Skatos diezgan maz šovus. Aktīvi(katru sezonu) skatos: Project runway, Face off un Americas Next top model. Esmu iemetusi aci X-factor UK, bet kārtīgi noskatījos tikai 1 sezonu, to kurā bija Džeimss Arturs ;)
No vietējiem, es nezinu, laikam jau neskaitās šovs - Gandrīz ideālas vakariņas.
Reizēm sanāk paskatīties V.I.P. un katru svētdienu sekoju līdzi "Radīti mūzikai", to gan nevarētu īsti nosaukt par šovu, bet priecē, ka beidzot ir kaut kas patīkams un profesionāls klausāms no pašmāju mūzikas raidījumiem.
Morgan, nenolaidies līdz šitādiem gājieniem. Es tev arī nepiekrītu Stūra mājas diskusijā, bet tik un tā uzskatu tevi par normālu, līdzsvarotu cilvēku, kam šitādi gājieni nepiedien.
Dom2 neesmu skatījusies nekad, bet to, ka tur intrigas un visādi skandāli, to es zinu. Kas man liekas smieklīgi tajā американский жених, ka viņas tur viena otru gandrīz ar šķīvjiem nomētā, pēc brītiņa jau sēž kopā, sauļojas un runājas par dzīvi :D
Paldies, Ance. :) Ja Tu redzeji attiecigas temas 14o lapu, kur ir sova labako kadru kopsavilkums, es domaju ka cilvekas ari ar stabilu kibernervu sistemu var atlauties sadi pajokot.
Zane-viņām jau nekas cits neatliek kā pavadīt vienai ar otru laiku.Nav jau citur kur likties.:D
Nu dom2 tas ir viens liels teātris vai meksikāņu seriāls.