:38 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Lai arī atbalstu strādājošās sievietes, šoreiz piekritīšu delusion.

Katru dienu redzu modeli, kurā sieviete rūpējas par bērnu (uz bērnudārzu/no bērnudārza), iet uz darbu (pilna slodze), gatavo brokastis/pusdienas/vakariņas un, protams, uzkopj māju. Ko dara vīrs? Pelna naudu. Man nešķiet, ka sievietei ir jābūt visu varošam darba zirgam. Protams, apsveicami, ja kādam uz to pietiek laika un enerģijas, kā arī vēl tam visam pa vidu atrodas vieta pašai sakopties, nodoties hobijiem, izglītoties un pavadīt laiku ar bērniem. Bet kam tas ir vajadzīgs? Ko šādi darot sieviete var pierādīt - savu izturību?
09.05.2014 19:41 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man liekaas, te daudzas ir aizmirsushas vienu svariigu punktu - viiriesha ienaakumi. Ja viirietim ir jaastraadaa 14h dienaa un knapi galus savilkt var kopaa, tad no sievietes puses nestraadaat ir tieshaam nelietiigi, jo gjimenei ir jaabuut komandai. Bet ja viiriesha ienaakumi ir tik lieli, ka sievietes alga ir kaa piliens juuraa, un abi ir mieraa ar to, ka sieviete vairaak pa maaju njemaas, tad taa ir cita lieta. Galvenais, lai ABI ir mieraa un nav taa, ka viirietis klusiibaa raud par to, ka vinjam ir uzkraameets par daudz, bet sieviete tik meklee atrunas lai nestraadaatu.
09.05.2014 19:41 |

10 gadi
Reitings 13809
+ krista
09.05.2014 19:46 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
nevarētu teikt, ka es ļoti mīlu savu darbu, bet nestrādāt nevarētu. visticamāk. esmu no tiem cilvēkiem, kuriem ir nepieciešams kaut kāds režīms un kaut kas "obligāts" :D protams, droši vien būtu cool iet kādos kursos, neiespringt par darba lietām utml, bet es to galīgin neizjūtu kā savu aicinājumu. mani ļoti ātri viss garlaiko, kā arī brīvdienas ir grūti izbaudīt, ja nav strādāts. pieļauju, ka man ir nepareiza uztvere, bet tas jau ir cits stāsts.

man pieņemams šķiet kristas modelis, ko es pat nesauktu par sēdēšanu uz kakla, jo nav jau jārēķina viss naudas izteiksmē.
bet tādā vnk ēdiena pagatavošana un nekā cita reāla nedarīšana... nez, es nošautos.
09.05.2014 19:59 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
PSRS laikos ieviete menesi pec bebja dzimsanas jau bija darbā, ja ne sodija par to ka nestrādā vaolsts laba lagotu darbu.

nu nepārspīlē lūdzu ... mana mamma netesās uzreiz uz darbu un cietumā neviens viņu par to nelika ;)
09.05.2014 20:19 |

Reitings 27552
Nu līdzīgi likumi bija, un dekrets bija līdz menesim vai diviem? Biezi uz darba gramatinas stradaja kolege otro slodzi... :)
09.05.2014 20:20 |

10 gadi
Reitings 755
Mīļās meitenes, tas jau aiziet par traku. Katra ar zobiem un nagiem aizstāv savu taisnību, citu viedokļi netiek uzklausīti vispār. Tiešām, kāda citiem daļa, ko katra ģimene izvēlās? Es sevi uzskatu par mājsaimnieci, bet tagad lasot visu slikto, pat kauns ko tādu teikt, jo primārais, ko padomā ir- glupa, visu dienu berž māju, audzē dirsu un slauc savu otru pusīti....
Savā ikdienā un peiredzē jau dalījos, gan šajā diskusijā, gan diskusijā dienas režīms ..

Lai nu kā mani vairāk aizvaino tēma par māmiņām. Lai gan pašai bērnu vēl nav, tomēr man tā ir liela un sāpīga tēma. Daru visu, lai kādreiz būtu mamma un zinu, ka gribēšu pavadīt ikdienu kopā ar savu mazuli. Gribu redzēt kā mazais aug un attīstās, mācīt viņam visas dzīves gudrības un vienkārši baudīt šo skaisto mirkli. Laiks skrien tik sasodīti ātri, kādēļ mammīte, kas to var atļauties nevarētu pavadīt laiku ar savu bērniņu.

Runājot par vīriem, draugiem...Ja vīrietis var atļauties uzturēt ģimeni un grib to darīt, tad kādi vēl pārmetumi. Ideāli! Manā gadījumā, es nekad nepelnīšu vairāk par savu vīrieti, jo mans sirds darbs ir bērni - pašas labi zināt cik saņem skolotājas. Šobrīd man ir pauze, bet zinu, ka pamazām atsākšu darboties, lai gan sevi nodzenāju vairāk, kā nopelnu.

Pievienošu video, ko noteikti iesaku noskatīties visām, kas brīnās par to, ka citas tik ļoti uztvert bērna audzināšanu par darbu. Ne visām bērns, ir kas pašsaprotams, ir sievietes, kas par to sapņo, izejot cauri murgam, sāpēm un ciešanām. Un nevienam nav tiesību, kādai pārmest, par to ka viņa grib pavadīt laiku ar savu brīnumiņu.

https://www.youtube.com/watch?v=ZdRfQQVr2xs

Visām mammītēm, lai priecīga Māmiņ diena. :)
09.05.2014 20:22 |

Reitings 27552
http://www.neslimo.lv/pme/?name=mates-un-berna-aizsardziba-psrs un tu dzimi 88 gadā, kad jau viss bija daudz, daudz bŗīvāk....:)
09.05.2014 20:22 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
nē ,es nedzimu 88 , bet tam nav nozīmes ..... :p
09.05.2014 20:24 |

Reitings 27552
Nu ja tev 26 gadi...parēķini pati:D Tiem kam paliek šogad 25 .... tie dzimuši 1989 gadā....:D
09.05.2014 20:25 |

Reitings 27552
Wee????????? :D Cik tev gadu tur īsti ir? :D
09.05.2014 20:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)