Pretēji briesmīgajam!

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Tā kā izveidojās diskusija par to, kādu apģērbu mēs nu galīgi nekad mūžā nevilktu, iedomājos varbūt varētu iemest bildītes kādus apģērbus jūs valkājat ikdienā ? (Svētkus šoreiz neskaitīsim) :)
Personīgi es lielākoties staigāju legingos, vai džinsos! Kopā ar kādu kapučdžemperīti vai jaciņu! Vasarā protams - šortiņi un kāda skaista maiciņa vai blūzīte. Pa retam kleitiņa.
Un protams, kur tad bez labajām trenuškām! Diezgan bieži izeju ārā, vai tā pat pa mājām, ar šāda tipa treniņbiksēm! Sportiski, skaisti un ērti! :)

04.05.2014 20:08 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Mjā, laiks iet un prioritātes tiešām mainās - krosenēs un trenuškās es uz ielas gāju 12-16 gadu vecumā :D Katram savs, bet man vienmēr šermuļi pār kauliem, kad ieraugu pieaugušu meiteni/sievieti treniņbiksēs, ar nevīžīgu čupčiku uz galvas un kaut kādos nomītos uggos vai kedās. Treniņtērpi ir paredzēti sportošanai, lai kā to nēsāšanu censtos attaisnot trenušku fanes. Ērti, silti - jā, bet ne skaisti un ikdienas gaitām atbilstoši.

Atzīšos, ka veikalā nesapucējusies nerādos..tā vienkāršā iemesla dēļ, ka nekad neeju TIKAI uz veikalu. Tas ir pa ceļam no/uz kaut kurieni, apvienojumā ar kafejnīcas, kino, ārsta apmeklējumu utt. Ikdienā nēsāju kleitas, svārkus, blūzes, džinsus un žaketes. Ar augstpapēžu kurpēm. Esmu sievišķīgais tips un nemaz netaisos no tā kaunēties :)

http://ncrni.com/images/Ralph-Lauren-Black-Label-Metallic-Suede-Biker-Jacket-Stretch-Poplin-Blouse-Biker-Jeans.jpg
05.05.2014 00:32 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja latvju daiļavas redzētu ka ģērbjās ārzemēs - laikam noģībtu un nekad vairs uz ielas nerādītos vispār, lai kas tāds nav jāredz...

Aha. Esmu redzeejusi pat maajas chiibaas pa ielu ejot. Savaakts nekaartiigs siipolinjsh - taa jau ir frizuura.
05.05.2014 00:32 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
05.05.2014 00:33 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Krista - savējā, es arī matus ķemmēju 2-3 reizes nedēļā. :D Tad, kad mazgāju.

Saskatījos uz jūsu trennušķām. Arī sagribējās tāda tipa.
05.05.2014 00:34 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Kāds sakars vispār? Taču neviens nepārmet ka jūs tā ģērbjaties, džīzas kraist. :D

Lai tās būtu trenuškas, hūdijs, kedas vai jebkas cits, man tomēr šķiet, ka iziet uz piemājas veikalu mājas apģērbā, nevis katru reizi skriet pārģērbties, kā beidzas piens, ir nobriedušam cilvēkam vairāk raksturīgi.

Vēlviens izdomājums. Kā jau teicu, pati trenuškas vispār nevelku, tāpēc tādas pārģērbšanās neeksistē, un domāju, ka tās meitenes, kuras mājās staigā trenuškās bet uz ielas ar tām nevēlas iet pārģērbjas tāpēc, ka viņām tā labāk patīk, un tur nav nekā nosodāma.
05.05.2014 00:34 |

Reitings 9169
Esmu sievišķīgais tips un nemaz netaisos no tā kaunēties

Es neesmu sieviskjiigais tips un es arii netaisos no taa kauneeties.
Man shermulji metaas, ja pacients, kursh suudzaas ka ir ljoti slims, ir atvilcies augstpapeezju kurpiitees un ar ieveidotu frizuuru. Tas man pat liek apshaubiit faktu, ka pacients ir vispaar tik slims cik staasta.
05.05.2014 00:35 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Krista, tas ir vāks. :D Tas bija kā joks, vai tiešam Tu ar tām biksēm ej ārā no mājas?? Jēziņ, man jāsmejas. :D
05.05.2014 00:36 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Brunette,
Kas ir hūdijs?

05.05.2014 00:38 |

Reitings 9169
Tas bija kā joks, vai tiešam Tu ar tām biksēm ej ārā no mājas??

Tas nav joks. Kanaadaa mazajos miestos daudzi taa meedz aiziet liidz veikalam, dazi pat uz uniiti vai darbu taa ierodaas (tiesa, darbaa peecaak paargjeerbjaas). Tas ir viens no iemesliem, kaapeec es miilu Z-ameriku. Cilveekiem pa lielam ir pofig par izskatu.
05.05.2014 00:39 |

Reitings 4
Reģ: 02.12.2013
garlaicīga diskusija, garlaicīgi apģērbi..
05.05.2014 00:43 |

Reitings 874
Ā, paldies. :)
05.05.2014 00:43 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Par tām ārzemēm man jāpiekrīt. Un, lai kā ārzemnieces tiek sauktas par nekoptām un A-eiropietes par skaistulēm, vienmēr atceroties, ka par gaumi nestrīdas (:D) nu gaumīgāk, MANUPRĀT, ģērbjas tomēr ārpus LV. Es nesaku, ka trenuškas ir kaut kāds gaumes rādītājs, nepārprotiet. :D Tomēr tā attieksme pret savu izskatu daudz ko izsaka. Ārzemnieces ir dabiskākas. Viņas var būt resnas, taukainiem matiem un lempīgu gaitu, bet viņas būs pārliecinātākas par sevi. Izies uz ielas trenuškās un i neiedomāsies, ka kāds varētu par viņām kaut ko sliktu padomāt. Latviete lūk šausmināsies - kā tā var, kā tā var! Un tik ļoti piedomās pie sava izskata ikvienā situācijā, ka "pārdomās" un beigās tie gadījumi dažreiz ir no sērijas "tikko no kluba/pieņemšanas pie prezidenta/tantes kāzām".
05.05.2014 00:44 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Pēdējā laikā esmu aizrāvusies ar svārkiem+vienkāršs tops+masīva kaklarota variantiem. Kopumā mans stils nav nekas ekstraordinārs, bet vienmēr padomāju par aksesuāriem.

Par treniņbikšu tēmu - man šāda stila bikses saistās tikai ar sportiskām aktivitātēm, tāpat kā botas, hūdiji utt., tādēļ tās velku vien mazāk vai vairāk sportojot, vai brīvdabas izbraucienos. Un, nē, uz veikalu špiļkās neeju :D
05.05.2014 00:48 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es peedeejaa laikaa uz veikalu, darbu (tur taapat jaapargeerbjas) eju kaa taada mazaa skeiteriite :D Vans kedas, slim dzinsenes un milzu huudijs.

Maajaas legingi+milzu dzemperis vai pljuutenes+kreklinsh. Kad draugs nav maajaas tad ir pljuutenes+milzu dzemperis un zekes nevienaadaas kraasaas, kas ir pazaudeejushas paari, bet zheel mest aaraa taapeec censhos novalkaat :D

Bet iisteniibaa man patiik arii puceeties un maaku geerbties arii daamiigi
05.05.2014 01:34 |

10 gadi
Reitings 4946
aaaaa, manas maajas chiibas ir birkenstock sandales. Kaut kas liidziigs shiim :D uuuuun, es vinas velku arii ziemaa ar zekjeem :D Bet nu tie ir viseertaakie apavi, kas man jebkad ir bijushi. Dazhreiz gadaas arii uz veikalu aiziet (bez zekeem, protams :D). Pashai jau nepatiik, bet nu peedas juutaas kaa peedu paradiizee ar shiim
05.05.2014 01:41 |

10 gadi
Reitings 4946
Kad satiekos, piemeeram, ar draudzeneem, vai vienkaarshi izeju sabiedriibaa pa dienu, tad man vismiilaakais apgeerbs ir tumshi zilas dzinsenes, oksfordkurpes, kaads kreklinsh ar mezhgiini vai izshuvumiem un zhakete.
05.05.2014 01:43 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Patīk dāmas, kas kedu kompānijā jūtas brīvi špiļkās .. un otrādi.
Pati ģērbjos stipri pēc noskaņojuma. Vienu dienu tie būs šūzi, zaļi džinsi un hoodijs, nākamajā - kleita, trešajā - klasiska blūzīte, bruncīt's, garās zeķes un milzu armijtipa zābaki. Mani neuztrauc, kā ģērbjas citi, replikas neizsaku; to pašu sagaidu no citiem.
05.05.2014 01:57 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
Krista, piedod,bet tadas pidzammbikses izbazt pat galvu no majas... nu.. nevajag aizmirst tomer k mes esm sievietes. Sievietei japrot sevi iznest, pasniegt, nu ta ka tv iet garam citi cilveki un ari sievietes un malacis, ka tev pat ikdiena i laiks prieksh sevis.
Man dazkart izbrina ka ikdiena sieviete nekopj svi, k te raksta 2 reiz nedelja izkemme matus, trenushkas,vel piedevam tajas neorginalajos prastajos uggos.. un tad vienu reix menesi iziet balleties un sapycejas. Tad tik reti tev i laiks prieksh sevis? Laiks izdarit elementaras sieviskigas lietas ka sakot sevi?, fui.
Un nevajag sakt te sunat"vienalga tachu ko citi doma,gerbies ka paik un ka ir erti" eerti ir ari plikam staigat un naktskrekla, bet es tada nekad nelistu araa no majas. Un ka var but erti izskatifties pec spoka,un ka var but erti ar nekemmetiem matiem!tad labak savu ertumu atstajat majas,bet nu neshokejat cilvekus arpus majas.
Es nekad,ieraugot tadu nesakoptu skuķeni, nedomātu ka "mmm malacis, vinai shodien slinkums, inja shodien jutas erti..forshi ka atpuhas no saas sievietes tela " neeee... es nodomatu-fuj cik nekopta meitene man iet pretii.
05.05.2014 07:40 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
Atvainojos par kljudam, man planshete judzas un nespiezas ka vajag. :((((
05.05.2014 07:43 |

10 gadi
Reitings 13809
Pa māju staigāju mīkstās zeķēs, sporta biksēs un krekliņos. Ja dikti auksti, tad pa virsu jaka vai džemperis.
Ikdienā, ejot ārā, velku džinsas un džemperīšus, vasarā arī kleitas un svārkus.
Uz darbu - tas jau ir cits stāsts.
05.05.2014 07:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits