Alda,es nekad virietim neparmestu par to ka pelna mazsk,bet zinu meitenes kas ta dara.
Nikoka, man bij dusmu lekme jo tas bij ne lv pirktas smarzas bet usa kur man bij sarezgiti tas smarzas dabut,tapec dusmas bij lielakas. Un mes ik pa laikam lamajamies. Es neesmu sveta nekada tapec dusmas mana le,cija izklausas skarba un rupja, bet nu vins man atri puedeva jo es atri noreageju un atvainojos.
Buciit.... piedod bet es nebiju iedziljinajusies tabos tekstos, ja vvinhs tiesham grib skirties tad vari nesatraukties, nekadi 20euro vinam nav pazudushi, tas ir iemesls lai sastrideyos un skirties. Jo dazi dzeki nemak izrunaties un pateikt meitenei ja sorry bet mums nesaskan vai kka savadak, vini mekle iemeslu lai varetu izskirties, un pataisit meiteni vel par kko vainigu,.
Tad gan..piedod, bet sheit nekas nesanaaks.. vel var meginat dbut vinju uz sarunu kapec vinjsh izdoma melus par 20 euro ja vmk vareja izrunaties ar tevi.
Jums ju bij kaut kada attiecibu krize? Tu varbut jau esi jutusi ka vinjsh ir vesaks, noslegtaks. Jo no labam veseligam attiecibam peksni pateikt ka grib skirties,neticaas..