Vistas filejai: Sagriez 2x3 cm kubiņos. Pievieno majonēzi, sojas mērci, medu, daudz sasmalcinātu koriandra lapu, melnos piparus, piparmētru, sinepes. Sanāk ļoti mīksta un garšīga gaļa, visi vienmēr slavē.
Cūkai. Gaļai jābūt ar treknumiņu, sagriež 3x3 cm kubiņos. Uz 1 kg gaļu vajag 3-4 vidēja lieluma sīpolus, koriandra lapas, pētersīli, glāzi ābolu etiķa, melnos un sarkanos piparus, koriandra sēklas, 2-3 burkānus, es vēl fenheļa sakni pielieku.
Visu sagriež un liek kārtās sīpoli un zaļumi, gaļas kārta, sīpoli un zaļumu, gaļa utt. Var ar rokās samīcīt arī, lai labāk viss sasūcs. Pēc tam uzlej etiķi un pievieno uzvārītu karstu ūdeni tā lai visa gaļa būtu marināde. Liek leduskapī uz kādām 12 h un pēc tam var cept.