Beztēma ar savtīgu nolūku! :)

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
1.kārt!
Stāstam visu kā venmēr!

2kārt!
Stāstiet par savu pieredzi par karjeru...
Kā kļuvāt par to, ko esat, kas to ir ietekmējis? Kāpēc esat tas, kas esat? Vai ir saistība ar bērnību?

Es kopš agras bērnības zināju to, ka mans darbs būs saistīts ar bērniem. Nu zināju!
Tagad esmu skolotāja, arī mana mamma ir skolotāja, domāju, ka arī tas ir viens no iemesliem, kāpēc esmu kļuvusi par to, kas esmu...

Plāni šodienai - beidzot iesākt MD :d
07.05.2014 08:32 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
1. Nekas iipash, seezju un eedu bieshu salaatus, atkal laukaa liist kaa no spainjiem, taapeec visas aktivitaates atkriit.
2. No saakuma aizgaaju studeet par saakumskolas/beernudaarza skolotaaju. Mana beerniiba pieliidzinaajaas murgam, taapeec veeleejos kljuut par skolotaaju un pabalstiit liidziigaa situaacijaa esoshos beerninjus. Ar laiku atklaaju, ka ljoti daudz kam nepiekriitu saistiibaa ar audzinaashanu un maaciishanu. Punktu pielika prakse, kuras laikaa mazie siichi mani nomociija taa, ka knapi speeju atcereeties kaa mani sauc. Peec tam darbojos gjimenes biznesaa ar ex viiru. Patreiz studeeju mediciinu. Mani vienmeer ir fascineejis kroplums, slimiibas un uzzinaat, kas laaciitim veederaa.
07.05.2014 16:47 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Atškirībā no kristas interesēm par slimībām, mani vienmēr ir fascinējusi cilvēka psihe.. ja būtu aizgājusi tajā lauciņā, tad šodien iespējams darbotos pasaules organizācijās, kas bija sapnis. Taču arī par savu darbu un karjeru šodienā nesūdzos. Noteikti mātes roka ir pielikta tajā skaitļi, prognozēšāna un nervu spriedzīte...palēnām arī hobiji sāk apaugt nopietnākā ienākuma avotā.
07.05.2014 17:01 |

Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
DIO, šodien uzdūros mājaslapai http://dio.lv un iedomājos par Cosmo DIO :D
07.05.2014 17:23 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es nekad neesmu gribējusi kļūt par ko konkrētu. Ir daudzas lietas, kas padodas, bet ko vienu darīt ikdienā, bez pauzes- nē. Es būtu labs multimākslinieks:) Esmu darījusi daudz ko, arī izglītība man paraiba, no finansēm līdz kultūras pedagoğijai.
07.05.2014 17:28 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
sunscreen,

oo interesanti :) bet ne manējā lapa :D
07.05.2014 17:31 |

Reitings 676
Reģ: 08.10.2009
Nezināju ko darīšu, bet pamazām sāku par to interesēties, bija izdevīgs piedāvājums tolaik un tā arī aizgāju mācīties..
darbs patīk, neeju ar saviebtu seju uz darbu :)
07.05.2014 18:18 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Čau.

Mani pārņēmusi milzīga melanholija. Nezinu, kā tikt vaļā. Šobrīd mēģinu to paslīcināt vienītī, bet, šķiet, tā nebija prātīga doma.

Mājās auksti, nācās iekurināt.

Atbildot uz Robītes jautājumu, varu teikt, ka tur, kur esmu šobrīd, apzinīgā vecumā neesmu gribējusi nonākt. Augstskolu pabeidzu čerez ņehoču, visus studiju gadus domāju, ka savā profesijā nekad un nemūžam nestrādāšu. Bet nu jau vesels mācību gads būs pagājis... Jā, traki, bet varu dzīvot vietā, kur gribu.
07.05.2014 18:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits