dusmas

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Manī tagad vārās dusmas. Situācija ir tāda, ka mana drauga mammas brālim ir 50+gadi. Un viņam bija draudzene diezgan ilgu laiku. Tagad man draugs atnāk mājās un saka, ka redz tam brālim tagad ir jauna draudzene, jo tā vecā apnika. Un pats stulbākais, ka viņš to saka ar tādu lepnumu un vēl piebilstot augstu pacēlis galvu, ka vecākiem vīriešiem ap 40+ vecenes rindā gaida.. kā tādas nelaimīgas kaziņas, un vecis tik izvēlās kura ir labāka no visām rindā stāvošajām. Tas manī tagad īpašas izjūtas raisa, ka aptuveni, kad sieviete ir kļuvusi vecāka viņa kļūst par kājslauķi, nevienam nevajadzīgu un izmantotu, bet vecis tiek stādīts uz pjedestāla, kuru visas tās kaziņas nu tā vien gaida ar atplestām rokām. Un tad man radās jautājums, vai tiešām tā ir Latvijā, ka sievietes(paliekot vairāk kā vīrieši uz pusmūža gadiem) kļūst par nelaimes čupiņām, kuras tā vien gaida, kad kāds vecis ar alus vēderu un bez naudas paņems pie sevis? Kā Jūs uz to lietu skatieties?
01.05.2014 22:00 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Pie savas ārienes piedomāju mazāk, nekā vajadzētu. Rezultātā, jā, protams, nav tā, ka latviešu vīrieši rindām pie loga serenādes dziedātu. Tiešām nav. Bet mans uzstadījums vienmēr ir bijis, kas es gribu patikt tam otram cilvēkam dēļ savas (apšaubāmi) brīnišķīgās personības, un nevis dēļ garām kājām un formīgiem pupiem.

Beigu beigās arī man atradās vecis, kas ir gatavs "pieņemt mani tādu, kāda es esmu" (šeit citēju vairākus puišus, kas pēdējās dienās meklē ļoti mīļās, jaukās, skaistās, netusējosās draudzenes). Turpinu staigāt bez ragiem nagiem un bezpapēžu kurpēs.

Ko es gribu teikt? Pirmkārt jau, palielīties, otrkārt jau, ka ne visi vīrieši ir izlutināti cūkas. Dari tā, kā pati jūties labāk, un nesāc kādam izpatikt, jo, redz, visas citas izpatiks, un tev nebūs sava vīrieša. Būs!

perfekti ne ko pielikt,ne ko atņemt.:)
01.05.2014 22:55 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Baidos nevis par sevi, bet par to, ka tas jau ir tik tālu aizgājis, ka veči no sevis iztēlojas nezin ko.. tas jau arī parādās 20+, kad veči sāk nolaisties, neapmeklē sporta centrus, necenšas visu laiku izglītoties, neuztur savu veselību labā stāvoklī, bet visas dāmas, kuras beigu beigās ar tādiem arī iepinas- nemitīgi jābūt formā, nevienu ādas defektiņu, idiālām ķermeņa aprisēm, augstāko izglītību, labu darbu, raksturu vnk odziņu un visam citam tā, lai vīrietim būtu labi. Un nesakiet dāmas, ka mēs to nedaram to veču dēļ, pat ja daudzas saka, ka tikai sieviešu dēļ, tad zemapziņā tā iemesla dēļ, lai vecis pamana tevi nevis to otru sievieti.. Večiem tādi standarti nav, nekad nav bijuši, +/- nesmirdēt un nesist dzīvesbiedru, aprobežojas ar Latviešu ideālā vīrieša personību. Kā arī daudzas sievietes tagad teiks, ka viņas sevi izskaistina tikai sevis dēļ, bet atkal tā ir tikai sevis mierināšana, jo dzīves pieredze rāda, ka sievietes esot mājās un/vai aprecoties noņem savus mākslīgos nagus/ ragus/ matus.. beidzot atļaujas uzvilkt arī bezpapēža apavus un jūtas daudz laimīgākas un ar dzīvi apmierinātākas.

Aha :-D. Neapmeklē sporta centrus necenšas izglītoties , neuztur veselību.................... :-D. Tu neaizmirsti ka tie 40+ veči vēl dzīvo teorijās ka viņiem jāpelna vairāk nekā viņu sievām un jāvar vieniem pašiem uzturēt visu savu varzu. Un viņam tā nauda ir jāatnes šodien šonedēļ un šomēnes nevis jābaro ģimene ar saviem jaunās izglītības projektiem utt. Tās jūs varat atļauties dzīvot sev jo jūs nevērtē pēc tā vai otrs blakus jums ir paēdis vai nē.
Tas pats - ar divdesmitgadniekiem. Pašas esat uzstādījušas latiņu ka jādzīvo atsevišķi no vecākiem tāpēc tam džekam ja kaut ko grib ir finansiāli superīsos termiņos jau jābūt uz kājām. Ja sporta zāle un izglītība šai lietā nav neciešami nepiecīešama - to nav. Izglītošanās izglītošanās pēc ir jūsu - sieviešu - priekšrocība. Mēs tādu greznību sev atļauties nevaram.
02.05.2014 00:32 |

Reitings 395
... un kas attiecas uz 40+ večiem - pašas esat vainīgas ka aiziet pie citām. Dzīvojat savā egocentrismā pat teoriju par izmaiņām sava veča dzīves laikā nezinot un neinteresējoties par to.
Parunāju te nesen ar vienu tādu 40+ :-D. Šis saka - grāmatā esot izlasījis ka ap 40 visu gultas prieku iniciatorei esot jābūt viņa dūdiņai jo ar gadiem pats tik tiešām nogurstot vairāk un griboties ne tik ļoti. Un ko? Neko! Dūdiņa tik turpinot - tev mani jāgrib un tev mani jāiekāro :-D :-D :-D. Nu tad nu šis izdomājis - uztaisīšot eksperimentu - paraušot ķepā kad gribēšoties, bet noskaidrošot gribot šo sieva vai nē? Citiem vārdiem - izlikšoties par beigtu un gaidīšot kad nu dārgā neizturēšot un pati uzlekšot šim virsū. Un - ko? :-D :-D :-D Gaida jau divus mēnešus :-D :-D :-D. Loģiski vecis ir šokā jo rodoties sajūta un pārdomas - kam es vispār viņai esmu vajadzīgs? Kāds brīnums ka tādos gadījumos (kad nav nekā daudz ko iekārot un iekarot, bet par spīti nogurumam baļķīgai freilenei pēc 40 vēl kaisle jātēlo) vecais pasaka - man apnicis ka visu tikai man vienam vajag un aiziet pie citas?
02.05.2014 00:44 |

Reitings 395
+ nu bet ja sieviete visu mūžu laulībā bijusi nafig maja atkal veci? Patuse, pamilejas i miers.Vecis jau to saimnieci vajag, un oj ka vajag.

Klišejas :-D Varam mierīgi iztikt bez saimnieces kura regulāri ņerkst ir ar kaut ko neapmierināta un vēl uzskata ka otram jādanco pēc viņas stabules jo vīņa redziet ir atnākusi (ķipa - pažēlojusi nabaga veci :-D)
02.05.2014 00:48 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Normala latvijas ikdiena.skumji bet fakts
02.05.2014 04:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits