Kontracepciju lietoju aptuveni 5 gadus, tagad esmu pārtraukusi lietot, jo tas nav tā vērts. Ārsti uz to pelna, iesakot jaunām meitenēm lietot to murgu. Kāpēc murgu? Protams, katrai var būt savi simptomi, kādai vispār nekā nebūs. Cita, lietojot šādas lietas, piedzīvo spontāno abortu, arī es to piedzīvoju, tāpēc pārtraucu lietot. Zāļu iedarbība uz nākamām paaudzēm nav izpētīta, nav zināms, kā šīs zāles ietekmēs tavu bērnu un pat tavu dzīvi pēc vairākiem gadiem.
Varbūt izklausos pēc vecas omas, bet tos hormonus es nevienam neieteiktu sevī likt iekšā. Tad labāk izsargāties ar gumiju. Vismaz, kad gribēsi mazo kaut kad, nebūs problēmu, jo problēmas var un var arī nebūt. Un to nepateiks tev ne dakteris, nekas, tas būs tikai ar laiku. Un spirāli liek pēc dzemdībām, man daktere piedāvāja ielikt pirms, bet nu tas nav tas pareizākais un arī ar spirāli var palikt stāvoklī. Implants būtībā ir tā pati tablete, tikai tev nebūs jāatceras katru dienu iedzert. Ja godīgi, šis viss nemaz nav tik drošs ilgākā laika posmā.