KO REĀLI DARĪT?!

Reitings 1660
Reģ: 22.03.2014
Sveikas! Dzīvoju ar savu puisi nu jau 5to mēnesi, taču kopā esam jau 2,5 gadus, nezinu vairāk ko darīt, sākumā viss bija fantastiski, taču tagad laikam sāk paradīties viņa patiesā daba, viņs atnāk mājās no darba vienmēr noguris, vairāk nav nekāda mīļošanās, bet gan naturāla borzīšana man augumā. Sāku justies kā lupata un vairak nejūtos kā es pati, jūtos naturāli izmantota seksa jomā, jā ok, nauda tiek iedota, varbūt arī samīļo, bet lai parunātu kapēc viņš pret mani tā izturās atbilde ir vienkārša- tu nedari visu pietiekami!!
Ko Jūs darītu, ietu prom?
01.05.2014 20:28 |

Reitings 282
Reģ: 08.10.2013
Vienkārši. Ja attiecības dara tevi nelaimīgu - pārtrauc BET , ir vērts izvērtēt kapēc, un šajā gadijumā es pārtrauktu. Atvaino izklausās pēc kretīna!
02.05.2014 01:55 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Tas Tavs dzeks ir ku-kuu, un Tev no vina jalaizas prom! Jaa, saprotu, pirmas attiecibas, gruti partraukt utt., bet Tev ir japadoma reali - vai tiesam Tu velies but sadas atiecibas? Vai tiesam Tu tici, ka vins varetu mainities? Galvenais ir TEV pasai saprast, ka Tev sadas atiecibas nav vajadzigas, un ka Tu tikai tiksi sapinata arvien vairak! Tev ir pasai jasaprot, ka nav ko laiku teret un ir jaiet prom no vina, un kad Tu to patiesam sapratisi, tev nekada naudas krasana vairs nebus prata. Padzivosi pie draugiem, noiresi kadu istabu. Domaju, ka galvas saliekot kopa, ari cosmietes vares palidzet ar kadu info par pagaidu dzivesvietam.
02.05.2014 02:51 |

Reitings 205
Reģ: 21.02.2014
Kādēļ lai citi Tevi cienītu, ja pati sevi necieni un tiešām izturies kā grīdas lupata? Palasot to, ko raksti, nerodas pārliecība, ka Tu apzinies to, kāda esi kļuvusi. Manuprāt, lielākā problēma šajā stāstā esi Tu pati, jo turpini sevi pazemot, nevis pārtrauc šīs degradējošās attiecības.

Te ir tikai viens risinājums - galvu augšā un prom no viņa! Bet arī nākamajās attiecībās NEKAD nedrīkst aizmirst par sevi!
02.05.2014 08:10 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Un, cik ilgi autore šo visu izturēs?
02.05.2014 08:17 |

Reitings 750
Reģ: 04.04.2014
Kamēr abiem "uz īso ies". :D
02.05.2014 10:16 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012

Meitenes, nekad, nekad nenonāciet ne no viena vīrieša tādā atkarībā, kā šī meitene! Tas "a man nav kur iet, darba nav, naudas nav, draugu nav, ģimenes nav...." ir ļoti tipisks variants daudzām.

+++
un piekrītu Puķei, ka autore die vai kaut ko darīs, taču, kā izskatās, viņai tik ļoti saskalotas smadzenes, ka aiziet būs grūti. tam nepieciešams liels grūdiens, kas varētu būt tā pati piekaušana, ko Mari minēja.
02.05.2014 10:33 |

Reitings 663
Reģ: 29.01.2009
Nelasīju visu diskusiju. Pirmais uzināt, ko dari nepietiekami. Bet ja ar džeku normāli nevar izrunāties un viņš neko nepaskaidro,tad laiks pamest viņu. Tagad, jo ja vilksiet šādas attiecības garumā, vēlāk būs vēl grūtāk. Pametisi, būs grūti, bet dzīve turpināsies.

Neviens vīrietis nav tā vērts, lai atteiktos no tā kas tev vienmēr interesējis, draugi, vaļasprieki utt. nedrīkst ļaut sevi pazemot, izturēties tā pret sevi.
02.05.2014 10:55 |

Reitings 8272
manuprāt,viņš redz,ka tu viņam esi izlikusies kā paklājs pie kājām un tādēļ atļaujas aizvien vairāk un vairāk. viņš,manuprāt,aizvien vairāk un vairāk pārbaudīja robežas jau kādu laiku līdz tās tagad pats vairāk nejūt. ar kādu dzīvojot kopā, tev ir jābūt arī pašai sev, nevis tikai otram jāizdabā. tas,protams,nenozīmē, ka jābaro tikai savu ego, bet, ne vīriešus, ne sievietes nesaista personas, kas pilnībā izdabā.
nezinu, vai šeit ir vērts ko glābt,ja otrs pasaka, ka tu viņam riebies. drīzāk tev maksimāli ātri jātiek vaļā no tāda vīrieša, kurš,pirmkārt, jau tevi apspiež un, otrkārt, tevi pazemo. tās lietas ir savā starpā ļoti saistītas..padomā par to..
02.05.2014 11:44 |

Reitings 1080
Labāk pamet ātri, nekā vēlu.. pēc pieredzes saku, pēc tam raudāsi :D
02.05.2014 11:51 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ja Tu visu dari un viņam nav labi-tātad viņš varbūt pukst,jo ir sapratis,ka tomēr neesi viņa īstā ,nevar to Tev pateikt acīs, grib,lai pati aizietu, vai arī Tu vnk visu dramatizē un nav tik slikti kā liekas.
02.05.2014 11:56 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Vai Tu šajās attiecībās esi laimīga? Var iedomāties šāda veida dzīvi vēl pāris gadus/ ilgāk? Tev tiešām liekas, ka tas ir normāli?
02.05.2014 11:57 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Visu diskusiju neizlasīju, bet man bija ļoti līdzīga situācija. Atkārtoju - BIJA. Lai arī cik sāpīgi nebūtu, aizgāju. Ir jāciena sevi, nedrīkst ļaut pret sevi izturēties kā pret kājslauķi. Pagāja ilgs laiks, kamēr to sapratu un saņēmos to izdarīt. Bet jau tagad jūtu, ka esmu pieņēmusi pareizo lēmumu, kaut vai sirds sāp ļoti.
02.05.2014 12:05 |

Reitings 1660
nu neesmu vairak es laimīga, vienkārsi apspiesta.
02.05.2014 12:27 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Es negribu izklausīties pēc kretīna, bet kāda jēga dot padomu,.ja meitene katru komentāru attaisno. Kaut vai to pašu par citu - pazītu viņu, zinātu, ka nav citas.
Es tiešām nesaprotu, ko Tu gaidi, kad Tevi tiešām piekaus? Izvaros? Nositīs? Sanem sevi rokas un ej tak prom. Klausies, ko saka cilvēki, kuriem ir bijis līdzīgi. Man arī ta bija. Es arī vilku garuma un daudz ilgāk. Arī man tas bija pirmās attiecības, kuras ir visgrutāk pārtraukt. Gribi staigāt ar zilumiem? Turpini attaisnot viņu.
Riebjas šitas lupatas, jā LUPATAS, jo es pati tāda biju. Attaisnoju, ka nav jau tik slikti, visa būs labi, neklausījos, ko man saka cilvēki no malas. Pazaudeju draudzeni, jo viņam nepatika viņa.
Ja nevari iet pie tēva(kāpēc?), tad parunā ar draudzeni, varbūt viņa var palīdzēt. Negaidi vasaru, negaidi naudu, pa to laoku var notikt kaut kas, kas vairs nav labojams. Tu tiešām to gribi? Nepietiek ar to, ka vinš saka, ka riebies? Cilvēks, kurš mil, nekad tā neteiks. NEKAD. Atceries to.

Un nevajag brukt virsū meitenem, tikai tapēc, ka tas viedolis nav žēlums, ko gaidīji, bet patiesība, lai atvērtu acis.
02.05.2014 12:32 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
tūlīt sākas vasara un darbs būs nedēļu pa nedēļai, iekrāšu naudu un iešu prom.

Pa to laiku tevi mož paspēs arī piekaut un izvarot.

ko viņai dzīvot uz ielas? vispirms jāatrod darbs...un jāiekārtojas tādā darbā,lai varētu atļauties vismaz istabiņu īrēt un nopirkt pārtiku. tas tā sākumā. nevar cilvēks aiziet ,ja viņam nav naudas,nav kur iet, nav kas pieņemtu uz laiku,kamēr atradīs darbu.
tagad vnk ir jāpaciešas ,jāmēģina izvairīties no bīstamām situācijām .
02.05.2014 13:11 |

Reitings 1660
Elfrīd man pat vel 20 nav un tavu domu nesapratu
02.05.2014 13:21 |

Reitings 1888
Izlasīju visu diskusiju. Meitene, mīļā. Prom no tāda! Pati pirms nepilnas nedēļas pārtraucu tādas attiecības. Visus pēdējos kopā būšanas mēnešus emocionāli biju iemīdīta zemāk par zemi. Arī domāju, ka viņš jau nu noteikti nav tāds, kas ies pa kreisi. Un ko nācās uzzināt? Pilnīgi pretīgi par to pat iedomāties! Arī sabojāju attiecības ar draugiem viņa dēļ. Man jau sen visi centās atvērt acis - gan draugi, gan vecāki, gan arī meitenes tepat cosmo. Bet es akli ticēju, ka kaut kas mainīsies. Nemainījās! Palika tikai arvien sliktāk. Nekad man nebiju domājusi, ka kāds man spēs tā iedragāt pašvērtējumu. Vienkārši vienā brīdī sapratu, ka tā nevar turpināt. Nedomājot par visām sadzīviskajām problēmām, kas radīsies izšķiroties, vienkārši visu izbeidzu. Jā, esmu palikusi viena ar bērnu un jādomā, kur tālāk dzīvot, jo pašreizējo dzīvesvietu finansiāli atļauties viena vairs nevaru. Bet tas viss ir atrisināms.
Bet neviens nav tā vērts, lai justos tā attiecībās, tici man. Ej prom neatskatoties! Jo tādi cilvēki nemainās.
02.05.2014 13:54 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Varu tikai piekrist pārējo meiteņu viedokļiem. Ej prom un neatskaties! Tikko tikai izlasīju, ka Tev vēl pat 20 nav - tātad esi jauna meitene! Tiešām vēlies savu jaunību izniekot ar vīrieti, kurš Tevi neciena? Nedomāju, ka tās būs skaistās jaunības atmiņas, kuras glabāt svētā piemiņā.
Arī man bija tāds vīrietis, ilgi neklausījos citos, kuri teica, lai ātrāk eju prom. Beigu beigās vienā dienā spontāni izdomāju, ka viss tas murgs jāizbeidz, sakravāju mantas un aizgāju prom. Sākumā negāja viegli, bet soli pa solim viss nokārtojās - i darbu dabūju, i labu dzīvesvietu. Tagad visu pagātnē notikušo atceros kā ļaunu murgu jeb, sakot precīzāk, cenšos neatcerēties vispār, jo tā ir manas dzīves lappuse, kuru savās domās esmu izrāvusi ārā.
Tāpēc saku - negaidi neko un ej prom! Neļauj vīrietim galīgi iemīt zemē Tavu pašapziņu un izpostīt izpratni par labām, divu mīlošu cilvēku attiecībām.
Veiksmi!
02.05.2014 14:03 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
miss_mia, tikai nepaliec atkal ar viņu kopā.. Tas tiešām būs nožēlojami. :D Un ja vēl ir bērns no šitāda.. ārprāts.
02.05.2014 14:04 |

Reitings 1888
Bante, šoreiz tiešām viņam visas durvis būs slēgtas. Zinu, ka arī iepriekš tā biju teikusi un beigās tāpat paņēmu atpakaļ, jo sirdī to gribēju, bet šoreiz viss ir savādāk. Esmu kļuvusi vecāka, gribu sasniegt savus mērķus dzīvē un man pat prātā nenāk visu to cūcību piedot tādā mērā, lai atjaunotu attiecības.
Man palaimējās, ka bija iespēja satikt cilvēkus no malas, kas man spēja atvērt acis, izstāstīt līdzīgas pieredzes, lai to atkal neizdarītu un nepieļautu milzīgu kļūdu. Tāpēc patiešām ceru, ka arī autore ieklausīsies apkārtējos un sāks sevi cienīt.
02.05.2014 14:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits