Krista, piedod,bet tadas pidzammbikses izbazt pat galvu no majas... nu.. nevajag aizmirst tomer k mes esm sievietes. Sievietei japrot sevi iznest, pasniegt, nu ta ka tv iet garam citi cilveki un ari sievietes un malacis, ka tev pat ikdiena i laiks prieksh sevis.
Man dazkart izbrina ka ikdiena sieviete nekopj svi, k te raksta 2 reiz nedelja izkemme matus, trenushkas,vel piedevam tajas neorginalajos prastajos uggos.. un tad vienu reix menesi iziet balleties un sapycejas. Tad tik reti tev i laiks prieksh sevis? Laiks izdarit elementaras sieviskigas lietas ka sakot sevi?, fui.
Un nevajag sakt te sunat"vienalga tachu ko citi doma,gerbies ka paik un ka ir erti" eerti ir ari plikam staigat un naktskrekla, bet es tada nekad nelistu araa no majas. Un ka var but erti izskatifties pec spoka,un ka var but erti ar nekemmetiem matiem!tad labak savu ertumu atstajat majas,bet nu neshokejat cilvekus arpus majas.
Es nekad,ieraugot tadu nesakoptu skuķeni, nedomātu ka "mmm malacis, vinai shodien slinkums, inja shodien jutas erti..forshi ka atpuhas no saas sievietes tela " neeee... es nodomatu-fuj cik nekopta meitene man iet pretii.