Sieviete ar bērnu ir pelnījusi laimi, bet vīrietis nē.
Kurā komentārā kāda no šejienes pasaka, ka vīrietis ar bērnu nav pelnījis laimi, bet sieviete ar bēŗnu ir? Kur ir tas teikums, kurš tā skan? Es nevarēju atrast, lūdzu parādi.
Tas, ka daudzas, kuru skaitā esmu arī es, nevēlas attiecības ar vīrieti, kuram ir bērns, nenozīmē, ka nav tādas, kas vēlas. Cosmo forums nav visa pasaule. Katram cilvēkam ir tiesības pašam izlemt, ar ko satikties. Kāds čalis varbūt negrib būt kopā ar meiteni, kurai aiz muguras ir 1 laulība. Nu un? Tas nenozīmē, ka neatradīsies cits, kurš ļoti vēlēsies ar viņu būt kopā.
Es negribu vīrieti ar bērnu, jo esmu, kā šeit dēvēts, pirmklasniece - vēlos būt vīrietim svarīgākā(un ja mums nākotnē būtu bērns, tad lai mēs esam svarīgākie, nevis kkāda pagātne) un nevēlos būt attiecībās, kurās būtu es, viņš, viņa sīkais un bijusī, kas vilktos līdzi sīkajam.
Turklāt, es nevēlos, nonākt situācijā, kādā nonāca mana draudzene: izveidoja attiecības ar veci, kuram bagāža, bet kad viņa pacēla jautājumu par kopīgu bērnu, jo vēlējās klūt par māti, tad vīrietis pateica, ka viņam viens bērns ir, tas viņam ir svarīgākais un vairāk viņš nedz grib, nedz viņam vajag. Un nav svarīgi, ka draudzene gribēja būt māte. Viņš jau bija tēvs, viņam bērns jau bija un viss.