Čaaaau!
Nereāli ātri paskrēja tās 4 brīvdienas. :O Šodien jāsavelk vienam darbiņam pēdējās astītes un tad jau atlikusī diena brīva. Ārā gan negribas doties, gan vakardiena, gan aizvakardiena visas pavadītas pa āru, pietiek man tas aukstums, brrr. Līdz ar to atliek mājas savešana kārtībā, kā arī tikko atcerējos, ka vienus mafinus laikam neesmu ielikusi blogā. Jāpadarbojas ar to, kas ir, jāpameklē jaunas idejas. (l) Starpcitu, ir kāda bijusi H&M home? Nākamajā ned.nogalē gribas aizlaist līdz turienei. :)
Aizvakar bija foršs driftiņš, bet man tagad bail iedomāties, kas darīsies nāk.nedēļ, tā kā pieteikušās ir tik nenormāli daudz mašīnas, šķiet, ka būs tur jāpavada 2 diennaktis, haha. Savukārt, vakar biju Stipro skrējienā. Ja kāda no šejienietēm arī skrēja - visu cieņu, es pat negribu iedomāties, cik zila es pēc tā pasākuma būtu. Šķēršļi un distance - tas viss ok, bet cik traks laiks tādam pasākumam, wow, pat krusa vienā brīdī bija. Uz dažiem pārsalušajiem skatoties, sažņaudzās sirds, nabadziņi. :(
Kādai ir labas tsauksmes par Šeipingu? Pēc tā, ko esmu lasījusi, nav tā, ka dikti gaidītu rītdienas teātra apmeklējumu. :D
uij, laikam gari sanāca, tā ir, ka kādu laiciņu nav te pļurkstēts. :)