Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ingvera receptes

 
Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Ingvers ir viens no maniem milakajiem garsaugiem, bet viriesa del nevaru to likt klat edienam tik cik man gribetos. Vai jus varetu ieteikt kadu recepti kur invers butu viena no galvenajam sastavdalam, varbut kadas uzkodas vai ediena piedeva vai kada produktu kombinacija, kur labi iederas daudz invera? :)
29.04.2014 18:34 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
te to sho var atrast.

es shodien taisíshu vistas-garnelju zupu, domáju likt klát padaudz ingvera, nez kas sanáks :D
29.04.2014 18:40 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Ingvera cukādes! (mmm)
29.04.2014 18:57 |
 
Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Gita

Ka taisa!?
29.04.2014 18:58 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Sagriez kubiņos vai šķēlēs ingveru un pārlej ar stipru stipru cukura sīrupu. Pāris dienas notur sīrupā. Tad kāš nost. Kad nokāstas, var izvārtīt cukurā, bet man patīk tas stiprums, es nevārtu. Lieku uz cepeškrāsns režģa (pārklāts cepampapīrs) un lieku krāsnī uz kādiem 40 grādiem kaltēties. Ziemas laikā kaltēšanai izmantoju radiatorus.

Kad izžuvušas, ēdam gadrām mutēm. Ingvers būs salds, bet tai pat laikā saglabājis visu savu sīvumu! Nereāli garšīgi.
Tāpat uz ziemu taisu arī ķirbjus, dzērvenes u.c. ogas.
29.04.2014 19:25 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Ingvera tēja:

Sagriež smalki ingveru, aplej ar karstu ūdeni, pievieno citronu un medu (var arī maisiņu melnās/zaļās tējas, ja grib)

Man garšo :)
29.04.2014 20:32 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Mums ir atkal otrādi, vīrietim garšo, es tikai pie suši piekožu. Nu labi, šodien cepu rabarberu kēksiņus ar ingveru. Viņam no rīta dzer svaigi spiestu apelsīnu sulu ar ingveru. Tad nu ar savāk ķiploku standziņām iespiežu :D bieži pārcenšos.
29.04.2014 20:38 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Ārprāts. :D Madonna, gandrīz izmežģiju smadzenes lasot tavu komentāru.

Ķiploku standziņām, tu tā vnk gabaliņu piespied klāt? Kā ķiploku?
29.04.2014 20:43 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Svaigs invers ta spiezot viegli izdala sulu, jā. Vīrs bieži kopa ar ķiploku tā spiež pannā :)
29.04.2014 20:48 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Jā, Gita, ņemu notīrītu ingvera gabaliņu, lieku iekšā un saspiežu. Standziņām, protams, jābūt tīrām.
29.04.2014 20:49 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Hmm, ideja. Būs jāizmēģina! :) Paldies
29.04.2014 20:51 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Ak, ingvers! Es ne pa tēmu, bet par savu sāpi. Neesmu ingvera fane, bet mamma ir, kad esmu pie viņas ciemos, ingvers ir visur - zupā, mērcē, tējā. Tas ir pārbaudījums! :D
29.04.2014 20:57 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
becky, toties mammai nav jābaidās no nierakmeņiem :)

Man ir draugi, kas necieš ingveru, kad brauc ciemos, es piedomāju pie tā, ko taisu.
29.04.2014 20:59 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Ā, vēl es daudz ingvera lieku klāt, kad fritēju vistiņu.

Fileja sagriezta strēmelītēs + sojas mērce + sweet chilli mērce + invers smalki sarīvēts + kartupeļu ciete, kraukšķīgajai garoziņai.

Visu bļodā sataisu, pamarinēju kādas 20 min. Un tad fritēju.

Garšo lieliski kopā ar medus+citrona (etiķa) mērcīti. Un arī auksti, ne tikai silti!
29.04.2014 21:00 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Bet es vispār esmu dīvaina. Jo man garšo ingvers visur, izņemot tējā! :D Ingvera tēju ciest nevaru. Ja dzeru, tad ar lielu piespiešanos un riebumu.
29.04.2014 21:02 |
 
Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
ingvers tikai teejaa vai svaigi spiestaa sulaa - aboli/spinaati/burkaani un ingvers njam njam
29.04.2014 21:12 |
 
Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
aa un cepumi zzagarini paarlieti ar ingvera siirupu
29.04.2014 21:13 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Man, savukārt, smūtiju laiks, tāpēc zinot ingvera labo ietekmi, esmu ar to iedraudzējusies un lieku pie saviem dzērieniem. tātad favorīti-
^kivi, ar apelsīnu vai mango sulu, ingvera gabaliņi, var likt klāt sīrupus vai medu, vai brūno cukuru. Ja ir, tad es vēl pielieku linsēklas un laima sulu, ja patīk, tad ledu. Visu blenderī.
^burkānu, apelsīnu un biešu sula, ja mājās ir burkānu sulu spiede caur to pašu vari spiest arī ingveru.
^burkānu sula, ingvers, kefīrs, linsēklas un medus, arī visu blenderī.
29.04.2014 22:14 |
 
Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Bet es vispār esmu dīvaina. Jo man garšo ingvers visur, izņemot tējā!


Man tiesi tapat. :D Esmu izmeginajusi dazadas invera tejas un secinajusi, ka ingveru teja vienkarsi nepanaesu lai ka ari to gatavotu. Varu grauzt ingveru ka burkanu, bet tikai ne teja. :D
29.04.2014 23:08 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Man garšo citrona-ingvera ūdens.

Vēl var kēksa masai pievienot.
30.04.2014 08:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits