humana

Reitings 1127
Reģ: 16.03.2014
Meitenes runajot par drebem,ko Jus domajat par tam meitenem/ sievietem kas drebes perk humana? ES atdzisos ka pamatskola kad gaju, tad likas tas drausmigi, vilkt bikes kuras maksaja 1 ls , man vajadzeja pa 15 ls bikses, bet nu tagad kad ir jau pasai sava dzive, un ar vecakiem vairak nedzivoju, sad tad ieperkos humanu veikalos,un nesaskatu tur neko briesmigu.
04.05.2014 23:15 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Nav nekas pret tādiem apģērbiem, bet valkāt lietotus apģērbus no galvas līdz kājām nevarētu, varbūt tikai kaut ko tādu, kas tiešām iekrīt acīs. Varu tur ieiet tikai kādu "pērli" pameklēt (un gadās jau arī atrast, ideāli, ja vēl klāt birkas un skaidrs, ka nav lietota) bet iet ar domu: "tā, man tagad vajag bikses nopirkt, tad vēl kādu džemperīti, un vēl man vajag virsjaku.." es tur nevaru.
05.05.2014 10:41 |

Reitings 28
Reģ: 17.02.2014
ļoti bieži tur iepērkos. man patīk bieži mainīt drēbes, ātri viss apnīk, tāpēc neredzu jēgu par tām tērēt lielu naudu... īpaši ņemot vērā, kādas pērles var atrast.
humpalās ir pieejamas drēbes no veikaliem, kuri šeit nav. (forever21, vila, u.c.) tas arī ir pluss, jo zini, ka nebūs katrai otrajai uz ielas tādas pašas bikses vai kleita.
05.05.2014 10:57 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Humana ir gadījies nopirkt dažas labas lietas, bet tas tajās dienās, kad jaunās preces izliktas. RDA arī nav slikts. Šie veikali man sanāk pa ceļam, tāpēc šad tad ieeju, neko īpaši nemeklēju un nerakņājos, ja kas iekrīt acīs, ņemu.
Pēdējais pirkums ir Humana sarkana vasaras žaketīte par 3 eiro, galvenais, ka līdzīgu biju noskatījusi veikalā par 40 eiro, labi, ka nenopirku.
Labāk pērku lietotu mantu, bet kvalitatīvu, nevis tās šķībi sašūtās lupatas ar izraustītiem diegiem, kādas dažkārt ir apģērbu veikalu izpārdošanās.
05.05.2014 11:02 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Pret lietotām drēbēm vai Humanu iebildumu galīgi nav, bet man nepatīk pats process - ka jāmeklē, jārokas pa visu veikalu līdz kaut ko normālu atrod. Tāpēc labāk izvēlos atverskapi.lv u.c. iespējas nopirkt no rokām, kā arī parastos veikalos atlaides - nereti sanāk lētāk kā lietotās drēbes.
05.05.2014 11:57 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Tiesa, Andele Mandele man gan šķiet masu psihoze/dārgās humpalas bez iemesla, tāpēc tur savu kāju noteikti nespertu. :D
05.05.2014 12:00 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Neko sliktu par cilvēkiem, kas iepērkas lietoto apģērbu veikalos nedomāju. Pati šo to esmu iegādājusies, bet parasti meklēju tādas lietas, kuras ir vērts pirkt - kleitas, mēteļus, kurciņas, vai apģērbu, kuru nevar atrast parastajos veikalos. Bet tā pa lielam iepērkos vai nu uz atlaidēm vai ebay. Neesmu gatava maksāt nesamērīgi lielu naudu par apģērbu.
Runājot par Humana, neesmu bijusi mūžību, bet domāju, ka cenu sistēma starp Rīgu un citām pilsētām atšķiras. Mums vienmēr ir konstanta summa. Senāk, pieveduma dienās, cena visam bija 3.50 Ls. Bet par RDA gan varu pateikt, ka cenas ir neadekvāti augstas. Padsmit ls par lietotu kleitu?! Nē, paldies, tad jau labāk pielikt naudu un nopirkt jaunu.
05.05.2014 12:11 |

10 gadi
Reitings 685
Reģ: 29.01.2009
Agrāk humpalās nemaz savu kāju nespēru,bet par cik netālu no mājas ir Kilomax,kur uz svaru ir drēbes,diezgan daudz ko esmu nopirkusi,lētas un skaistas drēbes.
05.05.2014 12:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)