Nākotnes pareģes.

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Sveiki! Kāda ir jūsu attieksme pret nākotnes pareģotājām ? Kāda ir saskārusies ar ko tādu ? Un vai ir tiešām piepildījies tas, ko teica ? Būtu interesanti uzzināt. :)
30.04.2014 21:20 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Mīļās meitenes/sievietes. Pastāstiet man lūdzu jēgu, kāpēc ir jāstrīdās par reliģiju, kura nu bus tā pareizā un kuras ir nepareizas?
Katrs no mums izvēlas kam ticēt un kam nē, tāpat kā katrs no mums izvēlas kaut vai to pašu apģērbu un stilu, pie kura grib piederēt. Nav tāda pareizā vai nepareizā varianta. Visiem ir izvēles tiesības, īpaši brīvā valstī/pasaulē (ar izņēmumiem).
Man arī ir savi uzskati par visu šo, jo pati dievam kā tādam un visai tai reliģijas padarīšanai neticu, bet mans draugs tic, tāpēc jau es neeju un nestrīdos ar viņu, nenoniecinu viņa uzskatus un neapsmeju. Ir tomēr jāzina robežas. Var necienīt citu viedokļus, bet tādā gadījumā nevajag parādīt arī savu inteliģences trūkumu.
Reizes, kad es iesaistos diskusijās par šo tēmu ir tikai tad, kad tas tiek reāli uzspiests, īpaši no sludinātāju puses, kad burtiski laužas mājā un nelaiž uz ielas vaļā, lai tikai mani atbrīvotu no grēka neticēt. Tad gan es varu aizsvilties,l.
Vienvārdsakot, cienīsim viens otru un nepārvērtīsimies par uzspiedējiem un tiem visgudrākajiem glābējiem.

Par tēmu - nē, nākotni dzirdēt negribu, neticu zīlniekiem un visiem parējiem, lai gan ļoti patīk krievu ekstransensu cīņas :D
01.05.2014 12:48 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man nav laika iegrimt garās diskusijās par šo tēmu, bet tas, ko Excite uzrakstīja - pilnīgs sviests. Astroloģija ir ļoti precīza. :) Savukārt tam, kad Tavs brālis piedzima, nav pilnīgi un absolūti nekādas nozīmes, jo svarīgs ir brīdis, kad tas ir noticis, nevis tas, kad viņam teorētiski bija jāpiedzimst. Cilvēks ierodas pasaulē vienreiz un tieši tad, kad tas notiek, nevis tad, kad ārsti ir izrēķinājuši viņa dzimšanas dienu.

Par tēmu nedaudz - nākotni ir iespējams paredzēt, tāpat kā ir iespējams arī redzēt pagātni pat pēc fotogrāfijas. Pirms kāda laika es to trenējos darīt, sanāca ļoti labi, par svešiem cilvēkiem pateikt, kas ar viņu ir iepriekš noticis, ne jau abstraktos vārdos, bet gan pat ļoti tieši - līdz autoavārijā salauztām ribām, bērnības traumām (piemēram, tas, ka cilvēkam ir tikai 4 pirksti rokai traumas dēļ, lai gan bildē redzama tikai seja), utt. Bet es to pārtraucu, jo pēc katras šādas ielūkošanās pašai bija slikti tieši enerģētiskā ziņā, tas ļoti iztukšo.

Ar nākotni gan ir sarežģītāk, jo tā taču nav akmenī iecirsta. Katra cilvēka darbība, katra izvēle to var izmainīt. Šādi pareģi redz konkrēti to nākotni, kas notiks tad, ja cilvēks neko neizmainīs savā dzīvē apzināti vai neapzināti.
01.05.2014 13:03 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu man par rūnām ir cits viedoklis, tiesa katram jagatavo pašam savas rūnas. Un ruans ir ļoti senas.. ai nu nav svarīgi. Ja kada nezin vai netci, lai tak:)
01.05.2014 13:08 |

Reitings 27552
nu pārējo nelikšu, bet pamatu kas tas ir

http://lv.wikipedia.org/wiki/R%C5%ABnu_raksts

Rūnu raksti ir komplekss apzīmējums dažādās kultūrās lietotiem alfabētiem. Populārākajā izpratnē tas ir skandināvu un citu ģermāņu tautu lietots raksts agrajos viduslaikos. Pie citas grupas pieder tjurku un ungāru rūnas.
Pirmās rūnas Skandināvijā - 16 zīmju alfabēts, - radies kur aptuveni m.e. III gs. vidū. Šīs zīmes atrastas apmēram uz 200 artefaktiem. Pēc 600 gadiem, IX gs. šo alfabētu nomaina modernāks, jau 24 zīmju rūnu alfabēts "futhart".
Tā raksturīgā pielietojuma forma ir akmenī, metālā, kokā, kaulā iecirstas teksti. Arheologi ir apzinājuši un izanalizējuši visus atrastos priekšmetus, uz kuriem ir rūnu uzraksti: 45 rūnakmeņi Norvēģijā, aptuveni 220 rūnakmeņi Dānijā un 2500 rūnakmeņi Zviedrijā, kā arī atsevišķi uzraksti vai zīmes uz saimniecības priekšmetiem un rūnu atradumi pārējā Eiropā un Tuvajos Austrumos. Paši teksti ir maksimāli īsi, lielākais 3-4 teikumi, turklāt visi ir izteikti utilitāri, piemēram: "šo zobenu kalis Haralds no Jomsfjorda", vai "Ingrīda vēlēja uzcelt piestātni un izgriezt akmenī rūnas, lai saglabātu ļaužu piemiņā savu vīru Ingemaru un savus dēlus Danu un Banki; viņi dzīvoja Rundbjū, kur tiem piederēja saimniecība". Ļoti reti rūnas sastopamas uz ieročiem, rotaslietām vai amuletiem, un arī tad teksts praktiski nekad nav saistīts ar mitoloģiju.
01.05.2014 13:11 |

Reitings 27552
Tāpat kā latvju zīmes ko izmantoja zīlēšanā, tqa arī rūnas izmantoja.. Kas tur aprinojams. Ar kārtīm kas ir daudz jaunākas ka ŗuans ar zīlē:D
01.05.2014 13:13 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es piekrītu Kubietei par rūnām. Ir viegli izteikt spriedumus par lietām, ko pats nesaprot un neprot izmantot. :)
01.05.2014 13:20 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Ja cilvekam pasam nav motivacijas un speka dzivot pilnvertigu dzivi, tad man ir pilnigi vienalga, kur vini to speku rod - Dieva, astrologija, dziedniekos vai citplanetiesos. Galvenais, lai katrs atrod savu jegu dzivei. Es dzivoju neticot tam, ko nevar pieradit un man ta ir labi.
01.05.2014 16:03 |

Reitings 866
Reģ: 31.01.2014
Kubiete, tavs iecitētais teksts pasaka 100% to pašu, ko pateica Excite - ka rūnas ir tikai rakstzīmes. Par ko strīds?
01.05.2014 16:09 |

Reitings 27552
Tieši tā ļoti sena rakstzīme, kārtis ari piemeram sākotneji spelei domataas bija nezīlēsanai. taču rūnas ir ļoti senas, daudz senakas un daudz efektīvākas ka tur meitene rakstija.Ka sapratu par latviešu d audzām zīmēm ar neko nezin, un par to speku.
01.05.2014 16:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits