Prokurors,
Komentāri lieki, pašām jāredz
, varbūt tomēr iekomentē? Es esmu redzējusi, tāpēc nesaprotu, kāpēc to pieskaiti pie psihi ietekmējošām. Nepatīkama tēma apspēlēta, bet tas arī viss...
Lubene - "
Funny Games" man arī šķita pariebīga, it īpaši tas negodīgais moments, kad filmu patina atpakaļ :D Droši vien tā visa bezjēdzīguma dēļ. Savā ziņā kaut kas līdzīgs man šķita "
Eden Lake" un filma, ko gan nenoskatījos līdz galam, jo šķita pārāk stulba (likās, ka cauri drusku spīd pamācošā morāle - meitenes, neejiet līdzi nepazīstamiem puišiem, un atcerieties, ka zāli pīpēt ir muļķīgi), bet - "
The Last House On The Left".
Ā, bet atcerējos vēl vienu labu filmu!!! "
Apt Pupil", tiešām par to jūsmoju. Talantīgs vidusskolēns, kas aizraujas ar vēsturi, salasījies grāmatiņas par WW2 un nacistiem, nejaušā garāmgājējā atpazīst kara noziedznieku, ko sāk šantažēt (ja vecis viņam nestāstīs par karu, tad viņš viņu nodos policijai). Ļoti interesanta filma, jo abi galvenie personāži parādīti ļoti cilvēciski (nevis kā daudzās filmās, kur ļaunie varoņi ir pilnīgi atšķirīgi no parastā cilvēka - šajā filmā viņi šķiet pavisam reāli, tādi, kādiem katru dienu paejam garām). Arī abu attiecības ir ļoti savdabīgas.