Vīrietis ar "piekabi".

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Vai jūs uzsāktu nopietnas attiecības ar vīrieti, kuram ir bērns no iepriekšējām attiecībām ? Jā, nē, cits variants. Kāpēc ?
28.04.2014 21:02 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Tā kā es ar augstām prasībām neizceļos, tad es pieņemtu.
Ja vīrietis mani mīlētu un būtu izvēlējies par sievieti, ar ko kopā veidot ģimeni, es mīlētu viņu pretī tikpat un vēl vairāk, tostarp viņa pagātni un bērnus.
Es uzskatu, ka nevar mīlēt daļu vai "ja vien tā un šitā", mīlestībai nav nosacījumu
29.04.2014 12:19 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
Interesants šeit forums. Iemaldījos, lai atrastu pāris receptes, bet sanāca šeit nedaudz aizsēdēties.
Daži mani secinājumi:
1. Sieviete ir jāpieņem tāda kāda viņa ir ar visiem trūkumiem, bērniem un pagātnes bagāžu.
2. Sievietei nav pienākums strādāt. Vīrietim ir jānodrošina un jāapgādā sieviete, ja sieviete strādā, tad vīra alga ir kopējā alga, sievas alga ir sievas alga
3. Kaut arī vīrietim jābūt galvenajam apgādniekam, sievietei par identisku amatu un pienākumiem jāsaņem tikpat liels atalgojums
4. Latvijas sievietes ir skaistas, izsmalcinātas un visādā citādā ziņā lieliskas, turpretī vīrieši lielākoties ir nekādi, ja tos salīdzina ar ārzemju kungiem.
5. Vīrietis nav vīrietis un uzmanība nepienākas ja: ir zem 185cm; dzīvo ar vecākiem; nav izskatīgs; nav auto; nav sava īpašuma
6. Vīrieša pirmatnējie pienākumi apgādāt un apsargāt ir spēkā. Sievietes pirmatnējie pienākumi (audzināt bērnus; gatavot ēst utt) ir šovinisms.

Neesmu čīkstētājs, bet šādas tēzes pieņemu ar nosacījumiem:
1. Vīrietis ir galvenais ģimenē
2. Vīra lēmumi netiek apšaubīti
3. Ja jau sieviete sevi ieceļ princeses kārtā, tad arī pēc gadiem, tai jāizskatās kā karalienei
29.04.2014 12:22 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Aleksandr, kaut kam piekrītu, kaut kam nē. Jebkurā gadījumā, pati esmu ambicioza un mērķtiecīga, to arī meklēju savā vīrieti. Viņš pats man ir atzinis, ka esmu palīdzējusi viņam ar savu enerģiju. Jā, un neraugoties uz visu, pēdējais vārds mūsu attiecībās pieder viņam.

Bet vispār aizdomājos, ka jā, dīvaini, bet man nepatīk pieauguši vīrieši, kuri brauc ar trolejbusu :D Nemāku pat cilvēciski izskaidrot, kāpēc. Kaut gan vienlaikus mani atbiedē visādi X6 stūrmeņi ar saulesbrillēm pāri visai galvai un mūziku auto tik skaļi, ka sirēnas operatīvajam nedzird :D Savukārt, vīriešus, kuri dzīvo pie vecākiem pieauguša cilvēka vecumā, vispār nekomentēšu. Tie ir mani uzskati.
29.04.2014 12:38 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Vispār pēc komentāra teksta Tu izklausies pēc A.Sokolova :D Tad rīt būs "privātajā" raksts par Sokolova piedzīvojumiem cosmo forumā :D:D
29.04.2014 12:41 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Šobrīd varu teikt - noteikti nē. Varbūt 40 gados vai vecākā vecumā domāšu citādi.
Iemesli, kāpēc, jau ir uzskaitīti: negribu to bijušās klātbūtni mūsu dzīvē un attiecībās(kkādus nttos zvanus dienā, kā te vienai meitenei) utt. Turklāt, es neesmu droša vai pati vispār gribu bērnus un gadījumā, ja tomēr izdomātu, ka gribu, tad tikai bērnu, kurš ir mans un mana drauga. Sadzīvot, cīnīties vai audzināt svešu bērnu vienkārši nevēlos.
Turklāt, varbūt naivi, bet es ticu, ka ir gana daudz brīvu vīriešu bez bērniem.
Ja vīriešiem ir tiesības gribēt un izvēlēties labāk veidot attiecības ar sievieti bez bērna no pagātnes, tad es uzskatu, ka man arī ir tiesības gribēt un izvēlēties bezbērnu vīrieti.
29.04.2014 12:52 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Aleksandrs +1 kā naglai uz galvas par cosmo bābām un viņu uzskatiem :D
29.04.2014 12:53 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Bet negribētu jau tikai tās, kurām pašām nav bērnu. Un man tas liekas pilnīgi normāli.
29.04.2014 13:00 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Aleksandrs, Tu zagrābstīji 20 meiteņu rakstīto un piedēvē to visu vienai ...
29.04.2014 13:00 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Sieviete ar bērnu ir pelnījusi laimi, bet vīrietis nē.

Kurā komentārā kāda no šejienes pasaka, ka vīrietis ar bērnu nav pelnījis laimi, bet sieviete ar bēŗnu ir? Kur ir tas teikums, kurš tā skan? Es nevarēju atrast, lūdzu parādi.
Tas, ka daudzas, kuru skaitā esmu arī es, nevēlas attiecības ar vīrieti, kuram ir bērns, nenozīmē, ka nav tādas, kas vēlas. Cosmo forums nav visa pasaule. Katram cilvēkam ir tiesības pašam izlemt, ar ko satikties. Kāds čalis varbūt negrib būt kopā ar meiteni, kurai aiz muguras ir 1 laulība. Nu un? Tas nenozīmē, ka neatradīsies cits, kurš ļoti vēlēsies ar viņu būt kopā.

Es negribu vīrieti ar bērnu, jo esmu, kā šeit dēvēts, pirmklasniece - vēlos būt vīrietim svarīgākā(un ja mums nākotnē būtu bērns, tad lai mēs esam svarīgākie, nevis kkāda pagātne) un nevēlos būt attiecībās, kurās būtu es, viņš, viņa sīkais un bijusī, kas vilktos līdzi sīkajam.

Turklāt, es nevēlos, nonākt situācijā, kādā nonāca mana draudzene: izveidoja attiecības ar veci, kuram bagāža, bet kad viņa pacēla jautājumu par kopīgu bērnu, jo vēlējās klūt par māti, tad vīrietis pateica, ka viņam viens bērns ir, tas viņam ir svarīgākais un vairāk viņš nedz grib, nedz viņam vajag. Un nav svarīgi, ka draudzene gribēja būt māte. Viņš jau bija tēvs, viņam bērns jau bija un viss.
29.04.2014 14:39 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ai, Aleksandr, nevareeju notureeties un neiekomenteet Tavu komentaaru.

Tieshi taa, Aleksandr, esi apkjeeriigs un visu saprati. Tieshi taads "ideaalais" viirietis man ir un vinjsh nemaz nesuudzas.

Kas attiecas uz "Taviem nosaciijumiem", tad varu piekrist tikai 3., jo man patiik izskatiities kaa princesei un peec gadiem plaanoju izskatiities kaa karaliene, respektiivi - man ir papilnam laika un liidzeklju prieksh sevis, un neplaanoju buut ne nodziits darba zirgs, ne n-tos beernu dzemdeejamaa mashiina.
Kas attiecas uz 1. un 2., tad leemumus pienjem abi un nav taada galvenaa, abi ir "galvenie" :D

Redzi, kaada es nekauniiga maita :D Ceru, ka gan jau veel kaada man liidziiga te ir :D

Kas attiecas uz teemu - nee, mani neintereesee ne shkjirtenji, ne "ar piekabeem", taadi man var buut labi draugi un nekas vairaak.
29.04.2014 15:30 |

Reitings 185
Reģ: 12.04.2014
Ar vīrieti, kuram ir mazs bērns no bijušām attiecībām ir diezgan grūti. Jāplāno savs laiks tā, lai sakristu ar viņa un viņa bijušās bērnu nodošanas grafiku. Tas sanāk, ka sava dzīve daļēji ir jāsaskaņo ar vīrieša bijušās grafiku.
Tas daudzām, iespējams, liktos ok, taču, manuprāt- ja sievietei nav bērnu, un vīrieša uzvedība neliecina par to, ka viņš vēlēsies vēl kādu bērnu, tad nav jēgas tērēt savu laiku.
29.04.2014 15:36 |

Reitings 87
Pozīcija skaidra.
Tad jautājums Jums dāmām - Kā Jūs reaģētu, ja Jūs atraidītu vīrietis tieši Jūsu bērna dēļ?
Vidējais laulību ilgums Latvijā ir tikai 14 gadi. Statistika, diemžēl, ir ļoti neiepriecinoša.

Negribu nevienam pārmest, bet vai gadījumā nesanāks attapties pie sasistas siles?
Atzīšos, ka šī diskusija atstāja rūgtu piegaršu visai dienai. Esmu vīlies, jo agrāk likās, ka sievietes tieši spēs novērtēt tēvišķās rūpes pār bērnu, ka tas liks izskatīties vīrietim nobriedušākam, vīrīšķīgākam.

Jāatzīst, ka esmu nedaudz vīlies...

P.S.
Nē, Sokolovs es neesmu.
29.04.2014 18:17 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Atzīšos, ka šī diskusija atstāja rūgtu piegaršu visai dienai. Esmu vīlies, jo agrāk likās, ka sievietes tieši spēs novērtēt tēvišķās rūpes pār bērnu, ka tas liks izskatīties vīrietim nobriedušākam, vīrīšķīgākam.

Ne tajaa forumaa esi ienaacis. Sheit lielaakaa dalja ir ljoti jaunas meitenes, kuraam pashaam beernus veel negribaas, taapeec ir logiski, ka beerna klaatesamiiba tiek uztverta negatiivi. Taapat arii nevar vainot jaunu skukji par to, ka vinjai veel gribaas pabaudiit romantiku, un nedaliitu uzmaniibu. Veelaak domas mainaas, kad pashas ir gatavas gjimenei un beerniem.
29.04.2014 18:23 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Tad jautājums Jums dāmām - Kā Jūs reaģētu, ja Jūs atraidītu vīrietis tieši Jūsu bērna dēļ?

Tas ir pašsaproti un visiem zināms fakts, ka sievietei ar bagāžu būs grūtāk uzsākt attiecības , kā bez.
Pirms dzemdēt bērnus ar to ir jārēķinās .....
P.s Pati esmu māte spriežu pēc sevis ....
29.04.2014 18:27 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Wee tu mamma esi labi ja mēnešus divus, turklat precējusies ko tu vari tur izspriest :D :D :D
29.04.2014 18:31 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man ir bērns, bet negribētu, lai vīrietim ir vēl pašam savi. Gribu tikai savu ğimeni, nevis, lai viņš dalītos.. ar laiku, ar uzmanību. Man vispār nepatīk, ja manā salā 'ielaužas' vēl kāds no malas, jūtos harmoniskāk, ja mēs tā paši par sevi un neviens neko daudz nezina uz āru... kā es lieku drēbes skapī, cikos izvēlos celties, par ko paburkšķu kaut vai.

Ko diemžēl bieži esmu novērojusi- tā ir elle, ja bijusī izmanto bērnus, lai manipulētu ar to tēvu un viņa jauno ğimeni. Pārbaudījums, ko es varētu arī neizturēt, protams, apzinoties, ka bērni vienmēr ir pirmajā vietā un tā tam arī ir jābūt, bet ne kā ierocis pieaugušo spēlītēs.

Ja jāiedomājas sevi kā vientuļo māti, tad vismaz šobrīd manās interesēs (pirmie divi gadi) nebūtu kādu satikt, pat fiziski tam nebūtu laika un enerğijas.
29.04.2014 18:31 |

Reitings 87
Tomēr, vientuļo māmiņu nav nemaz tik daudz.
Nekāds vecis ar neesmu, pašam tik nedaudz virs 20.
Forumam nav vainas, receptes un virtuves knifi šeit ir zelta vērti.
Viss, jābeidz diskusijas sieviešu forumā!

Arrivederci!
29.04.2014 18:33 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
né, visdrízák.

protams, kaut kádá mérá atkarígs no tá, kádas attiecíbas ir vírietim ar bérnu un kádas ar bérna máti. ja múzhíga pléshanás un naudas pieprasíshana, tad noteikti neveidotu attiecíbas. ja konkréti alimenti un noteikts tikshanás laiks ar bérnu un bijusí nemaisás, padomátu
29.04.2014 18:45 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Es gan varētu veidot attiecības ar vīrieti, kurš jau ir tēvs. Varētu pavērot viņa attieksmi pret ģimeni un bērniem kopumā. Laikus uzzināt kādas audzināšanas metodes piekopj, lai nākotnē audzinot pašu bērnus nebūtu lieku domstarpību.
Man bijusī netraucētu, ja būtu normāla sieviete un ar viņu būtu jātiekas tikai un vienīgi ar bērnu saistītos pasākumos un jautājumos.
Vārdu sakot, būtu gatava mīlēt arī bērnu.
Vīrietim bērns jau, nu, tiešām nav nekāda piekabe - biežāk tā gadās sievietēm, jo bērns jau lielākoties paliek dzīvot pie mātes un viņai par viņu jāuzņemas galvenās un pašas svarīgākās rūpes.
29.04.2014 18:56 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
jaa vareetu, neuzskatu bernu par skeersli.
29.04.2014 19:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits