Esmu krāpusi. Manā izpratnē krāpšana ir pretējā dzimuma pārstāvi pielaist nepiedienīgi tuvu, t.i., veltīt tam daudz laika, mīlināties, bučoties utt. *Hjūh, par laimi, es savās krāpšanu reizēs ne vairāk kā bučošanos neesmu pieļāvusi. Bet zinu, tāpat zemiski.* Neuzskatu, ka sarakste ir krāpšana, ja vien nav pārkāptas robežas un ir ieturētības norma! Cilvēki ir sociālas būtnes- runāt ir atļauts! :)
Bet šīs pāris reizes, kad notika sānsoļi, ir sen aizmirstas, jo tas bija pašā attiecību sākumā.. vienkārši nebiju vēl nopietni nobriedusi, lai uzsāktu attiecības. Bet draugs to ir sapratis, piedevis, par laimi, jo stipras jūtas pret mani un esam to pārdzīvojuši.
Sirdsapziņa JĀ, ak Dievs, cik ļoti jā. Pati tādēļ arī izstāstīju par vienu reizi. Otro reizi noklusēju.. un kāāāā ēda sirdsapziņa. Vēl tagad, atceroties to seno notikumu, uzreiz iedarbojas kaut kas iekšēji un gribas iet pārmīļot draugu.. tādējādi laikam tīri savai labsajūtai izpērkot vainu.
Par saziņu ar bijušajiem- NEKAD. Jā, ir vienkāršas, pazīstamu cilvēku attiecības. Un, ja gadās saziņa, tad par konkrētām lietām, ja kādam kaut kas savajadzējies. Zinu, ka mans draugs uzspridzinātu zemi gaisā, ja atklātu, ka ar bijušajiem veidoju saikni. Un es tieši tāpat! Lai vai kādas meitenes ir drauga kontaktu personu listē, tikai, Dieva dēļ, ne bijušās. :D Tas nozīmē- varu sarunāties ar bijušajiem par ikdienišķām lietām, bet nekad negribētu rakstīt viņam, lai interesētos par viņa tagadējo dzīvi un tieši personīgām lietām. Tas tā, manam un mana drauga mieram. :)