Esmu izstaigājusi jau vairākus apģērbu veikalus (tiekas vairāk centrā/vecrīgā), pabiju Džinsu bāzē, bet visur kur meklēju ir džinsi tikai ar zemo jostas vietu un šaurajiem galiem.
Kur vēl varētu meklēt?Vēl paliek tirgus.
Es uz savu augumu nemaz citas nevaru vilkt kā ar zemu jostas vietu. Man ir liela starpība starp vidukli un gurniem. Džinsos ar "klasisko" jostu varu spilvenu līdzi nēsāt
Es arī savas pēdējās džinsu bikses nopirku H&M, tik ērti džinsi man pēdējos gados nebija bijuši, un tikai nepilni 25 eiro. Jostasvieta vidēja, ne augstā, ne zemā.
Man atkal H&M vizuāli neuzrunā džinsi, lēti arī nešķiet (nu pie 30 eiro tādi +/- normāli)
Esmu tur pirkusi puķainus biezos legingus, tie ir ok, un melnas džinsas, tās gan bija forši, bet ātri nomazgājās
Vakar izstaigāju visu H&M meklējot džinsus ar normālu vidukli, bet visiem uz birkām rakstīts - low weist, tāpēc nemaz nemērīju, lai gan pēc skata, nelikās tik zem tas viduklis, būs vien laikam jāiet atpakaļ un daži jāpiemēra, lai zinātu!
Bante- es arī gāju pa H&M un skatos,ka visur low weist un kaut kā uz gāju kaut kādu atlaižu stendu, kur bija bikses ar regular weist. Riktīgi ideāli. ne par zemu, ne par augstu. Naba brīva
es savas nopirku uz atlaidēm pa 20EUR.