iesaku tev urbaan uztaisit dzimuma mainjas operaaciju un ljaut sevi drellet tikai vechiem ar mazieem locekliem (nu taads kaads ir tev) . Tad tu vareeesi stastiit savaam draudzeneem cik tomeer tas ir kaiifiigi, un neljausi kritst depresiija paareejiem vechiem, kas ir atmetuushi visas ceriibas, kaa tu tagad.
Tik smieklīgi. Iedomājies kas notiktu ja es pateiktu kādai resnītei ka viņa ir pretīga un vajag sākt audzēt bārdu un palikt par veci.
Bet Tu jau - mīļais draugs - arī slikti izsakies par sievietēm, ka viņas ir lietotas, tad vēl resnas, tad vēl kādas - ar sliktu raksturu un vieglas uzvedības..... Katru dienu esi ar kaut ko neapmierināts - Tev, vienkārši, nenormāls raksturs.....
Un vispār - cik cm ir tievs krāniņš? - varbūt nemaz nav tik traki, galvenais, ka garš :)
Nezinu..... liekas daudz maz normāli.....
Tev ir traģisks raksturs - un tas ir galvenais trūkums - nenormālas prasības pret sievietēm. Liekas esi kaut kādā sviestā sagājis - tāda sajūta....
Tie jau ir vnk kompleksi un izvirzot šādas prasības es neļauju pats sev satikties ar kādu un tādā veidā pasargāju sevi no pazemojuma. Ja es zinātu ka varētu nebūt pazemojums (maz ticams, jo tāds tievums ir patoloģisks (zinu, pārbaudīju pēc medicīniskās statistikas)), tad satiktos ar vienalga kādu nezivirzot šādas prasības, man īstenībā nemaz tās prasības neinteresē.